Bardeni. Un lloc per gaudir molt

/Bardeni. Un lloc per gaudir molt

Bardeni és un lloc imprescindibles a BCN amb producte de primer nivell, principalment en el tema carns. Però també amb oferta pel públic no carnívor. Recomanable sense cap mena de dubte.  

Bardeni

Carrer de València, 454,

www.caldeni.com

Tel.: no fan reserves

Bardeni-principal

Bardeni

 

Estem parlant d’un lloc singular a Barcelona, amb una oferta de carns de primeríssim nivell. I amb un públic entregat.

I funcionant al seu aire, aliè a qualsevol concessió a la troupe dels (presumptes) influencers i fauna Instagramer.

Els que sou aficionats a les mètriques, us proposo un exercici, de nivell P1 🙂 Busqueu a Instragram la pàgina de Bardeni. Però no la pròpia, sinó la que la gent que publica, localitza els llocs. En concret si feu clic a Bardeni_Instagram, la veureu. Fixeu-vos en la part superior, els “Top Post”, on es mostren els 9 posts que Instagram qualifica tops.

No hi apareix CAP, però CAP dels #chicos_anuncio habituals. I en canvi i apareixen noms amb prou de prestigi, en l’àmbit gastronòmic. En l’exploració que acabo de fer i que no coincidirà del tot amb la vostra, apareix una alineació de luxe. I en tot cas, totalment fora de sospites. Acabo de trobar-hi el Julen Bergantiños alies @skoorp, @therossinis, @lluisbernils, @misterespeto, @mikeliturriaga, alies “Comidista”.

Ja veieu 5 que conec entre els 9 top. I dels altres 4, els desconec, però crec que també estan fora de sospita.

Que ofereixen a la carta de Bardeni

Si vulgues ser negatiu, diria que gairebé sempre ofereix el mateix. O quasi el mateix. Però és que els que som fans de Bardeni, ja anem a menjar aquells plats. Vaja que si arribo a Bardeni i no trobo els plats que ja vaig salivant abans d’entrar, m’agafa un «desgusto» en plan «si no hay Casera nos vamos …..»

I per tant vam demanar #lodesiempre que cada cop ho trobo millor. Com aperitius van oferir un parell de torradetes amb sobrassada d’Agnus. Aviso que les fotos queden com ombrejades.  I ves a saber que no es tracti d’un parany del lloc, per tal de desmotivar #Instagramers 😅😅.

Bardeni sobrassada

El seu fantàstic tàrtar  i el taco mex de picanya i foie, per a obrir boca.

Bardeni tacos

Bardeni tartar

Tot seguit van arribar, el Sandwich de fricandó de Bardeni, que en realitat és un fricandó molt bo, posat damunt d’un pa consistent i que es menja sense coberts. També un tast de mandonguilles (suposo que ens volia obrir la ment) i la traca final que és el seu sensacional onglet.

Soc un fan de l’onglet de fa anys, de quan aquí ningú sabia que era, que de fet sempre ha estat l’entrama. A França he gaudit de molt bons onglets i a casa en faig un molt bon roast beef. Però l’onglet que ofereixen a Bardeni, és d’un nivell superior.

Com postres vam compartir la Torrija i en quan a vins, com sempre que vaig allà, un Furvus de la DO Montsant. La carta de vins no és amplia, però si ben escollida i amb opció de vins a copes, més enllà de les potulades estil «¿como lo quiere, tinto a blanco?“.

Resum de Bardeni

  • Es tracta d’un lloc top a BCN, pels que ens agrada el producte
  • A França, seria un Bib Gourmand de la Michelin, però aquí els Bib’s són #can_pixa
  • Les carns que ofereix són d’altíssim nivell i amb oferta més imaginativa que l’habitual
  • Però tenen oferta suficient pel públic que no menja carn
  • El servei a Bardeni, és impecable

Fent clic, podeu veure el post conjunt de 3(o+)aTaula, del 2018

Amb les fotos de tots els plats, així com el tiquet i el punt de vista, global, si feu clic al següent link:

Si te ha gustado, comparte:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
By |2019-01-11T12:55:28+00:009 de gener de 2019|Tags: |4 Comments

4 Comments

  1. Jorge 9 de gener de 2019 en 18:51 - Respondre

    Sería interesante añadir que no reservan, algo que es importante para mucha gente, yo incluido. Si vas un sábado (no todos podemos ir entre semana), te obliga a ir en cuanto abren si quieres coger mesa

    • Ricard Sampere 9 de gener de 2019 en 19:17 - Respondre

      Si, però ho he posat a les coordenades. Al lloc de posar el telèfon, ja no l’he posat i he indicat “no reserven”.

      A tots els que som «formals» ens aniria millor amb reserva, però pel que escolto en general, hi ha una total manca d’informalitat per part dels clients. I paguem justos per pecadors… 🙁

      Salutacions i gràcies per passar per aquí.

  2. Pepa Lázaro 12 de gener de 2019 en 12:14 - Respondre

    Encara que hi plats pel no carnívors, si vas a al Bardeni ja ho diu al seu nom MEAT bar. Mentre que el “no carnívor” sigui tolerant amb la resta del grup, si no, millor canviar de lloc, o deixar a l’amic aquell dia a casa :-DDDDDD

    El Bardeni és un lloc que no s’oblida.

    Salut!

    • Ricard Sampere 12 de gener de 2019 en 14:08 - Respondre

      D’acord amb tot el que has escrit, cada paraula i cada punt…. 🙂

      Anar a Bardeni en plan vegà, seria tant absurd com anar a un vegà i voler carn…

      Si estàs a twiter, no et perdis un twuit que ha fet avui l’Oriol Hivern (Hisop), que amb la seva fina ironia, venia a dir que li agradava esforçar-se pels vegans, però que per favor, quan arribaven els formatges a la resta de la taula, que no demanessin un plat…

      Salut!!

Deixeu un comentari