Bambarol… Quasi un BBB :)

/Bambarol… Quasi un BBB :)

Bambarol

Carrer de Santaló, 21
http://bambarol.cat/
TEL.: 932 50 70 74

Bambarol, és d’aquells llocs que sempre que algú te’n parla, ho fa en positiu. Feia temps que el tenia a la llista, però sempre em tirava endarrere la por a aglomeracions i el conseqüent soroll. Tinc molt clar que arribar al que la gent defineix com BBB, és un objectiu complicat, però Bambarol, s’hi apropa força. En tot cas si mireu la pestanya “Qui Som”, de la seva web, veureu que està a càrrec de gent amb molt bon currículum i es nota.


Aprofitant que era el dia de Champions del Barça – Saint Germain, vam per anar-hi i val a dir, que tot i que el lloc estava ple, vam estar molt còmodes i a la sala interior, les taules estan prou separades, com per sentir-te a gust. A la foto de portada, ho podeu veure i com ja deduireu, està agafada de la seva web,  doncs no vaig a fer sessions fotogràfiques amb la sala buida, abans de que entri el públic 😇😇😇.

Ens va sorprendre d’entrada,  el tracte extremadament afable, explicant amb detall els seus productes, fins el punt en que ens vam qüestionar si em coneixien… Després de la no admissió / expulsió per part del Fermí Puig, ja vaig intuir  que alguns s’havien “quedao con mi cara

Però vam observar que el tracte era el mateix a les altres taules, cosa que em va tranquil·litzar i permetre fer les fotos, amb la meva discreció (i poca traça innata). Com és habitual, ens van explicar que allà tot era per compartir i en aquest sentit vam anar, començant amb un parell de clàssics de la casa: una amanida russa amb bonítol, un salmó marinat amb alvocat i un parell de croquetes de pernil ibèric. Tots tres molt ben resolts, i l’amanida russa de les millors que he tastat i que en un hipotètic rànquing de russes, estaria sense cap mena de dubte, en una posició top.

I vam continuar amb un tàrtar molt correcte i garrí amb parmentier, amb el toc cruixent que podeu observar i que va servir com un bon final d’àpat.

El vi i fent una excepció, el vam demanar d’ importació i també dir que ens venia de gust un mencía que feia temps no en preníem. La carta de vins no és cap meravella, però és prou digne.

Vam compartir unes postres que van ser aquests cheese cake

I aquest va ser el cost, tot i que el compte ara m’adono que s’ha descolorit… Suposo que per deixadesa meva..

Com anècdota, quan quasi acabàvem de sopar, van arribar 4 clients capullos (si, si… heu llegit bé 😅😅😅), que pretenien sopar portant una tablet i per seguir el partit. I va arribar alguns dels gols, suposo el 3-0, perquè van començar a fer crits, i d’aquí el meu qualificatiu anterior. Per sort i a l’adonar-se ells mateixos, que van despertar el mateix sentiment, que provocarien 4 killacos, arribant a una platja tranquil·la, amb música dels chunguitos, ja no van emprenyar més, tot i que no responc dels minuts finals del partit amb la remuntada, però en aquells moments jo ja estava lluny i enfilant els túnels de Vallvidrera.

RESUM

  • Al meu criteri, molt proper al concepte BBB (*) 
  • Platets a compartir molt be resolts
  • Qualitat de servei molt per damunt de la mitjana
  • Preus molt raonables
  • Lloc recomanable sense cap dubte, tot i que no en responc en dies punta
  • (*) Per si algú ignora que vol dir BBB, són les inicials de “bueno, bonito, barato
Si te ha gustado, comparte:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn
By | 2017-10-12T12:56:58+00:00 26 de març de 2017|Tags: , , |15 Comments

15 Comentaris

  1. ALFREDO VARELA 26 de març de 2017 en 09:17- Respondre

    Hola Ricard,

    En aquest restaurant vaig anar fa un parell d'anys. Vaig menjar plats molt bons, per érem un grup de 6 persones i vam passar gana tot i haver demanat un munt de tapes i haver pagat quasi 40 euros per cap . Trobo que les racions són poc presentables i axí els hi vam comunicar. És un restaurant confortable i amb bona materia prima, però garrepes en les quantitats.

