20 de novembre de 2016

Celerí.... Doncs que voleu que us digui...

Celerí



Passatge Marimon, 5
Fer clic per visitar la web
TEL.: 93 252 95 94


Des que van obrir (amb molt de soroll i rebombori), he estat desfullant la margarida, amb el típic “vaig”, “no vaig”, “vaig”, “no vaig” i al final i després d'alguns mesos, ha guanyat el “vaig”.

Avançant-me als comentaris i per aquells que en voleu saber les conclusions, dir que el servei va ser dels millors que he vist darrerament. I ho comento explícitament, doncs com sabeu abans d’anar a algun lloc, m’agrada xafardejar, els comentaris negatius de TripAdvisor i havia alguns en el sentit de servei “passota” o “sobrat”. Doncs res d'això és cert i el tracte per part dels diferents cambrers, va ser professional i molt amable


Els plats van estar bé tots, però surts d’allà havent pagat quasi 90€ entre dos, amb dues copes de vi i llavors penses he menjat un humus de llenties... una mica de carabassa... ahhh.... i un pit de pollastre entre dos. Això sí, el pollastre amb totes les etiquetes de moda... bio, eco... No recordo si també slow (ara que hi penso, no sé si existeix això del pollastre slow, o potser molt slow, seria el de gavià)... Potser les carxofes confitades i el paté de pollastre, van ser els plats que més ens van agradar...

Passem a la galeria d’imatges dels plats que vam menjar compartint-los, doncs després de la típica pregunta que fan aquests llocs (“és la primera vegada que vénen?”), toquen les instruccions, advertint-nos en que allà tot es comparteix... Que no fos que demanéssim un primer i un segon, com es feia al segle passat... 😁😁

Aquí teniu cada platet dels que vam compartir, amb el preu. No ho faig mai així, però pels que teniu per costum anar als mercats, feu un ràtio entre el preu de cada plat (que no és excessiu), amb el cost de les matèries primeres i llavors, si ens limitem només en aquest aspecte, la RQP, pot ser bastant discutible... Vam començar amb aquestes carxofes confitades amb els 4 musclos (8,50€) i el humus de llenties, d'aquest estrany color, tot i que atenció al detall de les floretes (7,50€).


Tot seguit va arribar la terrina de pollastre amb aromes de curry (9,75€ però Eco!!) i aquests 'peaso' carabassa rustida (9,80€)


I finalment aquests dos talls d'albergínia confitada amb botifarra de perol (11,50€) i per acabar el pollastre (17€).



Vam fins i tot demanar unes postres... Creme brulée de xocolata (6,80€), que realment va estar a gran nivell.
El vi i degut a que estava en tractament d'antibiòtics, el vam limitar a dues copes. La carta de vins ja imagineu en quins paràmetres es belluga i alguns els ofereixen a copes, com aquest Quico de la DO Penedès, un negre jove, natural i d'agricultura biodinàmica. Varietats Ull de Llebre i Garnatxa, que ni fu ni fa...

Aquest va ser el cost que amb una ampolla de vi hagués pujat 100€ o més, el que ens va fer reflexionar de que si... que tot era bo, fins i tot amb algun plat curiós, però la RQP no em va satisfer.


RESUM

  • Per posar exciteds als fans de les verduretes, vegans i 'modelnos'
  • Tot i que alguna cosa carnívora ofereixen
  • Han aconseguit un públic de “gente guapa” i queda bé pasturar per allà
  • El Pellicer està present per allà a diferencia de Carmelitas (per citar un exemple)
  • No hi tornaré pas... No em va desagradar, però ja ho he vist i pagar aquest preu per això, va a ser que no :)

43 comentaris:

  1. No t'hi feia per allà i alguns plats emblen realment una presa de pel i 17€ + iva pel pollastre, que ve a sortir quasi a 20€, és el millor exemple.
    Això del bloc, acabarà afectant-te la salut. Al menys a mi, aquest tiquet final, m'haguès desquiciat una mica.

    Abraçada!
    CarlesP

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia Carles,

      De moment la salut psíquica, malgrat els 'servidumbres' del bloc, es manté ferma.. I més quan ja saps a lo que vas...

      Però també té el seu morbo, veure l'ambientació... En Pellicer pavoneandose per allà (vaja fent de Pellicer)... alguns detalls del públic que donarien per un parell de posts més... I tot i que m'havien promés la presencia del tal Risto Mejide i es veu que aquell dia no estava... :)

      Abraçada Carles!.

