Bangkok Cafè. Sempre sorprèn

/Bangkok Cafè. Sempre sorprèn

Bangkok Cafè, és un restaurant petit, que ofereix cuina tailandesa a Les Corts. Els plats estan ben resolts, l’ambient és agradable i els preus assequibles.  

Bangkok Cafè

Evarist Arnús, 65

Facebook del lloc

Tel.: 933 39 32 69

Bangkok cafè sala

Bangkok Cafè

Bangkok Cafè, és un lloc que sorprèn sempre. Segurament el primer cop és el que més, però en visites successives, continua sorprenent pels seus plats i per la seva estètica.

En un local petit i amb les parets amb escrits i amb algun mural de fotos que ens sorprèn com aquest. Les 10 taules que ofereix el local, són petites i segurament massa juntes. Però en aquest cas no em queixaré, doncs ja saps a quina estètica vas.

Bangkok cafè mur

La carta de Bangkok Cafè, és prou assortida i de les que costen decidir que demanes. I encara més difícil, sinó ets massa expert en menjar tailandès. Molts dels plats tenen picant i s’ha de dir que a més d’estar indicat, el cambrer t’avisa. En el meu cas, la sopa que vaig demanar, tot i que em van avisar, vaig voler anar de sobrat i el grau de picant, superava el llindar  del que soc capaç de suportar. Però mea culpa, per no haver fet cas.

Que vam demanar a Bangkok Cafè

Vam començar amb dues sopes, dons era un dia fred i venien de gust.

Tom Yam Kung, que anava de brou picant tailandès amb gambes i pollastre i del que oferien també una alternativa vegetariana. Aquesta ja anava indicat com molt picant i és la que vaig patir per voler anar de sobrat.

Bangkok cafè sopa picant

Keang Sarai, un brou natural amb pollastre, tofu, algues i verdures.

Bangkok cafè sopa

I tot seguit vam optar per Kaeng pet kung, al curry vermell, amb pollastre. I un plat dels suggeriments del dia: Wok d’ànec amb verdures de temporada. Tots dos prou dignes i els vam gaudir.

Bangkok cafè curry

Bangkok cafè wok anec

A l’hora de les postres a Bangkok Cafè vam decidir-nos per una opció propera:Trufes de xocolata amb nata.

Bangkok cafè trufes

La carta de vins a Bangkok Cafè, és senzilla, però millor del que t’esperes d’entrada d’un lloc d’aquestes característiques. Vam optar per un rosat de la DO Penedès i dels cellers Pinord: El Diorama , fet a base de pinot noir, que va resultar fresc i afruitat.

Bangkok cafè diorama

Conclusions de Bangkok Cafè

Sense cap mena de dubte és un lloc d’èxit. Vam anar un dilluns vespre i el local estava ple i vaig veure com remuntaven taules. D’acord que el preu ajuda, però aquest no és l’únic motiu.

Millor reservar sempre. I jo ho vaig fer el dijous anterior i em van advertir de que tenen dos torns i a les 22:30, comença el segon. Inicialment vaig demanar les 21h, però per tranquil·litat de tots, vaig modificar-ho a les 20:45.

Sinó heu estat mai a Bangkok Cafè , penso que cal que feu la prova. I a més podreu veure passatge de Tubella, una meravella de la Barcelona de principis del segle XX , doncs el local és cantoner i l’entrada està situada allà.

També sol sorprendre el target de públic, amb un aspecte de «nivell adquisitiu», pel damunt del que s’espera del lloc. Es nota que estem al barri de les Corts. També molt públic estranger del que resideix habitualment a BCN.

Bangkok cafè tiquet

RESUM de Bangkok Cafè

  • Un restaurant de cuina tailandesa, autèntic i sense «teiatru»
  • Local petit amb les taules molt properes
  • Bons plats i servei diligent
  • Cost assequible
  • Sinó el coneixeu, val la pena provar-lo

I per acabar com sempre ….

Si te ha gustado, comparte:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
By |2019-01-11T15:53:17+00:009 de desembre de 2018|Tags: |12 Comments

12 Comments

 1. Jordi Castaño 9 de desembre de 2018 en 12:05 - Respondre

  Tot i que tampoc seria una primera opció per a mi, i en aquella zona no tinc ara gaire lligam, l’anoto com una altre opció de cuina thai a Barcelona, que té una interessant oferta d’aquesta gastronomia.

