Bar Omar. Un lloc ben recomanable

/Bar Omar. Un lloc ben recomanable

Bar Omar és un lloc ben interessant i relativament còmode, tot i les dimensions. Els plats estan molt ben resolts i la RQP és correcte, amb servei amable.

Bar Omar

Amigó 34
Facebook
TEL.: 932 50 84 28

Bar-Omar entrada

Bar Omar

S’ha parlat molt els darrers mesos del Bar Omar. I això mai se sap si es bo o dolent. Perquè quan reps bombardeig provinent de determinats sectors del que anomeno ‘chic@s-anuncio’, més val defugir del lloc.

I en tenim mostres recents, de llocs en que hi ha passat tota la troupe de ‘chic@s-anuncio‘, amb tota mena d’elogis. I llavors quan va un per lliure,  pagant i alié a tot aquest món,  en surt mosquejat. Us poso un exemple, que NO té a veure amb el Bar Omar, amb un enllaç a un post parlant de La Vermuterie, escrit per Pues Iremos,  un dels blocaires que sense fer gens de soroll, escriu amb més criteri.

Per això em feia por el Bar Omar, doncs, a més dels “chico@s-anuncio més normals”, hi havien anat,  alguns dels  més pintorescs , dels que mediquen un sopar i a canvi “os publico”… ???. Pels que sabeu de que va, mireu, i si feu clic riureu… “Que buena pinta tenia todo!!!”  ???.

Bar Omar influencers

Però tot va anar prou bé…

Separant el gra de la palla, vaig acabar deduint, que el Bar Omar, podia estar bé i la intuïció no em va fallar. També en aquestes èpoques (més) turístiques, s’agraeix anar a llocs que es trobin una mica allunyats del ‘mogollón’.

El meu entorn, és també una mica ‘cabró’ i quan vaig convocar a qui m’acompanyava per sopar, la resposta va ser “ ahhh… avui anem a un kebab?”. Tot i que el nom Bar Omar, pot donar aquesta imatge, el lloc és molt acurat, amb molt bona cuina i amb un servei molt atén i professional. I pel que vam observar, l’èxit acompanya al lloc, doncs vam reservar per les 21h i quan vam arribar,  qui entrava sense reserva, tot i ser dimecres, tornava a sortir de buit.

Que vam demanar a Bar Omar …

Amb idea de compartir tots els plats, vam demanar dues croquetes de formatge que vam trobar als suggeriments, i de les que ens vam oblidar de fer les fotos. També una amanida de tomàquet amb daus de tonyina només passats un moment per la planxa. Tan el tomàquet com la tonyina, eren de primer nivell. Però no són plats que jo demani en general als restaurants, ja que en temporada sé on trobar bons tomàquets, així com excel·lent tonyina. Però va ser la  tria de qui m’acompanyava. En realitat quasi em molesta quan em suggereixen “tenim uns tomàquets molt bons que ….”. I si m’ho diuen fora de temporada, ja corren el risc d’escoltar alguna de les meves sortides, que algun ja les ha patides… ???. Mostro també un fragment de la carta de Bar Omar, així podreu jutjar si la veieu interessant…

Bar-Omar carta
Bar-Omar amanida

 

Una amanida russa de les que juga a primera categoria. I uns llagostins arrebossats amb kimchi fets amb bon producte i amb bon llagostí dins la massa d’arrebossat #quenosemprepassa.

Bar-Omar russa

 

Bar-Omar llagostins


Tot seguit una truita melosa de patates amb pernil i un tàrtar de salmó amb papaia i miso, que va ser l’únic plat que no ens va acabar de fer el pes. Però és el que sempre dic, és tema de gustos i jo no m’atreveixo a dir que la papaia no lliga amb el salmó. Em limito a dir que no em va fer el pes 🙂 . I també va jugar amb el handicap de que ja va ser el darrer plat i teníem poca gana.

Bar-Omar truita

 

Bar-Omar tartar

Postres i carta de vins …

Com postres vam demanar el «pa amb oli i xoco» i el nivell va ser bo.

Bar-Omar postres

 

La carta de vins de Bar Omar, és interessant i prou variada. I més si tenim en compte que es tracta d’un local de petit format. Vam demanar un Bourgogne, ja que ens venia de gust un pinot noir, però la carta tenia altres opcions interessants.

Bar-Omar vi

 

Bar-Omar compte

RESUM de Bar Omar

  • Un local interessant i relativament còmode
  • Els plats que vam tastar, molt ben resolts en general
  • RQP molt correcte
  • Servei amable i professional
  • Són d’aquells llocs que si els tingués propers, aniria sovint a picar alguna cosa
Si te ha gustado, comparte:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
By |2018-07-18T23:25:11+00:0030 de juliol de 2017|Tags: , , |12 Comments

12 Comments

  1. Jordi Castaño 30 de juliol de 2017 en 08:39 - Respondre

    Ostres… No coneixia aquestes perles de viajandoentacones… Quina prosa i nivell literari i quins coneixements culinaris… Déu nos en guard… De debò que he rigut molt.