    Salutacions

    Salutacions,

    • Anònim 26 de març de 2017 en 09:34- Respondre

      Bon dia,

      Nosaltres vam sortir-ne prou bé i ja veus les fotos i el compte. També dir que a l'anar dos, igual no t'animes a demanar més que anant amb grup més gran.

      Però ara m'has fet revisar els plats i ja em fas dubtar de si vam menjar prou 🙂

      Igual després de patir la Barra de Abellan, ja tot em sembla abundant i bé de preu….

      Salutacions!!

  2. Anònim 26 de març de 2017 en 09:48- Respondre

    Per fi heu anat a Bambarol!.

    A nosaltres és un lloc que ens agrada i que ens cau fàcil per anar. I en general, l'ambient i possible soroll, degut al que tu ja denomines BBB, és prou suportable.
    I al·lucino amb el tema dels del furbol
    Abraçada!
    CarlesP

    • Anònim 26 de març de 2017 en 10:09- Respondre

      Bones Carles,

      Si… el tema del furbol, ens va deixar bocabadats… però no a nosaltres, sinó al reste de la sala. Però també s'ha de dir, que ells mateixos es van adonar de que estaven fora de lloc i ja no van fer cap més manifestació.

      Però tornant al tema, el lloc ens va agradar .

      Abraçada!!

  3. Pepa Lázaro 26 de març de 2017 en 15:24- Respondre

    Bona pinta l'ensaladilla!! Doncs per les fotos jo estic amb l'Alfredo, les racions es veuen petites, o pot ser que com estic tornant de Donosti comparo i veig que els pintxos que acabo de gaudir fan aquesta mida, o la meitat, i penso: si he de menjar amb dos pintxos collonut per la dieta!!😂😂

    Salut

    • Anònim 26 de març de 2017 en 17:27- Respondre

      Sempre et veig per Donosti…. 🙂

      I em fa enveja…. (sana)

      Tant contents que vam sortir i ara em demotiveu… si que es veuen petites..

      Salut!!

  4. comequetebebe 27 de març de 2017 en 08:51- Respondre

    Ricard, jo he estat 2 cops, en grups de 4 a 6 i sempre molt bé. i no he trobat petites les quantitats. és que parlem del preu que parlem… no et poden posar a sobre una platasso! i pots compartir molts plats. és la gràcia. per mi sí és un BBB, entenent els condicionants que implica (que no és el més bo que has tastat a la vida, però que està molt bé, que no és el més maco del món, però és molt acceptable, etc… i que és barat i molt bona RQP).

    • Anònim 27 de març de 2017 en 09:09- Respondre

      Ho defineixes perfecte….

      Lloc ideal per trobada informal i passar una bona estona… I amb plats prou correctes.

    • comequetebebe 27 de març de 2017 en 10:00- Respondre

      exactament això!

  5. Tomàs Cortés 27 de març de 2017 en 11:48- Respondre

    Bon día. Un BBB…Ohhh aixó caldrà probar-ho. El que no entenc es com hi ha brètols que confonen lloc, temps i espai. No pots anar a un restaurant amb la Tablet a veure un partit i si es així uns auticulars no molestan a ningú. La definició del tema vins d'importació…"com diría Viggo Mortensen"…." con dos……".Salut amic.

    • Anònim 27 de març de 2017 en 13:21- Respondre

      Si Tomàs…. un lloc més q correcte, amables i ja veus el tiket…

      La tablet la tenien en silenci, xo clar, ells no van poder restar callats en un dels gols…. Vull dir q brètols totals, tampoc eren 😂😂😂.

      I lo dels vins d'importació, es pura provocació 😂😂. Molts dels cops q ho escric, apareix un anònim renyant-me… i el trobo a faltar….

      Abraçada Tomàs!!.

