14 de maig de 2017

La Taverna dels 11. Un lloc que sorprén

La Taverna dels 11  


Carrer de Tavern, 11  
Facebook 
TEL.: 699 89 16 48  


Amb els de 3(o+)aTaula, vam quedar per fer una trobada a la Taverna dels 11 i aquesta vegada va triar el Jordi i la redacció del post és del post conjunt, m'ha tocat a mi i allà llegireu el punt de vista global, veureu les imatges i el cost.

Personalment, feia temps que escoltava comentaris positius de la Taverna dels 11, però curiosament els que havia llegit, provenien de gent que no em mereixen massa confiança, ja sigui per poc recorregut en restaurants o per motius de que tot sempre és una meravella i per això ho anava ajornant.


I un dia fa no massa, vaig reservar per un dijous migdia i ho vaig fer directament amb el cuiner, que hi tinc relació a través de les xarxes. La sorpresa va ser, i ho explico com mostra de sinceritat i honestedat, que em va intentar dissuadir, atès que ell, d'haver-me llegit al bloc, sabia com m'atabalen els llocs petits i el conseqüent soroll. I a més em va explicar que degut al poc aforament, tampoc feien reserves, que és un dels punts, que em tira més enrere a l'hora de triar restaurant.


Però va anar bé la conversa, perquè així em vaig assabentar de que els divendres no feia menú, així com d'altres detalls força interessants i quan li vaig explicar al Jordi, ell mateix va dir que era un bon lloc per fer un 3(o+)aTaula un divendres. I vam anar i si voleu veure les fotos de tots els plats, així com el tiquet i el punt de vista, global, només cal que feu clic a
2 comentaris:

  1. Les taules de fora tenen molt estil pub britànic. :-)
    Anem a veure els plats al tres o + !!!

    Salut!

    ResponElimina