27 d’agost de 2017

Born Voraz. Recomanable en zona Born

Born Voraz



Princesa, 33
Facebook Born Voraz
TEL.: 932 95 50 37


Feia setmanes que tenia pendent Born Voraz, però per diferents motius, s’anava ajornant. Finalment vam anar-hi, sense esperar molt del lloc i en canvi en vam sortir molt satisfets.

Està en la gamma dels platets a compartir, però un esglaó pel damunt de la uniformitat que corre en molts dels nous llocs que segueixen aquesta tendència.

En la meva opinió, el lloc guanyaria si no es trobés en un dels carrers més lletjos del Born, doncs el carrer Princesa, té realment molt poc encant i també el fet d’estar  en un hotel, no l’ajuda massa de cara a destacar externament.

Però en canvi l’atenció i els platets van estar prou bé i és d’aquells llocs en que al sortir, penses “tornaré”, cosa que no em passa en molts dels llocs que vaig publicant. Si estàs pel Born, és un lloc a tenir en compte.

En aquesta ocasió, la tria la vam fer ajudats per qui feia de cap de sala i va començar amb un ajoblanco amb verat, que ens van insistir tastéssim i ja va arribar dividit en dues petites porcions, com com si fossin uns típic entreteniments i invitació de la casa o. Realment bo i aportant frescor.


Tot seguits un bunyols thais a base d’espinacs que van resultar ben sorprenents i un seitons fregits amb bona elaboració i gens oliosos.


Vam demanar una truita de bacallà, plat que quan veiem en una carta, no dubtem en tastar i que històricament i en més d’un lloc, ens ha portat decepcions. Aquesta no passarà a ser la millor de la nostra vida, però quedaria en bona posició en un hipotètic ranking.


També un ceviche molt correcte i ho dic jo, que soc poc amant d’aquest plat, però venia de gust a qui m’acompanyava i un tataki de tonyina de bon nivell.


La carta de vins és un dels punts forts d’aquest local, així com la seva aposta per vins de proximitat. Vam gaudir d’un DO Montsant, el Buil & Giné 17.XI, fet a base de garnatxa, carinyena i ull de llebre, que es va mostrar fresc i harmoniós, ben estructurat i amb l’acidesa ben integrada. Un vi que no havia tastat i que passa a la llista dels que m’han agradat.


I pel que fa a les postres, vam compartir un bon pastis de formatge, amb que vam acabar l’àpat.





RESUM

  • Un lloc a tenir en compte al Born, tot i trobar-se al carrer Princesa
  • Platets molt ben resolts
  • Local ampli i agradable
  • Servei amable i eficaç
  • Bona oferta de vins de proximitat, a preus ajustats. També a copes
  • Recomanable

7 comentaris:

  1. He llegit forces coses d'aquest lloc i de la seva oferta de vins, però mai hem anat fins al moment.
    Però ara m'has animat i pot ser una bona opció pel Born, amb el ben entés de que està una mica fora del Born, pel que fa a massificacions.
    Abraçada!
    CarlesP

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si Carles, està prou bé.... L'estil de moda de compartir, però amb dignitat i espai.

      I els plats ben resolts...

      Abraçada!!

      Elimina
  2. jo el tenia pendent fa temps i dubtava. ara hi aniré!! ;-) esther

    ResponElimina
    Respostes
    1. I pel que sembla, tot i que no ho puc assegurar, sense aglomeracions, ni taules masses juntes....

      Elimina
  3. Bona opció entre tant de llocs orientats als turistes. La truita de bacallà no és tan fàcil de preparar com sembla i si dius que aquesta està bé, em refio de tu.

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. És un plat que sempre que veiem, quan vaig amb el meu fill, demanem segur....

      I quan dic que no passaria a ser la truita de bacallà de la meva vida, ho dic pensant en algunes, que he menjat fora de Catalunya, però de els d'aquí, ens va complaure molt.

      Salut!!

      Elimina
    2. jo sóc mega fan de la truita de bacallà.... alguna bona n'hem tastat! i alguna terrible tb... :-( esther

      Elimina