13 de novembre de 2016

Xerta Restaurant. Menú executiu molt interessant

Xerta RestaurantCarrer de Còrsega, 289
http://xertarestaurant.com
TEL.: 937 379 080


Una nova trobada del grup 3(o+) a Taula i en concret la número 25 i aquest cop amb tria de restaurant per part del sector femení del grup.

Pels que ens coneixeu, sabeu que cada dinar de 3(o+) a Taula és una festa, però com que als tres ens va la maldat si tenim la mala sort el restaurant no surt bé, ho compensem fent sentir malament, al que li ha tocat per torn triar.

I he de confessar que vaig entrar a Xerta, a veure que trobava, que fallava, de què podia treure la punta.... I en principi si que el servei era com molt atent, però aquella atenció que jo anomeno teatralitzada... I no ho puc pas criticar, doncs és el que toca en llocs d’aquests. Em va fer gràcia que m’expliquessin l’exotisme de la gastronomia d’allà baix el Delta (però ells no tenen la culpa de que jo conegui bastant bé la zona)... Quan ens van portar l’oli, la noia ens va dir que era d’un poble que es deia Pinell de Brai i em vaig mossegar la llengua per preguntar-lo... “¿Por dónde cae esta aldea?. Però com l’oli era excel·lent, ja em vaig distreure i em vaig oblidar de fer cap més maldat....A mida que avançava el dinar, la cosa anava a millor, el servei semblava perdre la rigidesa inicial i la veritat, es que vaig sortir satisfet total. Els plats van ser bons, el fet de que aquest menú només permetés dues opcions, per mi no és cap problema i el servei, tal com ja he comentat, es va anar tornant més proper.

I fins i tot em vaig prendre les postres...


És d’aquells llocs que em quedo al cap, per qualsevol dinar que tingui, en el que vulgui estar tranquil, sense soroll i menjant en un ambient luxós...

Si voleu veure les fotos de tots els plats, així com el tiquet i el punt de vista, global, que va ser prou satisfactori, ho podreu veure fent clic a11 comentaris:

 1. I no et va dir la varietat de l'oliva o el coupage d'aquest oli portat de tan lluny???? :-D
  Pinell de Brai té un celler modernista impressionant, encara que ja sospito que l'has visitat.

  Salut!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Crec es va limitar a l'aldea ...😄😄
   Però l'oli era de conya... I mira q estic habituat a bons olis... però quan en pillo un d'estos amb bon pa, podria anular el dinar i anar fent....

   L edifici del pinell, el conec de fora i es ben espectacular...

   Salut!!!

   Elimina
  2. Jo també! Si hi ha un bon oli a taula, perdo el nord amb el pa i no veig res més. :-)

   Salut!

   Elimina
 2. AIxò de les taules espaioses, no sé si sempre es compleix, concretament si vas un o dos. En aquesta foto de la web http://xertarestaurant.com/contacte/?lang=ca veig el que a casa en diem "el tramvia", taules posades una al costat de l'altra contra un banc corregut i molt juntes...

  ResponElimina
  Respostes
  1. Les perspectives a voltes, poden quedar deformades en una imatge..... :)

   Elimina
 3. Vaig anar a l'estiu, encara ho tinc pendent de publicar. Molt bé, encara que reconec que, així com tu vas més predisposat a veure què trobes, com tu dius, jo vaig predisposada a que m'agradi... un bon lloc, un hotel, un con cuiner, un producte bó. Si és que no es pot fer perfecte!!! ;-)

  ResponElimina
  Respostes
  1. És que jo soc un escèptic total en tots els àmbits... :)

   I no ho dic en broma eh?. Que gent propera a mi, fa broma i fins i tot caricaturitza el meu escepticisme.

   I llavors el dia q no trobo defectes, o en trobo pocs, és quan surto excited....

   Elimina
 4. Pues siguiendo tus opiniones fui la semana pasada y que quieres que te diga.... no estuvo mal pero tampoco hubo nada que me emocionase. Ojo! No hay nada concreto para quejarme aparte de las interrupciones en la conversacion para darnos las oportunas explicaciones, por otra parte comunes en este tipo de sitios, pero tampoco ningun recuerdo memorable. Pedi una arroz negre del delta y nada de particular... total que no encuentro ninguna razon para volver y menos para probar un menu mas largo.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Nosaltres vam anar al menú executiu i em va agradar com lloc per anar a fer un dinar tranquil amb ambient relaxat...

   No tinc previst tornar-hi a altres menús superiors, doncs no és el meu tipus de restaurant, però si el vaig guardar en ment, per algun migdia en que vols quedar amb algú per xerrar en un ambient maco..

   I com que aquest menú es curt, tampoc van interrompre massa... :)

   Salutacions i merci per passar!!

   Elimina
 5. Pues le han dado una estrellita. Algo tendra el agua cuando la bendicen.
  Un saludo cordial Ricart

  ResponElimina
  Respostes
  1. Arriba el moment en que això de les estrelles es compra... No d'una manera burda i corrupte, sinó de maneres més sibil·lines....

   Xerta allà baix, ja la té.... Objectiu: Obtenir una a BCN

   I com que ja es coneixen hi ha cert colegueo, s'obre un a BCN, sense reparar en despeses.... en altres paraules, perdent diners, però amb tots els requisits, condicions i parafernàlies, per obtenir l'estrella...

   Ha costat diners, però ja la tenen.....

   Elimina