2 d’abril de 2017

Casa Leopoldo. Ha reobert i de moment prou bé

Casa Leopoldo  


Carrer de Sant Rafael, 24  
Facebook Leopoldo 
TEL.: 934 41 30 14  


De nou ens trobem el grup de 3(o+)aTaula, que aquesta vegada va ser en realitat de 4, degut a que va venir la Marta que estava per BCN. I hem continuat en la línia de llocs “novetat”, anant al remodelat Casa Leopoldo. Aquest cop la tria ha estat a càrrec del Jordi i la tasca d’escriure el post conjunt, a càrrec meu, tot i que amb opinió consensuada pel grup.

Al post conjunt de 3(o+)aTaula, podreu veure les imatges, el cost, el punt de vista comú i també certs dubtes que se'ns van generar. Jo aquí em limito a la part més personal.


Anar a llocs dels que tens un bon record, sempre és un perill quan han canviat de direcció. Quan vaig llegir que reobrien de la ma d'un grup empresarial, vaig estarrufar el nas, però vaig deixar-me un marge de confiança. I ja avançant esdeveniments, puc dir que el local, està impecablement restaurat, manté la seva essència i han respectat la filosofia que tenia.

Al llegir en alguna crònica, que havien mantingut els plats de l'antiga carta, vaig buscar un que havia demanat allà un munt de vegades i que anava de xai, combinant unes delicioses costelles amb parts menys nobles del mateix animal i no el vaig trobar,  però ho dic només a nivell de fer conya, doncs com és evident les cartes han d'evolucionar i aquell plat, ves a saber si actualment tindria demanda. Però que consti que l'havia demanat un munt de vegades 😀😀.

En canvi continuen amb l'oferta de peix de qualitat, com la "gran graellada", la cua de brau, de la que vaig tastar-ne una mica i ara arriba molt més tecnificada, però cap comentari a fer-ne, que no sigui aquest excés de tecnificació, doncs al plat resulta impecable.Si voleu veure les fotos de tots els plats, així com el tiquet i el punt de vista, global, feu clic a11 comentaris:

 1. M'alegro de la reobertura! Efectivament sempre queda el risc de buscar el "record" del bon menjar i l'estil que oferien.
  Amb els paràmetres que exposes, estic d'acord que el futur és -de moment- incert.
  Esperem que els vagi molt bé!
  Gràcies un cop més per l'entrada.
  Núria Aymerich

  ResponElimina
  Respostes
  1. No hi havia el plat de xai, aquell que sempre demanava, però prou bé la resta...

   Realment també els desitjo sort, doncs al menys la cuina defuig de "subtilitzes" de foc d'encenalls... :)

   Elimina
 2. Entre tu i jo i ara que no ens escolta ningú, quan defineixes el públic en el post conjunt, penses que el grup de clients amics, paga o formen part de l'atrezzo per donar vida als inicis.
  Pel que fa als plats, tenen bon aspecte i entenc que estava tot amb prou nivell.
  Abraçada!
  CarlesP

  ResponElimina
  Respostes
  1. hahaha.... Bon dia Carles,

   No tinc ni idea de si el clan d'amiguetes paga o no i de fet es va repetir la imatge de la darrera visita a La Barra famosa. Penso que deu haver-hi de tot... i en tot cas amb algun arreglo "pa amiguetes".

   No ho veig malament com idea de dinamitzar els primers dies i penso que ja és una rutina establerta en el
   sector.

   I com ja dedueixes, si que els plats estaven molt bé tots...

   Abraçada!!

   Elimina
 3. És millor anar sense esperar "temps passats que van ser millor" per poder apreciar l'actualitat. Segur que vas gaudir amb l'àpat, es veu una carta prou atractiva.

  Salut!

  ResponElimina
  Respostes
  1. La veritat es que ho vam gaudir i ja vaig entrar preparat, per evitar qualsevol atac e nostàlgia.... :)

   I de fet tampoc era econòmic abans....

   Dels vells temps, només vaig enyorar aquella senyora, que anaves 4 o 6 i demanaves i no apuntava res...

   Salut!!

   Elimina
  2. trobo que és un encert (per mi) que no hi hagi gaire atac de nostàlgia al propi restu... vam gaudir, sí!

   Elimina
 4. Felicitats!!! Aquest cop t'has adelantat amb aquest reportatge al Gran Gurú de la restauració. Respectant totes les opinions dels blocs, faltaria més, és molt més creïble la teva experiencia, és que als meus anys ja tinc la pell molt fina i aquestes fotos de locals buits grinyolent molt i es que certes presentacións tindríen que ser més naturals. Salut

  ResponElimina
  Respostes
  1. Realment el món aquest fa una mica de fàstic.... I el tema de fotos amb els locals buits, és la clara mostra del que el text que envolta les fotos, pot arribar a categoria de ciència ficció.... A Leopoldo vam anar i tal com ho vaig percebre, ho explico. A la pregunta que em vaig sempre de si tornaré... La resposta és "crec que no". Tampoc per res en concret, però tampoc hi veig masses motius... Ja hi he vist... :)

   Ara mateix estava mirant les publicacions de les darreres hores, dels blocs gastrocanaperos i avui tot va ple de de la tunateca Balfegó i és per plorar llegir les cròniques desaforades de 4 penjats que intenten viure de que a canvi de que els convidin a "un peasso tonyina", escriguin meravelles i meravelles... i ho dic sense entrar en si la tunoteca, es recomanable o no.... que segur que està ben muntada.

   Putos palmeros... :)

   Elimina
 5. Lo de Balfegó es mes que normal. Es un grup molt potent i sobra la pasta per omplir totes les panxes agraïdes de bloggers, instagramers i twiteros amb la condició de parlar bé no!! Molt bé. Dimarts vaig pasar pel devant i estaba a reventar, no se si per la resaca de l'inauguració o bé perque ja funciona amb normalitat

  ResponElimina
  Respostes
  1. Penso que aquests llocs ja obren amb el servei ple, durant uns dies... En part per agraïr favors de diferents àmbits i també per donar sensació d'èxit... Ho consideren com una despresa més de llençament...

   I ves que no em toqui anar-hi a la propera trobada de 3aTaula, que crec que li toca tria al sector femení i tot que els altres components tenim dret a "veto", crec que no m'atreviré per manca d'arguments lògics... :)

   En tot cas si acaben anant, serà amb el nostre estil... en silenci, fent catxontdeix de qualsevol cosa de perfil graciós i sense rendir pleitesíes, que cada un al seu lloc...

   Elimina