19 de febrer de 2017

Suculent. La pregunta continua vigent...

Suculent  


Rambla del Raval, 43  
http://suculent.com/ 
TEL.: 934 43 65 79  


De nou i en divendres com ja és habitual, trobada de 3(o+)aTaula i aquest cop a Suculent. Dos dels components, ja coneixíem Suculent i en el meu cas el vaig publicar al 2012 amb el títol, “Val la pena baixar al Raval?”, i que podeu llegir si feu clic.

He de dir que no va ser idea meva tornar i menys després de la meva recent expulsió de Fermí Puig (poso enllaç per si algú s’ho va perdre). Entrava una mica acollonit, pel meu post del 2012 i un parell de conyes que havia fet amb motiu de sobrevaloracions i també de tot el xou d’exciteds, que van aflorar després d'un convit inaugural a la taverna veïna, del mateix nom i propietat. Però hi va haver sort i no em van fotre fora 😇😇😇.


Però és un lloc, que contínuament "reforça" la seva presència, amb un degoteig de publicitat encoberta, a través de periodistes, blocaires i fauna similar. Ahir mateix va aparéixer una publicació en un bloc d'aquells de 4 o 5 seguidors i nom foody_pollas  😂😂😂 o similar,  en que simulant un sopar, era en realitat,  un publireportatge en tota regla..

En tot cas NO HI HA CAP MENA DE DUBTE, de que els plats que arriben a les taules de Suculent, són d’excel·lent factura i fan gaudir al comensal. Però el local és molt incòmode, et toques esquena contra esquena amb la persona de la taula del darrera i com la sonoritat no és cap meravella, acabes el darrer mos de les postres, desitjant pagar i fugir. I això no és bona senyal...

I em costa molt d’entendre, l’entusiasme en que el descriuen Suculent, algunes persones amb prou prestigi professional en el món gastronòmic. Suposo que la cosa va de “oye ven a ver que platos novedad he preparao”... Llavors el que li han dit, va cap allà, els tasta (imagino que en la barra, en presència del xef  i en horari no massa punta) i salten els "ohhhh" i altres exclamacions de plaer... Però no els imagino encaixonats allà, en mig del mogollon i gaudint tant com expliquen...

Dir també que han millorat coses respecte a la meva anterior visita. Ara el servei ha deixat de fer teiatru i ja no expliquen històries com la que ens va fer riure de la “iaia Leonor”. També han canviat aquelles taules fetes amb fustes velles, aprofitades d’unes neveres (i que tant catxondos posava als exciteds), per taules més ergonòmiques...

Ara el poc teiatru que queda, va d'intentar col·locar plats amb tòfona, que no estan en la carta, com unes postres que ens van suggerir, que vam gaudir molt, però que quan va arribar el compte i com ja era d’esperar, pujaven quasi 20€. Aquí el "cuerpo del delito"... 😂😂😂


Ni les fotos han quedat massa bé, doncs tot quedava apretat com llauna de sardines i més amb el fet de compartir alguns plats.  Si voleu veure les fotos, així com el tiquet i el punt de vista, global, feu clic a



24 comentaris:

  1. hahahaha, o fas ràpid la foto o se te tiren a la jugular!! :-DDDD

    Salut!

    ResponElimina
  2. En el teu cas és allò d'ensopegar dues vegades en la mateixa pedra. Ves en compte en deixar-te portar que no es repeteixi lo del Fermí Puig.

    Abraçada!
    CarlesP

    ResponElimina
    Respostes
    1. De fet quan el Jordi (aquesta vegada triava ell), va dir Suculent, vaig pensar, a veure si es repeteix el tema Fermí Puig... :)

      I de fet aquests tindrien més motius que el "cuiner campexanU", doncs amb aquests quan van obrir la Taverna del Costat, vaig fe run munt de conya....

      Abraçada Carles!!

      Elimina
  3. Coincidim amb la percepció... Bon menjar a un local molt poc acollidor del qual desitges fugir...

    No sé quin horari fora bo per gaudir amb tranquil·litat de la seva cuina...

    Abraçada i fins aviat!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això de l'horari deu ser complicat... Però deuen haver-hi horaris, en que està buit.... Sinó fixat com s'ho devien fer aquests, que tot ho van trobar de conya per fer els fotos ... :) :) #raro #raro

      https://www.foodyingourmet.es/suculent/

      #quecabrósoc

      Abraçada!!

