Bartoli. Una d’aquestes joies que cal preservar

/Bartoli. Una d’aquestes joies que cal preservar

Un lloc senzill i tradicional, amb cuina casolana de les de veritat. Servei proper i amable, en un local que quan s’omple, sol ser sorollós. Recomanable si sou amants d’aquests tipus de cuina..

Bar Bodega Bartolí

Vallespir, 41

Facebook

TEL.: 933 391 021

En el món de la restauració, m’agrada gaudir de contrastos, anant a llocs d’estils molt diferents, però amb un punt en comú i és que ofereixin producte de qualitat i el sàpiguen tractar sense masses jocs d’artificis. Uns són més “elegants” , mentre que altres són més senzills, com és el cas de Bar Bodega Bartolí, que vam visitar ara fa pocs dies, per iniciativa del Jordi i que tot i que em tocava escriure a mi, per imperatius de la meva mudança, el Jordi m’ha substituït.

Ja coneixia Bar Bodega Bartolí, el tinc publicat a Bartoli_2015 i segueixo pensant que és un lloc a preservar, dins aquesta BCN tant homogeneïtzada. No obren de nits i el seu punt fort, són esmorzars i dinars, oferint un menú que pel que vam observar, semblava força recomanable i l’opció “carta” o plats a escollir, que és la que vam triar.

Servei eficaç i molt agradable, amb l’únic però, de que el local esdevé sorollós, quan es comença a omplir, cosa que passa freqüentment degut al menú i podem donar fe de que quan vam sortir, hi havia cua d’espera.

En resum, un lloc amb encant, força interessant, amb bon producte i bones elaboracions, però massa poblat pel meu gust. Però tal com sempre dic, el BBB, no existeix i per tant ve de gust anar-hi, encara que sigui de tant en tant.

Si voleu veure les fotos de tots els plats, així com el tiquet i el punt de vista, global, feu clic a

Si te ha gustado, comparte:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn
By | 2017-11-02T21:34:04+00:00 29 d'octubre de 2017|Tags: , , , |8 Comments

8 Comentaris

  1. Pepa 29 d'octubre de 2017 en 16:26- Respondre

    Doncs no està gaire lluny de la feina del Santi. En una de les meves visites a Bcn el tindré en compte!

    Salut!

    • Ricard Sampere 29 d'octubre de 2017 en 16:37- Respondre

      Val la pena i el menú, tenia bona pinta.

      Salut!!

  2. Marta 1 de novembre de 2017 en 18:18- Respondre

    Mmmmmm quina bona pinta tot!!!!!
    S’haurà de tastar!!!!

    • Ricard Sampere 2 de novembre de 2017 en 20:10- Respondre

      El tastarem…. No ho dubtis… :9

  3. Luis 2 de novembre de 2017 en 21:30- Respondre

    Mmmmmm quina bona pinta tot!!!!!

    • Ricard Sampere 2 de novembre de 2017 en 23:48- Respondre

      Realment Luis 🙂

  4. Pipo Perez 6 de novembre de 2017 en 10:53- Respondre

    Ayer me acorde de ti! Fui a comer a un restaurante llamado Bel-LLoc en Riells, va ya por la tercera que lo visito, y me comí unos cigrons cap i pota amb orella que hacia años!!! Si alguna vez estas por esa parte del Montseny y aun no lo conoces, pruebalo pues ademas de los garbanzos hace una buena variedad de platos de la cocina tradicional catalana verdaderamente bien ejecutados. Y si puedes charla con el dueño que ademas de ser un erudito gastronómico, es muy amable. Merece la pena!

    Un saludo cordial

    Pipo Perez

    • Ricard Sampere 6 de novembre de 2017 en 15:35- Respondre

      Ja té bona pinta el que dius…. Fins i tot m’ha fet salivar i pensa que justa estàvem acabats de dinar.

      Prenc nota, però ara el Montseny em queda més lluny.

      Salutacions!

Deixeu un comentari