21 de desembre de 2016

Auto Rosellon. Més que una cafeteria i beneïda per l’Adrià

Auto Rosellon



Rosselló, 182
www.autorosellon.com
TEL.: 938 539 320


Restaurant semi nou a Barcelona, amb pocs mesos, i del que n’estava pendent, perquè li tenia ganes, però després em va fer mandra tanta promo i l’altre dia em va tornar a engrescar (després de veure que l’Adrià en parlava bé en un parell de llocs, per com tractaven les verdures). I dissabte passat vam anar per dinar i va quedar solucionat.


Ja avanço que bon menjar, lloc maco (rollo cafeteria nòrdica) i servei una mica lent/despiste però maco. De fet, el primer que et trobes quan entres és quelcom tipus “vamos slow, no te estreses” i vam estar a punt de marxar, però després ja va anar la cosa millor...


D’aquests locals a Nova York en trobes mil. Tan o més macos que aquest, mateix tipus de menjar, servei, estil, deco, slow, etc... I aquí és cert que en falten, perquè algun que n’hi ha és com “fake”. I aquest desprèn calidesa. Tot i que sempre està molt ple (hi passo sovint) a totes hores (perquè fan esmorzars i cafès molt bons), taules petites i juntes i cert soroll ambiental (però ja és això quan hi vas... un rollo cafè hipster modernillo. Es lo que tiene!).


Per beure vam fer copes de vi (només tenien una ampolla oberta i ni comentar-ho... malament!) i dos cocktails: un bloody mary i un pisco, els dos molt bons.


I per començar, els gnochi de boniato, espinacs i ricotta, molt molt bons, i la remolatxa al forn amb alvocat i formatge de cabra, també bona, però sense cap secret.

I després (l’ordre el determinava cuina aleatòriament....) de “segons” vam fer els ous benedict (estaven molt bé. Bon brunch) i les carxofes crues marinades, que estaven excel·lents (però no tinc foto... les vam fulminar!).


No vam fer postres, però feien molt bona pinta (tenen fama ja) i vam endur-nos per l’esmorzar de diumenge un brownie. Estava de 10! Hem de tornar a tastar algun plat pendent i el pastís de pastanaga.. que també feia pintassa.

Sí vam fer cafès (també tenen bona fama) i corroboro. Quina alegria poder prendre’s un bon tallat a Barcelona i no aquelles coses recremades i amb aquella llet de sabors indefinits.

I de preu final, uns 35 euros per persona, amb beguda inclosa (copes de vi, cocktails i aigua). RQP correcte.

RESUM

  • Zona cèntrica i maca Eixample
  • RQP correcte
  • Local maco, però ajustat
  • Servei despistat (però molt amable)
  • Segur que torno

14 comentaris:

  1. inauguro comments!!! ricard, hi anirem un dia, oi?? ������ esther

    ResponElimina
    Respostes
    1. No... tu saps que no hi anirem... :) :)

      A no ser que sigui per obligació d'un 3(o+)aTaula

      Elimina
    2. jaja.. ho sé!!! ;-) bon dia!!!

      Elimina
  2. Que bonic, que hipster, que moderno, que vegetarians! :-DDD Tenen carn també?
    Tal com l'has explicat, m'ha agradat el lloc. La veritat és venen ganes de anar a fer el brunch.

    Salut!



    ResponElimina
    Respostes
    1. Ara que dius brunch.... Fa uns mesos, el sector gastro_tonto es va inventar un brunch de mitja tarda, que van batejar com drunch.... Vaja un berenar de tota la vida, però pijo-pijo.... Però ara que hi penso, ja no s'en parla....

      Elimina
    2. el drunch va ser molt patètic.... no ho han intentat ni les cuquis de ny... jajaja

      Elimina
  3. jaja, pepa!! no carn. pel brunch o esmorzar, perfecte. i es veu que bon menú de migdia entre setmana! esther

    ResponElimina
  4. Nolita-like brunch. Just the kale caesar salad missing to transport you to Elizabeth street. Highly recommended bloodymary. Overall good

    ResponElimina
  5. 35 euros p/p per un lloc tan normalet com aquest no em sembla pas 'correcte', de veritat... I això és pernil dolç que veig sota dels ous benedict aquests??! Ni cas. Em quedo amb Can Dendê al Poblenou per un 'brunch' de qualitat!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si fos aficionat als brunch, també triaria Can Dendé..... :)

      Elimina
  6. Quins llocs més estranys que va aquesta mossa... Al final, prendrà mal...

    ResponElimina