Bar RAMON. Sorpresa agradable

/Bar RAMON. Sorpresa agradable

BAR RAMON

Agafada de la seva web

Comte Borrell, 81 (Tamarit)

T. 933 25 02 83

http://www.barramon.com/

Una de les coses que em fa més il·lusió al blog, és rebre recomanacions de persones que em segueixen, coneixen els meus gustos i em recomanen llocs, tal com va fer @gerardqueralt a través de Twitter, amb el Bar Ramon.
També a través de Facebook vaig llegir opinions positives del lloc i cap allà vam anar. Em van advertir que calia reserva i que un dels propietaris, tenia humor variable i podia ser pocasolta… i això ja em va acabar de decidir… ja sabeu que m’agrada el risc… :).

El local és antic, ubicat en una cruïlla i amb pinta de Bar de tota la vida. A l’entrar notes un agradable aire decadent i la decoració és curiosa.


Un parell d’hores abans d’anar-hi i per donar feed-back al @gerardqueralt, vaig publicat a Twitter “avui vaig a Bar Ramon“, cosa no faig massa sovint, abans d’anar als llocs … La sorpresa, és que vaig rebre d’immediat, varies respostes en positiu i recomanant el que “calia demanar”. Total que ja vam entrar a Bar Ramon, amb la tria feta i sense haver llegit la carta… 🙂

Vam demanar un dels canelons i el bacallà que tothom em recomanava i que em va resultar d’una RQP increïble (a la foto només mostro la meitat quan ja l’havíem dividit), unes excel·lents croquetes, unes braves que vaig oblidar de fer la foto, 1/2 ració de cabrit arrebossat i com estàvem a gust i els postres tenien bona pinta (presenten la safata per les taules), vam triar els dos que veieu a la foto…

La ració era de dos i aquí ja està compartida

També només veieu la 1/2 de la ració compartida

El cabrit l’ofreixen a 1/2 ració i això és mitja..

Vam sortir molt satisfets. El servei amable, el menjar bo, públic jove amb molta animació i una RQP molt bona. Només obren de vespre, tot i que a la web, trobareu més detalls. No m’atreviria a anar-hi divendres o dissabte nit, doncs les aglomeracions m’aclaparen i ja se sap del poc confort quan en un restaurant hi ha overbooking… El dia que vam anar estava ple, però no hi havia sensació d’overbooking…

El compte és una mica difícil de desxifrar… M’ha fet gràcia lo de H2O… El vi ja veieu que 11,45@ , el plat més car (el cabrit), 7€… i en canvi els postres estan més a “preu mercat” que la resta de plats, que són força econòmics… Maniobrant una mica (no vi i compartir postres), por sortir molt econòmic..

Per tant, queda recomanat … Però si aneu en dia punta i el tracte no és òptim… “no s’admeten reclamacions”…;)

Si te ha gustado, comparte:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn
By | 2017-10-12T12:57:05+00:00 2 de febrer de 2014|Tags: , , , |18 Comments

18 Comentaris

 1. Anònim 2 de febrer de 2014 en 18:15- Respondre

  Ricard,he estat al bar ramon varies vegades i dacord amb tu en tot…ara que no es pot fumar molt millor.recordo la primera vegada que vaig estar i al ser un lloc molt petit i el fum dels cigars vaig sortir una mica atabalada. Per cert….aquest dimecres es el meu cumple i magradaria restaurant de tapes be de preu i centric pk la celebracio grossa sera dissabte al celler de can roca…m en pots recomanar algun??? Gracies ricard!!!!
  Emma

  • Ricard Sampere 2 de febrer de 2014 en 18:27- Respondre

   Hola Emma,

   Realment ara ja ni m'imagino sopar en un lloc amb fum de tabac… No fa tant de temps, però ara ja sembla impossible que aguantessim aquelles atmosferes…

   Aprofito per felicitar-te pel teu cumple i no sé massa que recomanar-te, doncs jo soc més d'anar dos i entaular-nos…Tampoc sé si vols tapes a peu dret o en taula…

   Deixant a banda els que tothom coneix i fins i tot el turisme, et puc dir un parell de llocs que a mi m'han agradat… Un és Tapeo al Born, L'altre el conegut Pràctic, però és entaulat i no sé si obren cada dia…

   A peu dret, una opció "segura" pot ser Taktika Berri, tot i que jo en tinc una mala experiència a la zona de taules, degut a que em van perdre la reserva i ja per efecte dominó, va coménçar a fallar tot…

   Els que et dic, tens coordenades a la pestanya "històric" del emu blog..

   Que vagi bé!!

 2. Anònim 2 de febrer de 2014 en 18:34- Respondre

  Moltes gracies ricard!! Potser anem al bardeni pero conentes que no agafen reserva i em fa por anar fins alla i que estigui ple.per cert els xasals un 10 !!!!

  • Ricard Sampere 2 de febrer de 2014 en 18:46- Respondre

   Bardeni és èxit segur… el que passa és que al ser alguns plats més contundents, no l'he relacionat amb tapes… Tampoc sé la colla que aneu… Si aneu pocs, dimecres és un dia de poca afluència i pot ser possible trobar lloc.

   Si aneu més colla, sé que tenen una sala just després de la barra, que em va dir que era per grups sota reserva… En aquest cas caldria que li preguntessiu al Dani Lechuga, si la reserva o no…

   Ja he deduit que xasals del ser Casals… :). M'alegra!! i tb que vagi bé el Celler, que abans m'he oblidat de dir-ho.

