Bardeni. Com sempre excel·lent

/Bardeni. Com sempre excel·lent



Bardeni és un dels llocs lloc imprescindibles a BCN amb plats de carn de primer nivell, que van més enllà del típic “entrecot de vaca madurado”, però també amb oferta prou interessant pel públic no carnívor. Recomanable sense cap mena de dubte.  

Bardeni

Carrer de València, 454,

www.caldeni.com

Tel.: no fan reserves

Bardeni-principal

 

Bardeni

Nova trobada de 3(o+)aTaula. Li tocava escollir al Jordi i la redacció del post comú em va tocar a mi. I em va alegrar, doncs feia temps que no escrivia de Bardeni. Havia estat en alguna altre ocasió, després del darrer post, però no sempre escric dels llocs que vaig. Per tant el darrer post al meu bloc, és Bardeni_2016.

Tot i això, apareix cada any al post de desembre, en el que enumero els meus imprescindibles. Ho podeu veure a Resum_2017.

Tal com comento al post comú, aquest cop el 3(o+)aTaula, es va convertir en un 4aTaula, perquè vam gaudir de la companyia de l’Albert Molins, que ens ha donat un cop de ma en un projecte, que anunciarem molt properament i li estem molt agraïts.

Al post comú, veureu tot el que vam demanar, però em permeto aquí, enumerar els meus plats estrella a Bardeni.

El meu top-3 a Bardeni

 

El seu tàrtar

Bardeni-tartar

El seu onglet de mamet, que intento imitar a casa, però el problema és aconseguir aquesta peça de carn tant gustosa, amb el nivell de qualitat que ell ofereix.

Bardeni-onglet

I el fricandó “per menjar amb els dits”, que si aconsegueixo imitar, però  trobo un pa, amb consistència, com el que ell posa com a base. I menys ara a #Cambrils 🙁

Bardeni-fricando

En fi… que estic obligat a seguir fent vistes a Bardeni.. 🙂

I aquí podeu veure el post conjunt de 3(o+)aTaula

Amb les fotos de tots els plats, així com el tiquet i el punt de vista, global, si feu clic al següent link:

Si te ha gustado, comparte:
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
By | 2018-04-15T09:15:16+00:00 15 d'abril de 2018|Tags: , , |8 Comments

8 Comentaris

  1. Pepa Lázaro 15 d'abril de 2018 en 17:26 - Respondre

    Hauràs de fer algun viatge a Tarragona per fer compres. 😀

    Qualsevol excusa és bona per anar al Bardeni.

    Salut!

    • Ricard Sampere 15 d'abril de 2018 en 17:37 - Respondre

      El seu nivell de carns, és inassolible…

      Prové d’una família majorista en el món de la carn. I ja imagines que pot triar el que vol.

      El lloc és una passada!

      Salut!!

  2. Jordi Castaño 15 d'abril de 2018 en 20:33 - Respondre

    Dels llocs que més hem gaudit plegats. Recordo les costelles en dues coccions que vam demanar de postres… Se’ns va anar una mica la flapa… :-))))

    Abraçada!!

    • Ricard Sampere 15 d'abril de 2018 en 20:45 - Respondre

      Si, si… és un dels nostres tops, sense cap mena de dubte…

      Abraçada!!

    • Pepa 15 d'abril de 2018 en 23:27 - Respondre

      Això és còpia del que vam fer nosaltres, per postres el Santi mirava a veure que demanava i jo li vaig dir, tu demana dolç però jo demano la costella :-XX

      Salut

      • Ricard Sampere 16 d'abril de 2018 en 00:16 - Respondre

        🙂 🙂

  3. Fops 17 d'abril de 2018 en 12:55 - Respondre

    El pan en cambrils es un drama. Entre el clima que no ayuda y forn sant salvador que tiene el monopolio cuesta mucho encontrar un buen pan

    • Ricard Sampere 17 d'abril de 2018 en 16:03 - Respondre

      Si… tens raó. Però al finaal he trobat un lloc en que quan encarrego els “pan de campagne”, surt força bo. No per aquest fricandó, però si com pa per fer pa amb tomàquet o torrades…

      És la La maison du pain, que la porten uns artesans francesos a la Av. de la Diputació, una mica passat el Mc Donals.

      Salutacions!

Deixeu un comentari