Born Voraz. Recomanable en zona Born

/Born Voraz. Recomanable en zona Born

Born Voraz

Princesa, 33
Facebook Born Voraz
TEL.: 932 95 50 37

Feia setmanes que tenia pendent Born Voraz, però per diferents motius, s’anava ajornant. Finalment vam anar-hi, sense esperar molt del lloc i en canvi en vam sortir molt satisfets.

Està en la gamma dels platets a compartir, però un esglaó pel damunt de la uniformitat que corre en molts dels nous llocs que segueixen aquesta tendència.

En la meva opinió, el lloc guanyaria si no es trobés en un dels carrers més lletjos del Born, doncs el carrer Princesa, té realment molt poc encant i també el fet d’estar  en un hotel, no l’ajuda massa de cara a destacar externament.

Però en canvi l’atenció i els platets van estar prou bé i és d’aquells llocs en que al sortir, penses “tornaré”, cosa que no em passa en molts dels llocs que vaig publicant. Si estàs pel Born, és un lloc a tenir en compte.

En aquesta ocasió, la tria la vam fer ajudats per qui feia de cap de sala i va començar amb un ajoblanco amb verat, que ens van insistir tastéssim i ja va arribar dividit en dues petites porcions, com com si fossin uns típic entreteniments i invitació de la casa o. Realment bo i aportant frescor.

Tot seguits un bunyols thais a base d’espinacs que van resultar ben sorprenents i un seitons fregits amb bona elaboració i gens oliosos.

Vam demanar una truita de bacallà, plat que quan veiem en una carta, no dubtem en tastar i que històricament i en més d’un lloc, ens ha portat decepcions. Aquesta no passarà a ser la millor de la nostra vida, però quedaria en bona posició en un hipotètic ranking.

També un ceviche molt correcte i ho dic jo, que soc poc amant d’aquest plat, però venia de gust a qui m’acompanyava i un tataki de tonyina de bon nivell.

La carta de vins és un dels punts forts d’aquest local, així com la seva aposta per vins de proximitat. Vam gaudir d’un DO Montsant, el Buil & Giné 17.XI, fet a base de garnatxa, carinyena i ull de llebre, que es va mostrar fresc i harmoniós, ben estructurat i amb l’acidesa ben integrada. Un vi que no havia tastat i que passa a la llista dels que m’han agradat.

I pel que fa a les postres, vam compartir un bon pastis de formatge, amb que vam acabar l’àpat.

RESUM

  • Un lloc a tenir en compte al Born, tot i trobar-se al carrer Princesa
  • Platets molt ben resolts
  • Local ampli i agradable
  • Servei amable i eficaç
  • Bona oferta de vins de proximitat, a preus ajustats. També a copes
  • Recomanable
Si te ha gustado, comparte:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn
By | 2017-10-12T12:56:57+00:00 27 d'agost de 2017|Tags: , , , |7 Comments

7 Comentaris

  1. Anònim 27 d'agost de 2017 en 08:29- Respondre

    He llegit forces coses d'aquest lloc i de la seva oferta de vins, però mai hem anat fins al moment.
    Però ara m'has animat i pot ser una bona opció pel Born, amb el ben entés de que està una mica fora del Born, pel que fa a massificacions.
    Abraçada!
    CarlesP

    • Anònim 27 d'agost de 2017 en 11:23- Respondre

      Si Carles, està prou bé…. L'estil de moda de compartir, però amb dignitat i espai.

      I els plats ben resolts…

      Abraçada!!

  2. Anònim 27 d'agost de 2017 en 19:16- Respondre

    jo el tenia pendent fa temps i dubtava. ara hi aniré!! 😉 esther

    • Anònim 27 d'agost de 2017 en 20:42- Respondre

      I pel que sembla, tot i que no ho puc assegurar, sense aglomeracions, ni taules masses juntes….

  3. Pepa Lázaro 27 d'agost de 2017 en 20:04- Respondre

    Bona opció entre tant de llocs orientats als turistes. La truita de bacallà no és tan fàcil de preparar com sembla i si dius que aquesta està bé, em refio de tu.

    Salut!

    • Anònim 27 d'agost de 2017 en 20:44- Respondre

      És un plat que sempre que veiem, quan vaig amb el meu fill, demanem segur….

      I quan dic que no passaria a ser la truita de bacallà de la meva vida, ho dic pensant en algunes, que he menjat fora de Catalunya, però de els d'aquí, ens va complaure molt.

      Salut!!

    • comequetebebe 28 d'agost de 2017 en 10:39- Respondre

      jo sóc mega fan de la truita de bacallà…. alguna bona n'hem tastat! i alguna terrible tb… 🙁 esther

Deixeu un comentari