2 d’octubre de 2016

99 SUSHI BAR. Sushi pijo al Turó Parc

99 SUSHI BARTenor Viñas, 4
Lloc web
T. 936 396 217


Un cop més i tal com fem cada 15 dies, publico una visita conjunta amb els de 3(o+)a Taula. I en aquesta ocasió tocava la tria a la part junior del grup, que va optar per la nova estrella de menjar japonès, aterrada a BCN en ple Turó Parc i procedent del país que podeu trobar entre Portugal i Catalunya.

He de reconéixer que hi anava una mica influenciat, després de llegir l'article que havia publicat fa no massa a "La Torre de les hores"... Si feu clic al nom anterior o a la imatge hi podreu accedir....


Segueixo els escrits d'aquest bloc, que m'agrada tant pel seu estil, com per la transgressió que sovint mostra i tot i entenen que està escrit en clau d'humor, em va deixar inquiet, quan vaig assabentar-me que tocava anar allà.

L'espai és senyorial i fosc. El servei molt correcte, però llunya... Notes com més d'un les passa canutes per entendre el nostre "dialecte", però estan ensinistrats, en fer veure que ho entenen, tot i que després passa algun petit error com el que comentem en el post comú :) .

Els plats que vam demanar, van resultar molt bons i sense que s'hi pugui trobar cap "però". I aquí en teniu un parell de mostra, que pinten prop bé...Però a aquella pregunta que em faig sovint, al sortir, en el sentit de si m'ha generat desig com per tornar-hi, la resposta és "no".... Tot i que no estic tancat en banda , si sé que a algú del meu entorn, li fes il·lusió.

El punt de vista, global, les fotos i el cost, el podreu veure fent clic a5 comentaris:

 1. Venen d'una capi a una altra i encara han d'aprendre l'idioma :-)

  Salut!

  ResponElimina
 2. Estan ensinistrats, dius... :-))) Compte que no siguin llops amb pell de corder...

  ResponElimina
 3. "(...) ser robat amb traïdoria i upperdiagonalitat" Jajaja, grandiós post!!!


  Frederic.

  ResponElimina