      Elimina
    2. Potser és que hem de trucar abans i dir que anem a fer interview... A la propera ho fem, val?

      Elimina
    3. I després igual ens ensenyen la "sala secreta"... :)

      Que per cert, m'han dit alguns ocellets, que allà en ocasions es fuma.... Però ja imagino que m'han enredat... :) :)

      Elimina
  4. No se que decir, a mi el lugar no me acaba de convencer y no es solo por la incomodidad; de hecho tienen dentro una sala reservada cerca de la cocina donde mejora mucho el tema de la comodidad pero ni por esas. He estado 4-5 veces y no soy capaz de recordar ni unplato memorable y esta para mi es la prueba del algodon. Si recuerdo en cambio una musica particular, coplas puede ser? Y unos precios que escuecen.
    Yo lo tengo posicionado para llevar a guiris de empresa que quieren tapeo y barrio antiguo y donde por supuesto no pago yo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'alegra q ho veiem igual... Jo et podria dir q les croquetes em van encantar... de fel va ser LA croqueta... Però si analitzo el global, no em queden ganes de tornar... tampoc cap rebuig, però per mi un dinar o sopar, són un conjunt de coses que cal valorar.... i el global no el trobo satisfactori... I ho dic o ho diem... amb el mateix dret q els q surten excitads del lloc... El q és curiós, és q la discrepància molesti...

      Salutacions i gràcies per passar....

      Elimina
  5. El nom de Foody_Pollas mola MOLT. Estic per robar-te'l, mira tu.

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tu puedes.... Tens el perfil de parelleta gastro-foodie modelna... Jo ja quedo fora de mercat per allò de "os bamos a aser un reportaje, q sus vais a cagar".... 😂😂😂😂

      Elimina
    2. A què sí? A mi a modeln no em guanya ningú!

      Elimina
    3. Doncs anem a veure si està lliure el domini gastro_fodiee_pollas.... :) :)

      Elimina
  6. Vale, però com sento un gran respecte per la propietat intel.lectual, posarem "Gastro_foodie_pollas... by Ricard Sempere". Lo del "by" és per quedar encara més modern, you know!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I like it....

      I de tant en tant, podré fer col·laboracions....

      Elimina
  7. Em sumo al què et demana el Regol. Fer una crítica de restaurants sense mencionar gairebé el menjar és incongruent.

    Puto anònim.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs ho tens fàcil... Canviar de ptoveïidor...😂😂.

      Crec que hi ha un tal Sorrós que es veu q en sap molt i sinó a esperar que hi vagi la Sra Fuentes ....

      Apa puto anònim, no carreguis tant el meu bloc, que Google em vol cobrar recàrrec x excès de visites....

      Elimina
  8. No fotem, que l'Arenós és més patètic que tu.

    ResponElimina
  9. Me veo literalmente incapaz de disfrutar de una croqueta que cuesta 3 euros.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hahaha.... També tens raó...

      La gràcia és q tenia "tropezones" de llamàntol...

      Però veig q a part de la "religió única" d'adorar llocs d'aquests, som molts qui en discrepem.

      Salutacions!!.

      Elimina
  10. Tot i que comentaré a l'entrada de 3o+, dir-te que vaig anar-hi fa mig any a Suculent per primer cop i que els plats també em van agradar força, tot i que tampoc vaig surtir excited. Val a dir que la companyia amb la que anava m'impedia agafar res amb marisc així que el sopar es va centrar en carns, principalment, i la ratlla amb mantega negre. Avui dia, no recordo massa els plats. Bé pero no superlatius.

    I vaig tenir la "sort" de que la taula que em va tocar va ser una que tenen a l'altell, amb el que vaig haver d'entrar a cuina, passar per la pica i pujar unes escales fins al galliner. El galliner fa una alçada de 1.80. Jo 1.88, ja t'ho imagines.

    Total, que bé, pero sense medalla.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es que a la llarga Albert, els que opinem buscant sinceritat, ho veiem de la mateixa manera....

      Però hi ha qui es posa catxon@, de pujar al galliner o qualsevol altre incomoditat... I és el que dic... que ja han trobat el seu lloc ideal... :)

      I encara han millorat al substituir aquelles taules rasposes i de taulons poc uniformes, que la gràcia era que les havien reciclat de les antigues neveres.... Una mica rollo travessa tren, sense tractament....

      Com tu dius.... bé, però sense medalla

      Elimina