Acuamar. Un altre top a Cambrils

/Acuamar. Un altre top a Cambrils

Acuamar

Carrer Consolat de Mar, 66 (Cambrils)
http://www.acuamar.com/
TEL.: 977 36 00 59

 

De sempre he comentat,  que Cambrils és una plaça gastronòmica important i amb restaurants que brillarien amb llum pròpia, en qualsevol altre lloc. I no em refereixo només dos o tres llocs top, sinó que amb els dits de les dues mans, no tindríem suficient per a comptar tots els llocs recomanables d’aquesta vila.

És per això que els que fem vida gastronòmica per la zona, siguem clients d’uns i tinguem oblidats d’altres, doncs els dies són els que són i la cartera, arriba fins arriba. I un dels llocs al que vaig poc, però m’agrada passar-hi al menys un cop cada any, és Acuamar, un restaurant prou ampli, al passeig marítim en front del port i que és dels pocs que no ofereixen terrassa exterior.

He estat en varies ocasions, el que m’ha permès valorar la seva oferta i veure el que arribava a les altres taules, que  gira al voltant del peix, els seus arrossos i els seus peixos, dels que destaquen els fets a la sal, que permeten observar el treball del personal de sala, ben coordinat i ensinistrat en servei del peix. És un d’aquests llocs en que tornes passats uns mesos i continues trobant el personal de sempre, cosa que dona estabilitat i seguretat.

En aquesta ocasió i igual que l’anterior, vam optar pes entremesos de peix. És un plat que es demana com plat únic i sempre fa una mica de festa. Els arrossos també són temptadors, així com els peixos. El que passa, és que personalment em costa demanar peixos sencers, doncs cerco molta precisió en les coccions (els que em coneixeu, sabeu  de les meves manies amb el kamado i la sonda tèrmica) i em costa molt trobar un peix que arribi al meu gust de cocció, que tampoc pretenc dir que sigui el canònic.

Dit tot aquest rollo, passo a mostrar que serveixen en uns entremesos de peix. Les fotos que veieu són per a dues persones i com veureu arriba en 7 serveis diferents.

Comencen amb una senzilla, però refrescant (1/7) Amanida, (2/7) Salmó Marinat acompanyat de musclos en escabetx, (3/7) Cargols de punxes i (4/7) peix variat fregit.I acabem amb (5/7) Navalles-gambes-sèpia, (6/7) calamars a la romana i (7/7) uns escamarlans i llagostins només bullits.

Vam compartir unes postres i el vi va ser un DO Terra Alta, que ara no aconsegueixo recordar, tot i ser un dels meus habituals. Tenen un oferta de vins correcta i a preus raonables.

Com he dit abans, el producte d’Acuamar és impecable, igual que el servei de sala. I l’èxit els acompanya. Vam anar-hi, com podeu veure al tiquet, un dia feiner d’aquest passat gener (si, si… gener en lloc de platja) i la sala de la planta baixa estava plena i vam observar, com moltes taules amb reserva, eren derivades a la planta superior, de la que vaig fer conya en el post anterior, que ja vaig titular irònicament “nantros podem anar a dalt

Per dir alguna cosa en “negatiu”, que sabeu que jo soc dels que dic lo positiu i lo negatiu, no m’agrada  segons quin estil de públic. Aquest darrer cop no ha passat, però és freqüent trobar grups, d’aquelles que protesten sinó els donen una taula al costat de finestra o pitjor si els envien al primer pis. Com si enlloc de anar a dinar, volessin exhibir-se a l’aparador, que de fet és el que pretenen. I ja sabeu que veure aquestes coses m’emprenya una mica. Sé que aquesta opinió és molt subjectiva, però també sabeu que dic el que penso, i si en un lloc l’estil de públic, no m’agrada, ho dic i no hi vaig o hi vaig menys.

RESUM

 • En ple passeig marítim de Cambrils
 • Reserva imprescindible
 • Peix de primer nivell
 • Servei professional i atent
 • Bona RQP
Si te ha gustado, comparte:
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
By | 2018-01-24T12:13:20+00:00 24 de gener de 2018|Tags: , , , |2 Comments

2 Comentaris

 1. Pepa 27 de gener de 2018 en 23:05 - Respondre

  Sense dubte un dels restaurants de visita obligada en Cambrils. No sé perquè no té terrassa quan la ubicació en la que està és un bon lloc per tenir-la. Pot ser fuig de segons quin tipus de clientela…

  Salut!

  • Ricard Sampere 28 de gener de 2018 en 10:16 - Respondre

   És curiós el tema terrassa, doncs espai per posar-la, crec que en tenen.

   Però pel que dius de fugir de tipus de públic, cada un té els seus “inconvenients”…. 🙂

   Salut!!

Deixeu un comentari