La Barra de Carles Abellán … Uffff…

/La Barra de Carles Abellán … Uffff…

La Barra de Carles Abellán  

Passeig de Joan de Borbó, 19  

www.carlesabellan.com 

TEL.: 937 605 129  

Una de les gràcies de 3(o+)aTaula, és que funcionem com una societat en que tot està previst i que de manera rotatòria, anem triant quin serà el proper restaurant a visitar i un dels que no ha triat, escriu el post. I aquest cop triava l’Esther i el post conjunt el signa el Jordi, tot i que consensuat pel grup.


Això permet anar a llocs, que en el meu cas mai aniria… Estic una mica de volta dels llocs amb ‘postureo ’ + ‘peix amb mala RQP ’. I d’aquest vaig sortir amb mal gust de boca, que no treu que tots els plats estiguessin ben elaborats.

Amb el rollo del compartir i ‘rizar el rizo ’, acabes pagant la unitat de sardina a 3,50€, cada navalla a 3€ o una ració d’arròs a 38€, que ha de ser mínim per dos persones… I clar, que algú com jo que és calculador, pràctic i coneix els preus reals de mercat de peix de nivell,  quan veu la carta ja es desmotiva i més quan està instal·lat en una barra, en una zona amb zero intimitat. Per tant, ja vaig tancar la carta i vaig deixar que els meus dos companys, decidissin que compartiríem, mentre el voluntariós cambrer, ens insistia fins tres vegades, que tenien les gambes molt bones… 😅😅😅.

Al lloc en comú, podreu veure els plats que van demanar, però permeteu-me dos detalls… Aquests són els tamborets… Monos, vintage, de pell, dels que acabes relliscant…

I com una clara imatge de la RQP, fixeu-vos en aquesta ració i mitja de sardina….ç. 10,50€…  A 3,50€ cada una, imagineu que algú en vol mitja dotzena… Doncs senzill: 21€ 😅😅😅

Per si fos poc, el que feia de cap de sala, al sortir va i m’etziba un pedant “Han disfrutat?”, que és una pregunta trampa, perquè és molt complicat dir “no” i si ho dius, cal donar explicacions, discutir i això fa molta mandra… Per tant en aquestes situacions, faig el joc del sord, contestant amb una altre pregunta, com si no ho hagués entès… “On ens teniu guardades les jaquetes?”. Amb lo senzill que resulta preguntar “Com ha anat?“.

I just mentre escrivia el post, m’ha aparegut per Twitter una crònica d’en Salvador Sotres, que dinava allà,  el mateix dia que vam anar. No soc pas fan d’aquest home, però reconec que domina les tècniques d’escriptura. Si en teniu ganes, llegiu-lo,  fixeu-vos quin cop de cintura a l’estil Mesi, posant-se a parlar del cheescake, marejant la perdiu, per tal d’evitar parlar de la resta… I us recordo, que el lloc va de mariskeria (si… amb k 😂😂😂).

En fi… que si voleu un resum personal meu…

  • Aneu si us agrada l’ambientillu amb el xef saludant als particpants…
  • Aneu si us agrada el ver i ser visto
  • Aneu si voleu explicar que hi heu anat
  • Podeu prescindir, si no voleu sentir-vos que pagueu el que no val
  • Podeu prescindir si no voleu dinar enfilats una barra, i amb el perill, segons la zona de trobar-vos algú cara a cara a l’altre costat (com si fóssiu família)

Si voleu veure les fotos de tots els plats, així com el tiquet i el punt de vista, global, feu clic a

Si te ha gustado, comparte:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn
By | 2017-10-12T12:56:58+00:00 19 de març de 2017|Tags: , , |23 Comments

23 Comentaris

  1. Pepa Lázaro 19 de març de 2017 en 13:26- Respondre

    😂😂😂😂 Ja us veig allà "asseguts" com canaris i pagant com vedellets, sense ànim d'ofendre 😇
    Del Sostres no vull ni sentir el nom. M'importa zero el que digui perquè ja li he sentit dir prou bestieses.

    Salut!

