4 de setembre de 2016

Mil921. Recentment TANCAT :(

Mil921



Casanova, 211
http://www.mil921.com/
T. 934 14 34 94


Un cop més publico el dinar-trobada quinzenal de 3omesataula , que hem fet aquest darrer agost. Prou difícil és trobar un lloc durant les vacances i no volíem masses invents. La tria va ser el Mil921, que els tres ja coneixíem i que en el meu cas vaig publicar la darrera vegada, ara fa tres anys a Mil921_2013.

Entenem que visitar restaurants a l'agost, per fer-ne crònica, és una mica de mala jugada pel restaurant, doncs els pocs  que resten oberts, ho fan en general, una mica mermats de servei. En aquest cas, i parlo a nivell personal, vaig trobar a faltar a la cuina al xef, que segurament gaudia d'unes ben guanyades vacances i ho vaig notar en un dels plats com ja comentem a la crònica conjunta. També segurament, la meva dèria de repetir plats "estrella", que tinc memoritzats de cada lloc i entrar a pinyó fix, demanant el mateix, fa que després faci aquestes comparacions...


Malgrat aquest comentari personal, vam estar molt ben atesos i els plats que van anar arribar, en general mantenien el bon nivell d’aquest lloc.

També recordar, que en dies feiners, ofereixen un molt bon menú de migdia a 21€, que coneixem d’altres visites i al que anàvem sovint quan Mil921, ens quedava proper per temes laborals.

Mil921-menu

Remarcar del lloc que tenen una bona carta de vins, tema que cada cop valoro més en un restaurant. El punt de vista, global, les fotos i el cost, el podreu veure fent clic a



8 comentaris:

  1. I el per què del nom del restaurant?
    Al 1921 va nèixer el PCE :-) Ah, i Irlanda es va independitzar del imperi britànic.

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això si que ni idea.... Caldria buscar en algun dels posts de quan van inaugurar.... El Sorrós, sempre explica aquestes coses importants.... :)

      Salut!!

      Elimina
  2. Bona nit, ara anire de "bocas" intel·ligent. El nóm del restaurant es un homenatge a l'avi del Alex Suñé que va neixer aquell any. Però com tots tenim un passat més o menys gloriós, al Ricard li agradarà saber que el primer somelier o cambrer adelantat va ser en Toni Pol que avui regenta el Due Spaghi

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres.... ets un pou de saviesa... :)

      Lo de l'avi, si que ara em balla pel cap d'haver-ho llegit en alguna de les cròniques inicials quan va establir-se... Però lo del Toni Pol, no tenia ni idea. D'allà recordo el que ara està a La Dama i havia estat al Louis, que era l'època en que jo anava més sovint...

      Merci...!!

      Elimina
  3. Parlas del Quim Estapé que ara està a la Dama i el Arnau Barba es el seu substitut al Louis. Per cert l'Arnau es un molt bon professional

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ets una enciclopèdia.... :)

      Si, parlava del Quim que crec és de Sabadell i de fet em coneixia de quan anava sovint al Mil921 ara el vaig trobar a la Dama.

      L'Arnau també el conec, doncs malgrat la meva costum d'anar als restaurants de manera lo més transparent possible, quan vaig pel QF, un cop he pagat el tiquet, em presento per avisar-los de que els publicaré i en uns dies els visitarà un fotògraf i d'això conec a l'Arnau.

      Elimina
  4. Res d'enciclopèdia, avui dia gairebé res se li escapa al Sr. Google, el que passa és que sóc dolent en noms però bastant bó amb les cares. És cert que de vegades tinc una mica d'empatía amb el personal i Arnau és un d'ells

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo soc dolent en noms i cares... :)

      Potser és culpa de la meva porció de vida laboral com docent, que ja amb les cares i noms em passa el que en informàtica anomenem overflow, però ja els darrers anys quan veia 60 persones que només em durarien 10 setmanes, ja em deia "impossible de recordar-los" i després ja t'acostumes i en la vida real fas el mateix...

      Elimina