  I pel que fa al picant i pel teu coneixement (sense cap càrrec, que avui estic de bones…), et diré que el compost actiu anomenat
  capsaïcina, fa que la libido augmenti i estimuli el sistema cardiovascular dilatant els vasos sanguinis i alliberant endorfines que augmenten el desig sexual. Ahí és nà!

  Abraçada!!

  • Ricard Sampere 9 de desembre de 2018 en 12:11 - Respondre

   Ets un pou de ciència…. Ni sabia que existissin coses com la « capsaïcina»….

   El lloc em va agradar, dins de les meves possibilitats. I signaria tenir-ne un a prop, que fessin take away… Per comoditat i també per evitar tenir que airejar la roba, un cop arribes a casa…

   Abraçada!!

 2. Pepin 9 de desembre de 2018 en 20:30 - Respondre

  Un dels meus fixes a Les Corts, a 5 carrers de casa. Subscric tot el que dius, val la pena gaudir-lo.
  Salut,
  Pepin

  • Ricard Sampere 9 de desembre de 2018 en 20:36 - Respondre

   De que vaig escriure el post de Punta Aguila , que per cert em va agradar, vaig rebre una petita «bronca», d’algú que es queixava de que havia comentat que a les Corts hi havia «poca oferta». Li vaig aclarir que parlava de manera relativa en el sentit de densitat, però en general els «enfadats», deixen la caguerada i ja no tornen a veure la resposta😅

   Però a partir d’aquí em vaig proposar, explorar més (el meu fill viu també per la zona) i en pocs dies he publicat Lagman que ens va encantar, i ara aquest…

   Salutacions!

 3. Joan 10 de desembre de 2018 en 11:51 - Respondre

  Aquest estiu he estat 3 setmanes a Tailàndia, potser cladrà anar-hi per recordar la cuina thai

  • Ricard Sampere 10 de desembre de 2018 en 11:56 - Respondre

   No sé que dir-te…. 🙂

   Sovint aquestes coses acaben en decepcions, doncs aquí es van relaxant i no és el mateix que la competitivitat local.

   En tot cas, si acabes anant, m’encantarà saber el tei parer….

   Salutacionss!

 4. Pepa Lázaro 10 de desembre de 2018 en 18:14 - Respondre

  M’agrada aquesta cuina però sense picant, el meu llindar és baix, tot el contrari que el Santi, així que no puc compartir amb ells gaires plats.
  El veig una bona opció per visites a Barcelona i si a més a més té el plus de la capsaïcina (com diu el Jordi) ja es fa la visita rodona!!!
  Té pebrots la cosa XDDDD

  Salut!

  • Ricard Sampere Moner 10 de desembre de 2018 en 18:43 - Respondre

   😄😄😄😄

   En tot cas, el grau de picant està ben indicat a les cartes i el cambrer ho repeteix…. El problema va ser culpa meva d’anar de sobrat… Però pot anar-hi perfectament sense pors a picants…

   El lloc està bé, però és imprescindible reserva prèvia. El meu fill hi va sovint i ja em diu que sense reserva, millor no perdre el temps anant cap allà.

   Salut!!

 5. Lluís 10 de desembre de 2018 en 23:10 - Respondre

  Veig que continua tenint problemes amb l’extracció de fums…motiu pel que vam deixar d’anar ja fa uns anyets! Ara el thai de referència amb bona rqp per mi és el Petit Bangkok.

  • Ricard Sampere 11 de desembre de 2018 en 09:43 - Respondre

   Sense ser molt greu i tot i que allà no ho vaig percebre, si que l’endemà vaig notar que el meu jersei roba, calia airejar-lo.

   Però tampoc és que fos molt exagerat.

 6. Marc 12 de desembre de 2018 en 11:48 - Respondre

  El curry sembla un verd amb gambes, de fet per el nom hauria de ser curry vermell (kaeng pet) de gambes (kung), res de pollastre. El lloc per mi ha anat baixant amb el temps i ara mateix esta molt millor l’ altre local que van obrir fa un temps a la gran via.

  • Ricard Sampere 12 de desembre de 2018 en 15:19 - Respondre

   Ostres… segur que tens raó. No va ser la meva opció i igual m’ha fallat la memòria o no m’hi vaig fixar prou….. Dels meus si que em recordo bé…

   Jo només he estat doc cops i no he notat diferència, però amb dos cops tampoc puc opinar massa de l’evolució del lloc.

   I gràcies per les teves aportacions!

Deixeu un comentari