Alkimia. Un dels meus top de BCN

/Alkimia. Un dels meus top de BCN



Un dels restaurants més recomanables de BCN. Alt nivell de cuina i amb gran respecte pel producte i en una espai que per si sol, ja mereix una visita…  

Alkimia

Ronda Sant Antoni , 41 Principal

www.alkimia.cat

Tel.: 932 07 61 15

S’hi accedeix a través d’un portal de veins, just al costat de les entrades de la més que coneguda Fàbrica Moritz, tot fent us de l’intèrfon de l’escala. Vam trucar, ens van respondre preguntant “tenen reserva?” i jo amb les meves ganes habituals de transgredir, em va passar pel cap respondre “no en tenim … calia reserva?” per continuar tot seguit amb la pregunta maleïda “que fan menú de migdia??“. Però tant el Jordi com l’Esther, m’ho van impedir, avortant el meu intent 🙂 🙂

Un cop superades les escales, s’arriba al principal, amb dos espais junts però diferenciats alhora: Alkimia i Al Kostat (abans anomenat Unplugged.

Avui descrivim Alkimia, que va triar l’Esther, però també s’ha de dir que li vam demanar que per posar cloenda al 2017, ens portés a un lloc xulo i #senseriscos. La redacció del post conjunt, l’ha fet el Jordi amb el consens del grup.

Al meu gust i tal com ja vaig publicar ara deu fer un any a Alkimia_2017, és dels llocs top, on em sento més a gust. I un dels factors, és la naturalitat i el poc teiatru. Salvant les distàncies i les diferències, em recorda a Hisop -també al meu top- on viuen allunyats dels divismes i es limiten a fer la seva feina, que per cert, fan molt ben feta.

De tots els plats, curiosament em van quedar a la memòria, el de les verdures, el del llenguado i el del llamàntol, que com podeu observar, no deixen de ser producte amb l’elaboració justa per ressaltar els seus sabors. Aquí teniu un parell d’imatges de mostra.

Realment Alkimia és un gran lloc a BCN, que tot i que brilla molt, mereixeria encara més lluïment. Però avui en dia sembla que sinó fas pallassades per TV o tires contínuament d’agència de premsa, dóna la sensació de que no estàs en la cresta de l’onada.

Sabeu que aquesta no és una #web_anuncio i per tant, podeu confiar, quan us dic que Alkimia és un lloc molt, molt recomanable.

I si us dóna la sensació, de que el menú pot resultar excessiu, recordeu que teniu l’opció Alkostat , que inicialment portava el nom de Unplugged, ubicada a l’altre extrem de la sala, que us permet un àpat més informal, amb plats també exquisits i amb cost més económic. Pot ser un bon #entry_point

Si voleu veure les fotos de tots els plats, així com el tiquet i el punt de vista, global, feu clic al següent link:

Si te ha gustado, comparte:
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
By | 2018-01-07T08:19:13+00:00 7 de gener de 2018|Tags: , , , |6 Comments

6 Comentaris

  1. Jordi Castaño 7 de gener de 2018 en 11:28 - Respondre

    Jo, amb la teva actitud, ja pensava que no ens deixarien pujar… 🙂

    Poc teatre i cuina top… si. Totalment d’acord!

    Coincideixo amb el plat de verdures amb ostra, i afegiria el moll que estava espectacular, cuinat (imagino) amb una tècnica similar a la utilitzada amb l’orada de casa teva. Moll sense mariconades, s’hauria de dir el plat…

    T’he de dir també, que redactant el post d’aquest, vaig fer un remember del Unplugged (ara Al Kostat) i m’han vingut unes ganes boixes d’anar a menjar aquell arròs amb nyores i escamarlans… Déu meu…

    Abraçada!!

    • Ricard Sampere 7 de gener de 2018 en 12:09 - Respondre

      Amb lo simpàtic que soc…. 🙂

      Segur que els hagués fet molta “risa”, si els pregunto “que no tenen menú de migdia, baratet?”

      Conyes a banda, un gran lloc.

      I també amb ganes de tornar Alkostat.

      Portem bona ratxa i jo també a nivell personal, porto dies sense cap fiasco, però crec que la ratxa no durarà… Per dijous tinc previst un lloc amb nom tant sospitós com my_fucking_restaurant

      Abraçada!!

  2. Pepa 7 de gener de 2018 en 18:32 - Respondre

    Això sí que és una bona cloenda d’any, no com d’altres 😀 (jo per exemple)

    Salut!

    • Ricard Sampere 7 de gener de 2018 en 23:02 - Respondre

      Si… hahaha.

      M’he quedat “a quadros” (que es diu ara, en lloc de “pasta de merenga”, que es deia abans), amb el relat que has fet…

      Salut!!

  3. esther 8 de gener de 2018 en 17:46 - Respondre

    ricard, on vas dijous???? aiii deuuuuu….. lloc fantàstic! i molt d’acord amb tu en què és tipus hisop. s’hi menja molt bé i s’hi està molt a gust! i tb moltes ganes d’alkostat!

    • Ricard Sampere 9 de gener de 2018 en 20:35 - Respondre

      hehehe…. Dijous toca sortida de risc… My Fucking Restaurant…. OMG!!!

      A veure… divendres us explico

Deixeu un comentari