    • Anònim 19 de març de 2017 en 13:40- Respondre

      No ofens pas… Si tens tota la raó…😰😰…

      I el tema Sostres, ho he posat com exemple de marejar la perdiu…. Com no poden dir "quina merda"… sempre troben una història relacionada… El sorrut d'en Sorrós, també ho fa sovint…😂😄😂

  2. Anònim 19 de març de 2017 en 19:19- Respondre

    Tampoc et quedes darrera fet cops de cintura estil Mesi. Mira que contestar-li lo de les jaquetes a la pregunta de si havíeu disfrutat.
    En tot cas això de la barra (curiós el joc de paraules i sentits que té aquest mot) aquesta, ja era d'esperar. Pel poc que havia llegit, es veia venir.

    Abraçada!

    • Anònim 19 de març de 2017 en 20:58- Respondre

      Hola… 🙂

      En directe, si tinc aquestes sortides…. però per fer-ho per escrit, com fan aquests "mestres", em falta molt…

      I si que es veia venir, però va sortir pitjor del que havia imaginat… I reitero que el menjar era bo, però hi havien masses factors "ambientals", que no eren del meu gust…

    • comequetebebe 20 de març de 2017 en 09:48- Respondre

      Exacte, va ser pitjor de l'esperat. Ja podies esperar certs "detalls", però jo tenia el convenciment que la sensació final podia ser positiva. i no.

    • Anònim 20 de març de 2017 en 11:22- Respondre

      I encara tinc clavada la mala mirada que em va dirigir el figura, quan et va obrir la porta i jo fent gal·la de la meva "refinada educació", ja havia fugit cap al carrer, feia una mica…. Després del diàleg de sords entre "heu disfrutat?" i el meu "les jaquetes?", era millor esperar al carrer…. 🙂

    • comequetebebe 21 de març de 2017 en 08:57- Respondre

      i amb tota la solana! 🙂

  3. Manel 19 de març de 2017 en 20:44- Respondre

    Llàstima que no hagueu provat el pastís de formatge…, perquè d'això parla en Sostres, oi?!

    • Anònim 19 de març de 2017 en 21:00- Respondre

      Si…. no ho sabíem… 🙂

      En cas de tornar-hi, que no crec, el demanaria com plat únic…

      Abraçada Manel!

  4. Jordi Castaño 19 de març de 2017 en 22:18- Respondre

    Sempre podem tornar a fer un tast de postres a l'aroma de gambes i sardines…

  5. Abuwelove 20 de març de 2017 en 10:39- Respondre

    Ja ho deien Public Enemy: Don't believe the hype.

    FRederic.

  6. jcreig 20 de març de 2017 en 13:55- Respondre

    Masses llocs on et prenen el pèl i el quartos per menjar quasi el mateix. Tot sembla que va encaminat a l'estrangeria que és variable però no tonta ni constant. Salut

    • Anònim 20 de març de 2017 en 14:08- Respondre

      Ja ho pots ben dir… Però aquesta barra, no li veig massa futur a no ser q es reinventi…. De fet aquesta ha estat la trajectòria d'aquest xef… Molt de fum inicial i després tot es difumina…

      Salut!!

    • comequetebebe 21 de març de 2017 en 08:56- Respondre

      molt d'acord ricard. tot i que hi ha llocs seus (on és menys vinculat) que per mi estan bé. ara, ni parlem del bravo… absoluta presa de pèl!

  7. Escorpi69 20 de març de 2017 en 19:02- Respondre

    38€ un arròs!!!! On anirem a parar!!!

    • Anònim 20 de març de 2017 en 21:31- Respondre

      Però posen les gambes ja pelades, amb pinces i en perfecte harmonia…😂😂… I això és molt cost de ma d'obra… Es veu amb les pantalles gegants, q mostren la cuina…

  8. Ramon 28 de juny de 2017 en 13:46- Respondre

    En general tots els restaurants de l'Abellán els sobre entre 1 i 5 euros per unitat o plat. El Tapas 24 és la gran exaltació d'això que dic. Com els turistes estan disposats a pagar el que faci falta!

    • Anònim 28 de juny de 2017 en 21:54- Respondre

      Hola Ramon,

      En això tens raó…. sobra algun euro i també molt d'ego… 🙂

      Salutacions!

Deixeu un comentari