29 de març de 2017

Nobook... Orange is the new black

Nobook



Provença, 310
http://www.nobook.es/
TEL.: van de guais i no en tenen...


Post escrit per Esther Meya, que va anar a aquest local. Jo no he estat, ni "me se espera" 😇😇😇

Nobook, és un restaurant nou a Barcelona, amb pocs mesos, i del que havia sentit a parlar força. Amb un germà gran al costat, l’UMA, del qual tothom en parla bé, però és més car, rollo menú degustació. I preferia tastar primer aquest.


Que tothom en parli bé -ara ja començo a ser mal pensada en aquest sentit. Influències del Ricard! ;-) -em fa patir.

El seu lema: no reserves, no postres, no cafès. Servei un tant “estrany”. Perquè et serveixen i cuines se suposa els mateixos. Suposo que les “disfresses” que porten no ajuden... per mi no caldria, sincerament. A més, i em sap greu dir-ho, però al ser d’aquest taronja, es veuen brutes, perquè no porten davantals. Fa una mica de mania això.

El local és ampli, estètica industrial i tot en taronja.


Se suposa que fan street food. Què se suposa que vol dir? Doncs menjar “casual”, senzill. De paradetes de carrer de diferents països. Carta no gaire llarga però amb diversos plats que ens veien de gust. El rollo aquest em va. Seria com un estil “streetXO”.


Per beure, cocktails: pisco i margarita. molt bons, però no calen gots taaaaan estranys. i copes de vi negre (molt poca oferta). Això és molt millorable.


Vam començar amb la famosa sopa thai “Love soup”. Vista a tots els instagrams cuquis del món mundial. Boníssima!


I després els gua bao (uns buns d’ànec realment bons), peix mantega (el més fluix. Bo, però massa disfressat de gust) i el pop corn (estava realment bo. I la barreja amb sabors com mexicans li donava un aire especial).


No hi ha postres ni cafès. Galetes de la sort.


Cap problema. Al davant hi ha la Praktik Bakery, a l’hotel de mateix nom. Que és una xulada i tot boníssim. És del forn Baluard. Tot dit. Com mola entrar al teu hotel i veure un forn de pa i que sigui el teu esmorzar cada dia!

I de preu final, correcte. Uns 30-35 euros per persona (beguda inclosa, cocktails a part).

RESUM

  • Zona maca
  • RQP correcte
  • Local especial. Cuina vista
  • Servei amable però “estrany”
  • Tornaré el dia que tingui mono de love soup.

9 comentaris:

  1. inauguro comentaris!!!! portem ratxeta dels que no hi poses un peu... jaja

    ResponElimina
  2. Lloc sense gaire gracia la veritat...plats amb molts ingredients, però que no acaben de lligar. Begudes...sense vins pràcticament a uns preus fora de mida..i et volen endosar els còctels a preus alts...
    Hi he anat...que no se m' esperi

    ResponElimina
  3. Turu, sí, vaig flipar amb el tema vins... cocktails bons, però. no els trobo cars pels preus de Barcelona... a mi certs plats em van agradar! però no és el què venien per les xarxes...

    ResponElimina
  4. Mare meva, ja pot estar bo el margarita per 14€!!! Deu ser que pagues un plus per si es trenca el got aquest tan "de disseny" :-DDDD
    Si, menjar de paradetes de carrer servides en paper i a preus de plat de Villeroy&Boch. Una pena el toc taronja carcerari, deu treure de polleguera als instagramers :-X

    Salut!

    ResponElimina
  5. jaja pepa!! el margarita se suposa que era doble (que sí). d'aquí el preu... en tot cas, 14 e un cocktail a barcelona és preu de bona cockte, no de restu normal... esther

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ays, és que a províncies estem acostumats a altres preus :-X

      Elimina
  6. Pel que es veu continuaré anant al 312 del mateix carrer, no donen de menjar però et xuclen la sang i pel que es veu amb molt d'exit perque sempre està plé ..Una mica d'humor a tanta cosa taronja Jajajaja

    ResponElimina
    Respostes
    1. jaja, bona Tomàs!!! pots parar a agafar forces!! ;-) esther

      Elimina