  6. Anònim 27 de març de 2017 en 14:55- Respondre

    Benvolgut Senyor Sampere,

    Primer de tot vull recalcar que encara gaudeix amb mi, des de fa uns anys, d'una merescuda "bula papal" després de la seva magnífica recomanació de la paella de peix de Les Fonts de Cambrils. Tot i el local, precari, de fet és un bar, el menjar és força bo i la Paella brutal. És per això que si subjectivament trobo, de fet encara no ha passa't, que derrapa amb un altre restaurant, té la meva indulgència i magnanimitat )))

    Vi d'importació??? Jejejejeje m'agrada punxar-lo una miqueta, per fer bullir l'olla i que es piqui però de bon rotllo….Un servidor, com a bon català…ergo…totalment espanyol, amb orgull, som majoria els catalans que considerem El Bierzo com a un bonic racó de la nostra nació )))

    En un altre ordre de coses, té tot el meu recolzament per l'affaire Fermí Puig. Fins i tot considero que vostè va comportar-se com un senyor, tenint en compte que el feien fora, com si fos un delincuent. La seva primera crònica de fa uns anys tampoc era tan punyent. El vedettisme pueril de alguns cuiners és patètic.

    S'ha guanyat tot el meu respecte per cantar les veritats d'alguns llocs, que la majoria callen com meuques barates llogades a preu de saldo. De fet és per la mancança de certes puntualitzacions òbvies que un surt decebut de segons quins llocs si abans ha llegit segons quines cròniques, articles o blogs. A el Succulent es menja molt bé…però el local és cutre i molt incòmode…i el preu realment pujadet. La barra de L'Abellan?? Un atracament. Com a empresari, comparteixo totalment el seu concepte de RCP. Jo sempre pago i em fot quan em prenen per tonto.I comparteixo amb molt de gust el seu parer sobre el Bardeni, un gran lloc on gaudir de la carn de qualitat i el meu apreci per en Dani Lechuga, currant abnegat sempre al peu del canó…no com molts altres xefs amb fama.

    Felicitats per el seu blog, i amb la nova versió, molta qualitat i té tot el meu respecte per la dedicació, hores i feinada que deu invertir. Veu Senyor Sampere com tenim molt més en comú del que políticament ens separa? )))

    Una forta abraçada,

    Un Cigalero )))

    • Anònim 27 de març de 2017 en 15:45- Respondre

      Apreciat (i li dic sincerament) Sr Cigalero….

      Avui s'ha guanyat el meu apreci i fins i tot tinc ganes d'abraçar-lo….

      Només dues puntualitzacions… Al nostre estimat Les Fonts, han fet obres intentant millora i alguna cosa han aconseguit….

      Pel q fa al tema del vi d'importació, volia provocar a un altre anònim… En tot cas ho veiem diferent, xo en front de tantes coses en comú, això del Bierzo, són menudèncues…

      De veritat q m agradaria saludar-lo i agrair-li les seves participacions…

      Salutacions cordials d'un provocador… xo q avui m ha tocat els sentiments…😄😄😄

  7. Anònim 27 de març de 2017 en 19:28- Respondre

    Benvolgut Senyor Sampere,

    Molt agraït per el seu apreci, que li ben garanteixo que és recíproc.

    I… el día que el llegeixi com ha demanat un bon Ribera del Duero en un àpat, com a brindis a la part díscola de la seva lleial afició, llavors ja serà de traca i mocador )))))) jejejejeje…no perdem el sentit de l'humor i les conyes amb gràcia)

    Molt bones notícies el fet de les millores al local de Les Fonts, bona excusa per tornar a gaudir de la seva magistral paella. Confiem que no per això incrementin massa els preus.

    Amb molt de gust m'agradarà també conèixer-nos en persona…si ho trova apropiat, Jo el contactaré a vostè per missatge privat del blog i mirem de gaudir de un bon dinar )

    Amb la felicitat de llegir com gratament li he tocat els sentiments, aprofito per animar-lo i encoratjar-lo per mantenir la bona feina al blog. Mai oblidi que per molts és un plaer cada vegada que generosament rebem notícies seves via un nou (o antic) restaurant.

    Una forta abraçada,

    Un Cigalero )))

    • Anònim 27 de març de 2017 en 19:58- Respondre

      Benvolgut Sr. Cigalero:)

      La reforma de les Fonts, crec que no ha afectat preus. Han eliminat la barra, deixant-la reduïda al fons de la part dreta del local i han canviat el terra i pintat tot. Ara ja sembla més un restaurant que un bar, tot i que han mantingut la TV…

      Agraït pels ànims i encantat de contactar. El meu mail, tal com està indicat a la pestanya "qui soc", és ricard@restaurantscat.cat

      Salutacions i abraçades,

Deixeu un comentari