      Elimina
  2. Bon día.
    Ja saps el que penso del Celeri, però la prova concloent són les fotos. Un hummus disfressat de espàrrecs, una trista hamburguesa de pollastre (a compartir) disfressada de terrina ... etc. etc. Anem malament. Continuo amb les gambes de Vilanova, Palamós, Denia o d'on collons siguin. Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia Tomàs.

      Ja saps que ho veiem igual, però el morbo em pot i em demana de veure com són aquestes collonades, que de fet és la paraula justa això de collonades.

      Però té el seu morbo... Tant les taules que es fan l'interessant, com un cas que ens feia partir de riure... Una taula amb tres homes que donava la sensació, de que dos eren d'aquí i el tercer que havia vingut per negocis... El tercer, un home corpulent i que respirava tenir gana a totes hores...

      Les seves reaccions gestuals (que intentava despistar com podia), cada cop que li tocava compartir un plat, eren tot un espectacle...

      Menjar, vam menjar el que veus a les fotos, però riure vam riure un munt...

      Es com quan ve el cabrer i em felicita per l'elecció del vi... I li contesto que tampoc en tenien cap més del país per poder triar a copes...

      Res que morbo pur i de tant en tant és sa sopar poc... :)

      Abraçada Tomàs!

      Elimina
  3. Hola Ricard,

    Els preus em semblen un robatori per la mena de plats. No hi ho penso anar pas.

    Salutacions

    ResponElimina
    Respostes
    1. hahaha..... Just ahir abans de publicar-ho, li vaig ensenyar el post a la meva parella, i se li posaven ulls com plats, dient "però com us deixeu enredar per BCN!!".

      Jo ja sabia on anava, però m'ho prenc com una tasca social de divulgació de la REALITAT.... Massa tip de llegir meravelles del lloc, per part d'exciteds, que es caracteritzen en general per ...

      1.- No solen pagar doncs van "a canvi de ..."
      2.- No tenen ni puta idea de que costa una carbassa i deuen pensar que venen de països tropicals com si fos un mango... I això per posar només un exemple..

      Salut!!

      Elimina
  4. Començant per que l'api no m'agrada gens (quan era petita fins i tot fugia de davant de la parada del mercat mentre que la meva mare comprava altres verdures) i veient aquest tipus de carta bio-eco, ja seria un lloc que no m'atrauria gaire.
    Després de veure els plats i els preus, em reafirmo: no m'agrada l'api :-)
    Aquest pollastre a preu de vedella i que a sobre em diguin que és per a compartir... jo més que respirar, bufaria. :-DDDD

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Yo me lo como todo i per tant fins i tot l'api....

      Si escoltessis quins disbarats deia la Marta quan llegia el post... :)

      La veritat es que aquesta és la realitat que sorprenentment posa exiteds a més d'un i una... I a sobre et miren amb la mateixa superioritat moral que els ciclistes per BCN, els vegans o els de Potemos... :)

      Salut!!

      Elimina
  5. Ho sento, però no. No és per anar a la Ciutat de la Justicia a l'endemà, però sembla un exemple més de que cal una reflexió respecte a la mala praxis que hi ha de cobrar racions ridicules per compartir a preu de racions estàndar.


    PD: costa més el sèsam i les floretes que les llenties que porta l'hummus.

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tu Albert en saps d'escandalls... Un dia molt llunyà, quan estiguis de cap de cuina en un restaurant, vindré, faré una bona crònica i posaré com a titul... "Con xef economista"... :) Ja sé que ets ADE, però la massa segueix dient economistes dels llicenciats ADE...

      Bé... doncs com dius, costen més les floretes que les llenties i així podríem continuar... amb la carabassa ... el pollastre pijo... etc.

      Però quan vas allà saps al que vas i de tant en tant, una aventura d'aquestes, val la pena...

      Elimina
  6. ricard, molt d'acord! excepte en el servei. jo hi vaig anar molt al ppi i era un espant... crec que vaig fer crònica a guest, oi? per seguir la línia molt millor el 4 amb 5, dels suculents... esther

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quan m'arriba avis d'anònim, ja em poso 'catxondo', doncs en aquest lloc espero anònim i un en concret.... :)

      Però quan veig que ets tu, ja em normalitzo... Si... vas fer post guest, que es pot veure a la pestanya GUESTS...

