19 de març de 2017

La Barra de Carles Abellán ... Uffff...

La Barra de Carles Abellán  


Passeig de Joan de Borbó, 19  
www.carlesabellan.com 
TEL.: 937 605 129  


Una de les gràcies de 3(o+)aTaula, és que funcionem com una societat en que tot està previst i que de manera rotatòria, anem triant quin serà el proper restaurant a visitar i un dels que no ha triat, escriu el post. I aquest cop triava l’Esther i el post conjunt el signa el Jordi, tot i que consensuat pel grup.

Això permet anar a llocs, que en el meu cas mai aniria... Estic una mica de volta dels llocs amb ‘postureo ’ + ‘peix amb mala RQP ’. I d’aquest vaig sortir amb mal gust de boca, que no treu que tots els plats estiguessin ben elaborats.

Amb el rollo del compartir i ‘rizar el rizo ’, acabes pagant la unitat de sardina a 3,50€, cada navalla a 3€ o una ració d’arròs a 38€, que ha de ser mínim per dos persones... I clar, que algú com jo que és calculador, pràctic i coneix els preus reals de mercat de peix de nivell,  quan veu la carta ja es desmotiva i més quan està instal·lat en una barra, en una zona amb zero intimitat. Per tant, ja vaig tancar la carta i vaig deixar que els meus dos companys, decidissin que compartiríem, mentre el voluntariós cambrer, ens insistia fins tres vegades, que tenien les gambes molt bones... 😅😅😅.

Al lloc en comú, podreu veure els plats que van demanar, però permeteu-me dos detalls... Aquests són els tamborets... Monos, vintage, de pell, dels que acabes relliscant...


I com una clara imatge de la RQP, fixeu-vos en aquesta ració i mitja de sardina....ç. 10,50€...  A 3,50€ cada una, imagineu que algú en vol mitja dotzena... Doncs senzill: 21€ 😅😅😅


Per si fos poc, el que feia de cap de sala, al sortir va i m’etziba un pedant “Han disfrutat?”, que és una pregunta trampa, perquè és molt complicat dir “no” i si ho dius, cal donar explicacions, discutir i això fa molta mandra... Per tant en aquestes situacions, faig el joc del sord, contestant amb una altre pregunta, com si no ho hagués entès... “On ens teniu guardades les jaquetes?”. Amb lo senzill que resulta preguntar "Com ha anat?".

I just mentre escrivia el post, m'ha aparegut per Twitter una crònica d'en Salvador Sotres, que dinava allà,  el mateix dia que vam anar. No soc pas fan d'aquest home, però reconec que domina les tècniques d'escriptura. Si en teniu ganes, llegiu-lo,  fixeu-vos quin cop de cintura a l'estil Mesi, posant-se a parlar del cheescake, marejant la perdiu, per tal d'evitar parlar de la resta... I us recordo, que el lloc va de mariskeria (si... amb k 😂😂😂).



En fi... que si voleu un resum personal meu...
  • Aneu si us agrada l’ambientillu amb el xef saludant als particpants...
  • Aneu si us agrada el ver i ser visto
  • Aneu si voleu explicar que hi heu anat
  • Podeu prescindir, si no voleu sentir-vos que pagueu el que no val
  • Podeu prescindir si no voleu dinar enfilats una barra, i amb el perill, segons la zona de trobar-vos algú cara a cara a l’altre costat (com si fóssiu família)

Si voleu veure les fotos de tots els plats, així com el tiquet i el punt de vista, global, feu clic a



18 comentaris:

  1. 😂😂😂😂 Ja us veig allà "asseguts" com canaris i pagant com vedellets, sense ànim d'ofendre 😇
    Del Sostres no vull ni sentir el nom. M'importa zero el que digui perquè ja li he sentit dir prou bestieses.

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No ofens pas... Si tens tota la raó...😰😰...

      I el tema Sostres, ho he posat com exemple de marejar la perdiu.... Com no poden dir "quina merda"... sempre troben una història relacionada... El sorrut d'en Sorrós, també ho fa sovint...😂😄😂

      Elimina
  2. Tampoc et quedes darrera fet cops de cintura estil Mesi. Mira que contestar-li lo de les jaquetes a la pregunta de si havíeu disfrutat.
    En tot cas això de la barra (curiós el joc de paraules i sentits que té aquest mot) aquesta, ja era d'esperar. Pel poc que havia llegit, es veia venir.

    Abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola... :)

      En directe, si tinc aquestes sortides.... però per fer-ho per escrit, com fan aquests "mestres", em falta molt...

      I si que es veia venir, però va sortir pitjor del que havia imaginat... I reitero que el menjar era bo, però hi havien masses factors "ambientals", que no eren del meu gust...

      Elimina
    2. Exacte, va ser pitjor de l'esperat. Ja podies esperar certs "detalls", però jo tenia el convenciment que la sensació final podia ser positiva. i no.

      Elimina
    3. I encara tinc clavada la mala mirada que em va dirigir el figura, quan et va obrir la porta i jo fent gal·la de la meva "refinada educació", ja havia fugit cap al carrer, feia una mica.... Després del diàleg de sords entre "heu disfrutat?" i el meu "les jaquetes?", era millor esperar al carrer.... :)

      Elimina
  3. Llàstima que no hagueu provat el pastís de formatge..., perquè d'això parla en Sostres, oi?!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si.... no ho sabíem... :)

      En cas de tornar-hi, que no crec, el demanaria com plat únic...

      Abraçada Manel!

      Elimina
  4. Sempre podem tornar a fer un tast de postres a l'aroma de gambes i sardines...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo no sé si m'arriscaria.... ves que no ens fessin un Fermí Puig... :)

      Elimina
  5. Ja ho deien Public Enemy: Don't believe the hype.

    FRederic.

    ResponElimina
  6. Masses llocs on et prenen el pèl i el quartos per menjar quasi el mateix. Tot sembla que va encaminat a l'estrangeria que és variable però no tonta ni constant. Salut

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja ho pots ben dir... Però aquesta barra, no li veig massa futur a no ser q es reinventi.... De fet aquesta ha estat la trajectòria d'aquest xef... Molt de fum inicial i després tot es difumina...

      Salut!!

      Elimina
    2. molt d'acord ricard. tot i que hi ha llocs seus (on és menys vinculat) que per mi estan bé. ara, ni parlem del bravo... absoluta presa de pèl!

      Elimina
  7. 38€ un arròs!!!! On anirem a parar!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Però posen les gambes ja pelades, amb pinces i en perfecte harmonia...😂😂... I això és molt cost de ma d'obra... Es veu amb les pantalles gegants, q mostren la cuina...

      Elimina