Bicnic Restaurant. Un dels llocs revelació del 2017

/Bicnic Restaurant. Un dels llocs revelació del 2017Bicnic Restaurant, és una de les novetats del passat 2017 i que passa a la llista de llocs preferits. Ofereixen bon nivell de cuina i producte i et sents ben tractat amb un servei eficaç i professional.

Bicnic

Girona, 68


www.bicnic.com

Tel.: 690 904 614

Bicnic Restaurant-entrada

Bicnic Restaurant

Nova publicació de 3(o+)aTaula, amb lloc escollit per l’Esther, que de fet ja coneixiem cada un de nosaltres de manera individual. El post conjunt, està redactat pel Jordi, amb el consens del grup.

Tot i que ara soc molt fan d’aquest lloc, el primer cop que vaig sopar allà, anava amb molt d’escepticisme. Havia llegit prèviament, tota una sèrie d’inconvenients, que no em convidaven a anar-hi. Però és el que sempre dic, que puc canviar el punt de vista, abandonant els perjudicis previs.

No soc massa amant d’anar a llocs amb masses accions publicitàries, dels anomenats inflencers. Com sabeu soc molt crític amb aquests “saraus-convidades”, on la tribu de #chic@s_anuncio ( i alguns no tant ‘chicos’ pel que fa l’edat 🙂 ) van a fer el gorrero, a canvi de publicar algunes fotos Instagram…

Tampoc hi ajudava el llançament pubicitari inicial, vestint el restaurant com “pícnic gastronòmic”, venent-lo com (frase textual de la seva web), “Un espai acollidor enmig del bosc on hi han plantades taules de pícnic…”.  Em semblava excessiu per la meva mentalitat no massa imaginativa 🙂 I de fet en la seva web, encara trobareu alguna perla d’aquestes…

Però vaig acabar anant a partir d’una recomanació d’algú de confiança. I em va sorprendre, trobar-me en realitat, amb un lloc, molt diferent de tota la tonteria que havia llegit.

Els plats estaven molt ben resolts, el servei era impecable. I l’ambient el més allunyat del que pots imaginar quan llegeixes lo de “pícnic”. I d’aquesta primera visita, vaig decidir proposar-lo al QueFEM.

i així va sortir publicat

Bicnic Restaurant-QueFEM

Recentment hem tornat amb els de 3(o+)aTaula i tot segueix en ordre i en vam sortir prou satisfets, com podreu llegir al link.

Aquí mostro un parell d’imatges de la meva vista anterior

Bicnic Restaurant-lingot

Bicnic Restaurant-porcheta

Realment els plats estan molt ben cuidats i el servei és bo. Fins i tot la carta de vins és molt encertada i amb moltes opcions que venen de gust.

Bicnic Restaurant-preu

Si voleu veure les fotos de tots els plats, així com el tiquet i el punt de vista, global, feu clic al següent link:

Si te ha gustado, comparte:
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
By | 2018-06-25T11:29:24+00:00 18 de febrer de 2018|Tags: , , |4 Comments

4 Comentaris

 1. Pepa 18 de febrer de 2018 en 22:05 - Respondre

  mmm, això sembla porchetta, oi? Finalment les taules qué? són de píc-nic? 🙂

  Salut!

  • Ricard Sampere 19 de febrer de 2018 en 00:26 - Respondre

   Si… porchetta i molt bona!!

   La foto principal del post, la vaig fer al principi i fixa’t que al terra de l’entrada, hi ha com plantetes per simular espai de picnic… El primer cop vaig entrar amb les ungles a punt… 🙂 Però quan vaig estar dins, vaig veure que tot rutllava de conya i els plats molt bons…

   Estan associats (segons la seva web) amb una agencia guai del món de la comunicació…. i llavors fan aquestes parides, que en el meu cas, inicialment em tiraven enrrera…. però per sort , superant les reticències, vaig anar i ben content vaig sortir..

   Salut!!

 2. Hector 19 de febrer de 2018 en 10:21 - Respondre

  Mmmm. Nos en va agradar. Mucho ruido y pocas nueces. Servei suposadament informal. ¿M’estic fent gran?

  • Ricard Sampere 19 de febrer de 2018 en 11:12 - Respondre

   Ostres…. més gran que jo, no pas… 🙂

   El primer cop que vaig anar, va ser una mica de casualitat i anava pensant que era una parida… I ens va agradar i anava amb un amic que es força exigent.

   I ara vam anar els tres, que ja el coneixíem de manera individual i ens va tornar a agradar… Aquest cop era un migdia, hi havia “mitja entrada” i igual això ajuda a millor sensacions.

   Però és bo que hi hagin diferents punts de vista i t’agraeixo la teva aportació!!

   Salutacions Hector!

Deixeu un comentari