      El servei em va sorprendre per bo i amable. I això vol dir que han evolucionat "progresan adecuadamente"...

      Elimina
    2. doncs han progressat, pq era un horror!! :-( esther #waitingxtheanònim

      Elimina
  7. Que cuqui es veu tot... :-)

    Tot i ser un possible objectiu (per anar amb la pubilla quan està per aquí...), penso que ni per a ella (quan li vaig dir d'anar a fer el menú vegà del Sergi de Meia em va preguntar si m'havia fumat algo...) ni per a mi.

    Anava a perdre cinc minuts en fer un petit càlcul del cost de tot el que vareu sopar, però penso que amb el plat de carbassa ja queda prou reflectit... Quasi 10 € per un plat que no crec que arribi a 1 €... Ja sé que estan tota la resta de costs, però potser és una mica excessiu, no?

    Tampoc crec que m'hi passi per aquest. Hi han alternatives eco-bio-veggi-prox-km0-pijes que estan millor i més econòmiques...

    Abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estem d'aocord.... I a Face si f'hi has fixat, han apregut comentsris (sector restauració corporatiu), defensant la "innovació"... Tampoc he volgut armar massa gresca allà, doncs llavors espanto la parròquia.... Però ningú discuteix q sigui innovador, ni q alguns plats siguin bons.... El q jo em queixo es de la RQP... #averetudiao 😂😂

      Elimina
    2. exacte... i què que sigui innovador? ok, sóc la primera en provar.. però no necessàriament és bo pq sigui innovador o arriscat, no fotem... i no dic que el celeri sigui dolent, sino que a 50 euros jales molt poc (i que ho digui jo..) i justet! esther

      Elimina
  8. El preu sí que inclou el iva

    ResponElimina
  9. I de la resta de locals/restaurants del grup (Tribu Woki) què me'n dieu ? Jordi

    ResponElimina
    Respostes
    1. Només he estat al Carmelitas i no en vaig sortir gens content... El tinc publicat. Si busques a la pestanya Localització -> Raval, el trobaràs.... I ja veuràs que not excited...

      Elimina
    2. jo he fet barraca i carmelitas i res... :-( esther

      Elimina
  10. Con tus comentarios me basta. No me veran por alli.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo vaig anar sabent com anava, però volia veure-ho en directe, per poder jutjar...

      I els plats estan ben resolts i amb bones idees.... El problema és que emprenya pagar el que es paga, per menjar tot allò...

      Elimina
  11. No he anat, encara que he sentit de tot. Suposo que al final depèn del que sigui més o menys "incondicional" d'aquest tipus de menjar. Però, com tot en aquesta vida, els "talibanismes" no són bons, menys encara si serveix per justificar preus desproporcionats (ho dic no per aquest, que no ho he tastat, i sense fer-ho, no opino).

    ResponElimina
    Respostes
    1. Potser el problema es que si mires plat a plat, en general no són cars.... Es troben cars quan ho mires en el sentit de quan ha costat de matèries primeres i fins i tot d'elaboració... I si he de pagar per "creativitat", va a ser que no.... Ja se la poden guardar... :)

      Elimina
  12. No sé a vosaltres, però a mi, la figura del Pellicer em dona una mica de yuyu: saps que l'atracament està garantit. Dit això, no esteu una mica farts dels plats "per compartir"? Cada vegada ho soporto menys. M'imagino que per aquests tipus de negocis la meva senyora i jo som una mena de carcamals, doncs som més de primer i segon.

    Frederic

    ResponElimina
    Respostes
    1. Haguessis vist al Pellicer fent el fatxenda, explicant la seva cuina a un "matrimoni" d'aquells que a penes saben agafar una copa.... Penós...

      I de lo dels plats per compartir, el que em molesta més és la superioritat moral en que ho intenten explicar els aprenents de cambrers.... només comparable amb la superioritat moral dels ciclistes que van per les voreres trucant el timbre.... :)

      Elimina
  13. La calabaza no está comprada donde tu te piensas, es de gran calidad además tiene una gran labor llegar al punto de coción. Así como el resto de platos. Se nota que solo sabes escribir y no entiendes de alimentos ni cocina.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per lo de "sabes escribir"... En realitat escric de manera bastant deficient, però ja imagino que tu no ho pots percebre... En tot cas gràcies...

