Ca l’Estrany. Un lloc recomanable al Maresme

/Ca l’Estrany. Un lloc recomanable al Maresme

Ca l’Estrany, és un bon restaurant al Maresme. El seu entorn tranquil i relaxant, junt amb la seva oferta gastronòmica, el fa un lloc recomanable.  

Ca l’Estrany

Camí de coll de Port, 19 (Cabrils)

calestrany.com/

Tel.: 937 50 70 66

Ca l’Estrany entrada

Els que coneixeu la meva trajectòria de restaurants a la meva web, veureu que la majoria són de Barcelona ciutat. I també de la zona Tarragona, degut a la meva relació amb Cambrils.

Pocs en trobareu de Girona i fins ara cap de la zona del Maresme. Per tant ja accepto que el valor comparatiu d’aquesta crònica queda limitat per la meva ignorància de la zona. Ca l’Estrany, ens va agradar molt i si el tingués a prop, en seria client. Però no puc fer cap comparació amb altres de la zona, per manca de coneixement. Per tant ja imagino, quan el publiqui per les xarxes, tindré propostes a l’estil de “No coneixes xxxxx, de la mateixa zona?”… Doncs ja us avanço que la resposta serà “no” o potser “si, però fa tant de temps que no he estat que ja ni em recordo”.

Ca l’Estrany està ubicat al terme municipal de Cabrils, al peu de la Serralada del Litoral. Disposa d’unes molt bones instal·lacions, en una masia del segle XV, totalment reformada al 1994.

Que vam demanar…

En aquesta visita a Ca l’Estrany, acompanyat d’un bon amic, vam optar per demanar unes croquetes. Com ja he dit en més d’una ocasió, les croquetes serveixen com primera presentació d’un restaurant. Si les fan ells, ja veus com treballen les coses bàsiques. I si són d’una enèsima gamma, però bones, llavors saps que saben comprar . I en conseqüència, es pot extrapolar a la resta de productes. Just abans ens havien portat uns rovellons com entreteniments.

Ca l’Estrany rovellons

Ca l’Estrany croquetes

Ens van insistir a Ca l’Estrany, que provéssim la seva tonyina d’Arenys i realment va valer la pena. I va arribar en dues presentacions: en tàrtar marinat amb salses orientals i en tataki amb salsa teriyaki, sèsam, ikura i wasabi. Les dues presentacions, molt aconseguides i evidenciant que hi ha (mot bona) tonyina, més enllà del món Balfegó . Jo ho tinc clar, però cal recordar-ho de tant en tant.

Ca l’Estrany tartar

Ca l’Estrany tonyina tataki

A continuació vam compartir  un suquet de rap amb escamarlans i gambes, de tall clàssic. D’aquells que val la pena gaudir quan en trobes i que arriba prou abundant com per a poder ser compartit. Va resultar molt bo i realment el tornaria a demanar si tornés allà.

Ca l’Estrany suquet de rap

Ca l’Estrany suquet

Tot seguit les es postres a Ca l’Estrany. Vam escollir, d’una amplia oferta,  una coca de Llavaneres, molt ben aconseguida i acompanyada de gelat de vainilla.

Ca l’Estrany coca llavaneres

Ca l’Estrany gelat

La tria de vins, la vaig deixar en mans del meu company de taula. Un persona (realment) experta en vins francesos i champagnes. Va escollir aquest, però em vaig poder adonar, de que a Ca l’Estrany, també destaquen per la seva carta de vins. I posats a observar, també bona oferta de licors, pels que tenen costum d’acabar els àpats així

Ca l’Estrany vi

Conclusions de Ca l’Estrany

Un lloc amb un espai relaxant, a les afores de Cabrils, amb un ampli pàrquing privat i una envejable terrassa exterior. També amb tracte és molt afable i alhora professional. Un lloc amb una clientela fidel que ja sap on va i que es deixarà guiar pels suggeriments de temporada.

També ofereixen un interessant menú diari, que pel que vam observar d’altres taules, era prou atractiu. I cal parar especial atenció a la seva oferta de peix, provinent del port d’Arenys.

Ca l’Estrany compte

Preu mitjà a Ca l’Estrany

Ca l’Estrany

RESUM de Ca l’Estrany

  • Ubicat en un entorn tranquil i relaxant
  • Amplia carta i també suggeriments interessants
  • Preus atractius, pel nivell de qualitat que ofereixen
  • Servei atent i amable
  • Sense conèixer l’oferta del Maresme, em permeto recomanar-lo
Si te ha gustado, comparte:
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
By | 2018-10-18T12:51:33+00:00 17 d'octubre de 2018|Tags: , , |6 Comments

6 Comentaris

  1. Pepa Lázaro 18 d'octubre de 2018 en 13:45 - Respondre

    Bona opció per la zona però jo tampoc la trapitjo gaire… La tindrem en compte no obstant i això. Que bé que tens el mapa per consultar quan estem voltant!😀

    • Ricard Sampere 18 d'octubre de 2018 en 16:37 - Respondre

      No, no…. ja no tinc mapa del meu bloc.

      Només mantenim el mapa dels 50 de la Guia amb els de 3(o+)aTaula.

      Masses coses a actualitzar… 🙂

      • Pepa Lázaro 21 d'octubre de 2018 en 22:34 - Respondre

        Ah, ara el veig! El mapa és al 3(o+) a Taula. M’havia confós de bloc, i com que en aquest surt la imatge del mapa en els de “Sud de Catalunya”… Masses coses al cap… :-))

        Salut!

        • Ricard Sampere 22 d'octubre de 2018 en 09:38 - Respondre

          🙂 🙂

  2. Jordi Castaño 21 d'octubre de 2018 en 18:28 - Respondre

    Ja saps que per recomanació teva, vaig anar el mateix dia que publicaves… i vaig tastar un dels millors arrossos que mai he tastat. Molt nivell a la cuina i producte molt top.

    I l’indret, romàntic i agradable, dels que fan goig portar gent.

    Espero publicar-lo també en breu.

    Gràcies i abraçada!!

    • Ricard Sampere 21 d'octubre de 2018 en 21:01 - Respondre

      És un d’aquells llocs que si el tingués a prop, passaria a la llista ….

      I mira que vaig arribar «rebotat» 🙂 AP-7 –> C-58 fins Santaco -> Autopista del Maresme –> i quan arribo a Cabrils, el Tom Tom, indicava malament …..

      Però la tonyina i el suquet de rap, em van calmar….

      PS. No aconsegueixo millorar la velocitat dels comentaris 🙁

Deixeu un comentari