    Pel que fa al restaurant, pinten molt bé tant els plats que penges com els que es llegeixen a la carta.

    Anotat. Abraçada!!

    • Anònim 30 de juliol de 2017 en 08:51 - Respondre

      És molt coneguda… crec que és una i contacta als llocs i els diu que per un preu (crec que) mòdic, els farà un reportatge, però ha d'anar acompanyada de la fotògrafa…. Llavors quan el del restaurant diu "no", fa contraoferta de "bueno… gratis, pero nos invitas"…. I aquí en tens una mostra…

      L'han patit més d'algun cuiner, que tu i jo coneixem personalment….

      Però per a riure, el seu bloc, té reportatges surrealistes….. I l'estil fent-se selfies, és brutal (paraula molt freqüent en el seu argot, per definir plats amb precisió).

      Abraçada!!

  2. Anònim 30 de juliol de 2017 en 08:58 - Respondre

    Bon lloc el Bar Omar.
    Hem estat un parell de vegades i les dues força bé.
    Permet sopar informals, d'aquelles improvisats amb coses que venen de gust.
    Si hi tornes, prova el xai i ja em diràs
    Abraçada!
    CarlesP

    • Anònim 30 de juliol de 2017 en 09:25 - Respondre

      Bon dia Carles,

      Si.. és un lloc d'aquells que m'agradara tenir al costat de casa, per anar a picar alguna cosa… Té bones opcions i amb mesura, pots resultar ben econòmic. M'apunto lo del xai… 🙂

      Abraçada!!

  3. Unknown 30 de juliol de 2017 en 18:13 - Respondre

    Hi vaig anar fa un parell de mesos i em va semblar que estava bé, però no em va entusiasmar. Potser perque no vaig triar els millors plats, segurament mereix una segona oportunitat. A les teves fotos he vist plats que feien molt bona pinta. Em va passar una cosa semblant amb el Bambarol, que també és de la mateixa zona.

    • Anònim 30 de juliol de 2017 en 18:19 - Respondre

      Ens va agradar força dins la categoria de sopars més o menys informals… El veig com l'altre que anomenes el Bambarol. Tampoc són llocs que vagin a la categoria d'imprescindibles, però em va semblar prou còmode i amb plats senzill i ben resolts.

      Clar que tal com dius, segons l'elecció de plats, les coses poden anar millor o pitjor…

      Però com opció per sopar sense pagar massa, el veig prou bé.

      Merci per passar i deixar la teva opinió…

  4. Anònim 3 d'agost de 2017 en 23:33 - Respondre

    És un lloc molt correcte! Hauràs de tastar les braves 'del mar' (alguna cosa així es diuen), boníssimes perquè fan una de les salses amb els caps de les gambes. Són úniques

    El bloc d'aquella noia és lamentable per cert ��

    • Anònim 4 d'agost de 2017 en 05:42 - Respondre

      Apuntat lo de les braves que dius o el nom semblant que sigui… Vaig trobar els plats ben resolts.

      I el bloc de la noia, fa peneta… però encara més la manera de mendicar sopars… En hi han una colla d'aquests, que a més saben que no els segueix/llegeix, ni Déu… Però a algú van enredant de tant en tant.

      Salutacions!!

  5. Pepa Lázaro 6 d'agost de 2017 en 09:03 - Respondre

    Una altra opció al llistat per quan vaig per Barcelona.
    El bloc de la nena aquesta… què post és aquest? si no hi ha cap foto del menjar! No puc creure que un restaurador li doni res a canvi per un post així. En fí…

    Salut!

    • Anònim 6 d'agost de 2017 en 09:11 - Respondre

      Si Pepa, aquest ja et dic jo que t'agradarà…. 🙂

      El bloc de la 'tacones', és tant surrealista, que quasi té el morbo de veure fins on arriba l'atreviment i la ignorància…

      Però com aquesta en hi han varies…. Envien mail de presentació, prometen el "oro y el moro" i el restaurador, que no coneix massa les xarxes, ni té temps de mirar-ho, pensa…. "buenUUU… pel que em costa un sopar per a dos, no hi perdem res… Provarem…".

      Salut!!

  6. AppetiteAndOtherStories 7 d'agost de 2017 en 21:23 - Respondre

    Me encantó las bravas con el sofrito con cabezas de gamba y el alioli de azafrán!

    • Anònim 7 d'agost de 2017 en 21:47 - Respondre

      Apuntat per la propera visita…!!

      Gràcies!!

Deixeu un comentari