19 d’octubre de 2016

Dos pebrots. Els pebrots també es mengen amb 2 palillos

Dos Pebrots



Doctor Dou, 19
www.dospebrots.com
TEL.: 938 539 598


Autor: Esther Meya

Restaurant nou a Barcelona, amb poques setmanes, i del que n’estava pendent, perquè li tenia ganes, venint del Raurich, del “Dos Palillos”. Tot i que l’última visita al Dos Palillos va ser força decepcionant...


Ja avanço que molt bon menjar, lloc senzill (rollo cafeteria maca) i servei en rodatge. Massa en rodatge. Una mica despistats, suposo que perquè estava molt ple.

Dos-pebrots-sala

El local és on havia estat el Bar Raval. Restaurant poc ampli, amb taules ajustadetes entre sí, un parell de barres, força llum i bastant trànsit de gent (atabala una mica). Però amb una carta molt xula en què venen de gust molts plats.

Per beure vam fer copes de vi (oferta curta) i cervesa. I per començar, la ceba negra (esplèndida), el saganaki (tomàquet confitat amb formatge) i els ous amb migas i botarga (que pensava que serien migas amb ou... però igualment bon plat!).

Dos-pebrots-ceba-negra
Dos-pebrots-tomaquet
Dos-pebrots-ous

I de segons vam fer la truita de pinyons (espectacular) que te la fan allà davant teu i l’arròs a la caputxina (molt bo, però esperava més de la pell de pollastre...).

Dos-pebrots-truita-preparacio

Dos-pebrots-truita

Dos-pebrots-arros

I vam fer postres, perquè el Romano tenia molt bona pinta. Vam encertar plenament. Boníssimes figues i molt fresc. Molt ben barrejat.

Dos-pebrots-postres

I de preu final, molt bé. Uns 35 euros per persona, amb beguda inclosa. Molt bona RQP.

Dos-pebrots-compte

Als lavabos hi ha un secret! Qui hi vagi ja el descobrirà. Relacionat amb qui era propietàri del Bar Raval... ;-)

RESUM

  • Zona céntrica (el Raval maco)
  • Bona RQP
  • Local funcional, però ajustat
  • Servei despistat (però amable. a millorar, que segur que sí)
  • Segur que torno

6 comentaris:

  1. Merci Ricard per la publicación de la crònica!!! ara em frota aquella truiteta, tu... :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Content de que em facilitis materials.... :)

      Però aquest ara per ara, no passa a la llista de pendents.....

      Però tampoc el tinc vetat.... de fet fa dos dilluns, preteníem dinar a Kotoro i estava tancat i fins i tot em vaig plantejar els pebrots aquest.... però també tancat.... Per sort Bacaro, estava obert....

      Elimina
  2. ahhh, vas acabar a la sardinada, pendó!! :-)
    si estás per la zona, ves-hi! es jala molt bé! i bé de preu... i entre setmana potser millor que cap de setmana.

    ResponElimina
  3. Doncs no sé. La ceba amb la palla aquesta és com menjar-la al camp. El tomàquet està tapat pel eneldo, pot ser? "Les migues" amb botarga??? i estava calent? a Múrcia es menja amb ametlles fregides, en fred, no l'imagino en calent.
    La truita fa bona pinta però l'os allà solet al mig de l'arròs...
    A mi no m'entran ganes d'anar-hi Esther. Sobreviuré sense saber què hi al lavabo :-DD

    Salut!

    ResponElimina
  4. jaja Pepa, sobreviuràs segur! però la ceba estava deliciosa (inclosa la palla). tomàquet tapat per eneldo, sí, molt bo i calent. i les migues amb botarda i ous (calent) molt bones! també la truita i l'arròs!! i esl postres, boníssims. si estàs pel raval, àpat normal, no festiu, val la pena. i bona RQP.

    ResponElimina
  5. No sé, no sé... No acabo de veure gaire clar això que em serveixen un arròs amb les restes del plat d'una altra taula (talment és la impressió que fa...). L'únic plat que m'ha cridat l'atenció ha sigut la truita. De la resta, si tu dius que eren bons, m'ho crec, però no em provoquen cap mena de desig (i menys el tomàquet inundat d'aquestes herbotes...).

    ResponElimina