 3. Anònim 2 de febrer de 2014 en 18:50- Respondre

  Si agafes la costum de anunciar per Twit els llocs que aniràs, a veure si algun t'esperen amb el bat de beisbol. Pel que sé en algun lloc et tenen ganes 🙂
  El Bar Ramon el conec i també estic d'acord amb el que dius i el bacallà, sembla impossible que el puguin oferir a aquest preu. No pot ser morro, doncs perderien diners, però dóna el pego.
  Abraçada!
  CarlesP

  • Ricard Sampere 2 de febrer de 2014 en 19:15- Respondre

   En els llocs que em tenen ganes, que de fet són pocs, ja ni vaig, ni reservo… 🙂

   En aquest sentit és ben curiós, lo burro que és aquest món, doncs en algun lloc que hagués tornat, no es van agafar bé algun detall que vaig criticar i la van liar als comentaris… i clar… qualsevol torna.. 🙂

   El tema del bacallà, és just el que vaig pensar… ja m'agradaria obtenir-ne en cru al preu que el deuen comprar. segur que no és "the best" del bacallà, però he comprat algun a preu d'or, que no donava la talla del d'aquí… Misteris Carles…

   Abraçada!

 4. Jordi Castaño 3 de febrer de 2014 en 14:57- Respondre

  Pinta força bé! Llocs com aquest són els que cal donar a conèixer (dels altres, ja van prou plens els blogs i webs "especialitzats").

  No soc gaire de demanar bacallà, però recordo que, fa mooooolts anys, "El Pa Torrat" era un restaurant especialitzat en aquest peix i crec que ho feien força bé. Però no sé a quins preus…

  Prenc nota.

  Salutacions!

  • Ricard Sampere 3 de febrer de 2014 en 15:19- Respondre

   Tens raó que fa més il·lusió comentar i donar a coneixer llocs com aquest, que no pas dels "altres"… 🙂

   A mi m'agrada el bacallà, però no hagués estat la 1a opció, sense que tothom em digués, "demana bacallà allà" la mateixa tarda per twitter.

   Ara fa dies que porto bona ratxa… Bardeni, aquest, l'altre dia el Pla de la garsa i algun més… Ja sé que són llocs senzills, però és que tampoc busco que em sorprenguin cada dia… 🙂

   Salut!!

 5. Gerard Queralt 3 de febrer de 2014 en 20:50- Respondre

  Me n'alegro que t'agrades. 🙂
  Jo visc al costat i hi vaig força sovint. Quan et coneixen, el tracte és immillorable. Com bé dius, per 12-15€ si fas cervesa pots sopar (i per passar dels 30€ t'has d'esforçar i molt). Els que no es podem permetre gaires luxes, és un lloc segur de menjar bé i no excedir-te del preu.

  • Ricard Sampere 3 de febrer de 2014 en 21:14- Respondre

   No dubtis Gerard, que si el tingués al barri, en seria un client de molt repetir, doncs com tu dius, amb una cervesa i sense postres (que no en demano quasi mai), pots sopar per 12-15€… I et dic més, jo amb una ració de bacallà i una cervesa, sopo… i llavors ja estem a < 10€.

   Els dels llocs que tinc ganes de tornar-hi, tot i que serà difícil en els mesos propers, doncs a partir d'avui, torno a plegar cada dia a les 21:45 i a Sabadell… 🙁

 6. Victor A. 4 de febrer de 2014 en 12:20- Respondre

  bar Ramon : fins i tot el nom li és adient, jo m'imagino un àpat on em diuen, quedem a les 21:30h al bar Ramon , i penso : ups!! O aixo es un lloc infame on em serviran qualsevol cosa o serà el típic lloc on menges bé a bon preu i d'on surts amb un somriure d'orella a orella, pel que puc observar i llegits els teus comentaris per sort és dels segons, no crec que hi vagi mai ja que els que no som de Barcelona, ho tenim més difícil, però qui no coneix un "bar ramon" a la seva població? O un bar cantábrico, que es molt recurrent, Tots en coneixem un, veritat?
  Bar Ramon……… Ñam ñam

  Salutacions.

  • Ricard Sampere 4 de febrer de 2014 en 12:39- Respondre

   Bona Victor la teva disquisició….

   I és un lloc on s'està a gust…. amb aire una mica !"canalla" i tot…:)

   Salutacions,

 7. bacoyboca.com 5 de febrer de 2014 en 06:13- Respondre

  No el teníem fitxat aquest, però prenem nota. Aquests són els autèntics, com la taverna de Can Roca de Sant Andreu, el pràctic com tu dius, que ara està més "maco" però abans passant per davant i tot i que no tenim cap perjudici no t'esperaries mai el que trobes a dins.

  • Ricard Sampere 5 de febrer de 2014 en 08:26- Respondre

   Bon trio assenyaleu… diferents estils, però llocs peculiars.

   I aquest em va sorprendre per la RQP dels plats i també per l'ambient.

   Salutacions,

 8. ALFREDO VARELA 8 de febrer de 2014 en 18:24- Respondre

  Hola Ricard,

  Aquest BAR RAMON té realment molt bona pinta per anar de tapes. Ara que m'estic aficionant a menjar de "platillos", no esperaré molt en visitar el Ramon.

  Salutacions!!

  • Ricard Sampere 8 de febrer de 2014 en 22:05- Respondre

   T'agradarà… però consulta horaris eh?.

   Crec que només obren de vespre.

   Salutacions!!

 9. Montse {Rhu and Sam} 27 de febrer de 2014 en 08:49- Respondre

  Aquest me l'he apuntat!!! té molt bona pinta i no el teniu ubicat!

Deixeu un comentari