6 d’agost de 2017

Shanghai... El xinès pijo de BCN

Shanghai  


Bisbe Sivilla, 48  
shanghai-bcn.com/ 
TEL.: 932 118 791  
Shanghai-restaurant-entrada


De nou i tal com fem cada dos setmanes, nova trobada amb els de 3(o+)aTaula amb tria aquests cop, a càrrec del Jordi.

Pel que fa al meu cas, feia molt de temps que no anava al Shanghai, però he de dir que sempre m'han arribat bones referències pel que fa al tema gastronòmic.

Si ens centrem en els plats, tots van resultar satisfactoris. També he de confessar que no estic massa rodat en xinesos d'aquí el país, però les sensacions van ser bones. Els preus no els vaig trobar econòmics, doncs sense resultar car globalment, si valorem el que vam menjar i el seu cost de mercat, veureu que no hi cap producte que faci pujar massa els costos. Ni tampoc els cal pagar masses despeses de local, com passa en altres llocs en que entens que s'ha de pagar el disseny o les instal·lacions o les vistes, com el que publicaré la setmana vinent.. 😎  #not_spoiler


Shanghai-restaurant-costella
Aquest va ser el plat estrella, per part de la secció carnívora... costella de porc...

Com que més o menys tothom ha estat en alguna ocasió en algun xinès de batalla de BCN, vam fer la conya de que era una carta del mateix estil, però en que els plats que arribaven, estaven bons i ben presentats. Si voleu veure les fotos de tots els plats, així com el tiquet i el punt de vista, global, feu clic a6 comentaris:

 1. Per algú lloc he llegit que va ser el primer xinés en obrir a Barcelona. Tot un mèrit que encara estigui obert i funcionant.

  Salut!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Si.... té anys d'història. Els 70's, es va ubicar aquí, però ja portaven temps a BCN en un altre llooc (ho diu a la seva web).

   En aquests sentit, si que té mèrit.... :)

   Salut!!

   Elimina
 2. Realment tin més record de la clatellada a l'hora del tiquet, que del sopar el dia que hi vam anar i ja et parlo de fa 4 o 5 anys. No te'l compro avui.
  Abraçada!
  CarlesP

  ResponElimina
  Respostes
  1. En el nostre cas, no va ser clatellada, però intueixo que es dels llocs en que segons com et deixis aconsellar, pots sortir escaldat....

   Abraçada!!

   Elimina
 3. Jo he fet grans àpats allà, i aquest ha sigut el cop que menys ha pujat el compte. Si et deixes enlluernar per espardenyes o el mateix ànec Pequín que és l'especialitat de la casa, és senzill que arribi als 80-90 € per cap (amb un bon vinet o una ampolla de xampany... :-)).

  Abraçada!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Però això passa a molts llocs.... si vols un dia anem al Bonanova i surts amb el doble de tiquet que el que suposaves just a l'entrar i llegir la carta..

   Però també cal algú que t'ho sàpiga vendre.... El cambrer que ens va caure, era de xiringuito de platja i de platja "familiar".... :) Imagina que aquell paio ens diu que tenia "unas alpargatas de primera".... de cop ens posem a mirar-li els peus....

   Pel que fa a mi... "t'han bien dao....".... i no t'ho dic a tu...

   Abraçada!!

   Elimina