      Per la resta 'no coment'.... Igual són carabasses comprades a Lois Vuiton....

      Elimina
    2. Ya somos dos los que no entendemos, Don Calabaza. Ya puestos, podrías ilustrarnos sobre el mundo de la susodicha y de su siempre apasionante proceso de cocción. ¡Ah, y escribir sin faltas de ortografía, si no es mucho pedir!

      Elimina
  14. La majoria de restaurants i cuiners d'avui en dia són un constant insult a la inteligència. I no ho dic pel Céleri, que no hi he estat. Ho dic com a símptoma general. A mi ja em sembla bé que hi hagi restaurants on la proteïna sigui el de menys. Fins i tot em sembla bé que les raccions siguin més aviat justes, però que m'ho justifiquin tot amb tags, em sembla que es pendrem per idiota. I veuràs, molt llest no sóc, però tan burro tampoc. Jo no crec en la RQP. Hi ha coses que valen molt més diners que el seu valor o la seva qualitat. A mi no m'agrada més una sardina de qualitat que una llagosta de qualitat, però entenc que sigui més cara la llagosta. Hi ha productes amb un valor econòmic intrínsec i la puta RQP no serveix per res. El que em molesta és lo deshonesta que s'ha tornat la restauració, especialment a BCN.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Exacte: deshonesta és la paraula.

      Elimina
    2. Potser només diferit en q entenem com RQP, conceptes diferents i el meu és com molt simplificat i matemàtic.... Va una mica del ràtio entre (preu dels components + feina elaboració) i el preu de venda... i NO DIC PAS q el meu sigui el bo eh?.
      Com a molt puc afegir a la 1a part del ràtio, factors "ambientals", com decoració, qualitat de servei, etc..

      Elimina
  15. Ostres nano que li acaven de donar una ESTRELLA MICHELIN!!!
    Aniràs de cap a l´ infern dels bloggers...
    Salut

    ResponElimina
    Respostes
    1. Orgullós d'haver publicat el lloc, just pocs dies abans, mostrant les fotos del que vam menjar (que sempre he dit que estava prou bé).... Ara bé... d'aquí a l'estrella, hi manca molt de camí...

      Però al darrera, hi ha molta guerra bruta, compensacions, etc que fan que la credibilitat de les estrelles, disminueixi any a any (i parlo del nostre entorn)

      Merci per comentar!!
      Salut!!

      Elimina
    2. Tristament, tot es redueix al mateix avui en dia
      Però bé, mentres poguem continuar llegint opinions personals i no prefabricades no ho donarem tot per perdut

      Elimina
  16. Bona tarde. Vist el repartiment d'estrelles del cel, he de reconèixer que estic equivocat, la meva percepció del que esperes d'un restaurant dista molt de les tendències actuals, em tornaré ermità .... ostres tampoc que els productes de KM O estan de moda, on anirem a parar. Salutacions

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es que sota el nom genèric de restaurants, hi ha tota una fauna d'empreses que donen de menjar (o no) amb estils tant diferents que resulta impossible equiparar-les.

      Jo seguiré anant a l'estil que m'agrada i totes aquestes parides, ja s'ho aniran fent...

      Salutacions!

      Elimina
    2. Aquestes cosetes van creixent perillosament. Aquí almenys hi ha una sala en bones condicions de neteja, mobiliari i decoració, però imagina el mateix menjar en un local "de moda" amb sòls de ciment esquerdat i brut, taules i cadires de fòrmica, pots de conserva que són gots i cambreres amb certa necessitat d'higiene i educació. El preu pràcticament el mateix.

      Elimina
    3. Uffff.... Conchy, m'està agafant fàstic, només d'imaginar-ho... :)

      Però si que tens raó que hi han llocs que amb excusa de modernitat mal entesa, ofereixen imatges com la que diu.

      Gràcies per passar-te per aquí!.

      Elimina
  17. Ostres, llegint ràpid em pensava que era el vi el que estava amb antibiòtics. Amb tot això d'eco i km0...

    ResponElimina
    Respostes
    1. hahaha.... Bona Kastrobol....!!. Feia temps que no et llegia per aquí...

      Vigila que no t'ataki (ho fan amb "K"), la guàrdia pretoriana del Pellicer.... :)

      Salutacions!

      Elimina