Cal Siscu.Entorn senzill, però bon producte

/Cal Siscu.Entorn senzill, però bon producte

Cal Siscu a Cambrils, és un restaurant senzill, que ofereix un bon menú de migdies en dies feiners i també carta amb ofertes molt atractives de peix.

Cal Siscu

P. Sant Joan Baptista la Salle, 28
Cambrils
TEL.: 977366273

Cal Siscu

Parlaré de Cal Siscu a Cambrils, que ja vaig publicar fa un any més o menys.

Cal Siscu, no està ni en el vell Cambrils, ni en la zona turística. Tot i que es troba a 5 min a peu de la platja. Tampoc exteriorment ofereix cap senyal del seu potencial. Ubicat en una rotonda interior de Cambrils, just a la riera, sembla des de fora un bar i com ja vaig comentar en l’anterior post, trobant-se a poca distància del meu apartament, mai m’havia fixat en aquest lloc, fins que a partir d’un comentari a Facebook, fet per la Cristina Pedrol, amiga de l’Esther Meya, del grup 3(o+)a Taula, el vaig descobrir.

Que podem trobar a Cal Siscu…

L’oferta de Cal Siscu, la dividiré en dos grans apartats…. El seu menú de migdia a 10,50€ (amb beguda i postres), és d’un nivell que fins i tot a l’hora de pagar et fa sentir malament…. Dóna la sensació de que estàs abusant d’ells (!), I si a aquest menú l’enriqueixes amb un vi de la carta, pots fer-te una festeta low-cost en un dia feiner….

Però el verdader encant de Cal Siscu, és la carta, que pot semblar freda en la versió que tenen penjada al carrer, però a la que escoltes els suggeriments del dia, veus que estàs a punt d’iniciar un molt bon àpat. En la darrera visita de finals de juliol, vam optar per compartir els següents plats.

Una excel·lent cecina de cavall, també uns lloritos o raors, una escórpora i uns callós de rap.

Cal Siscu cecina
Cal Siscu raors
Cal Siscu escorpora

Com postres vam compartir un gelat del que no tinc imatge. I el vi va ser un ‘blanc de noirs’ del Celler de Capçanes.

Cal Siscu mas picosa

Ja vaig comentar en la publicació anterior, que la carta de vins de Cal Siscu, era un punt a millorar. Però també entenc que en ocasions cal tenir el que el públic demanava, en lloc del que seria recomanable tenir. En tot cas, van evolucionant en la direcció correcta, amb més vins de proximitat. I el vi que vam prendre en aquesta ocasió, és una clara mostra de que ‘progressen adequadament” 🙂

La pregunta que teniu en ment…

I avançant-me a la pregunta que sé que em fareu en privat i fins i tot algun imprudent en públic, de si és millor o pitjor que altres que també m’agraden a Cambrils, la resposta és que cada un té el seu moment. A Cal Siscu es menja de conya, però en un sopar d’estiu menjareu en el porxo que veieu a la foto superior i en l’entorn que veieu. I si aneu a dinar i aneu a la carta, estareu envoltats de taules de menú, mentre que vosaltres gaudireu d’estovalles i glaçonera. Vull dir amb això, que si busqueu glamur, no és el lloc, però com ja he dit, menjareu de conya.

I aquest va ser el tiquet a Cal Siscu..

PLATS DEMANATS EN VISITES ANTERIORS

Cal Siscu postres

I pels llaminers, el ‘carrito’ de postres de Cal Siscu

Si te ha gustado, comparte:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
By |2019-01-08T10:21:15+00:0010 d'agost de 2016|Tags: , |13 Comments

13 Comments

  1. comequetebebe 10 d'agost de 2016 en 16:26 - Respondre

    el carrito de postres m'ha robat el cor!!!!! tanta feina per quan vagi a cambrils… 🙂

    • Anònim 10 d'agost de 2016 en 16:53 - Respondre

      I no és l'únic lloc que el tenen…. Al Denver Xiringuito també….. I quin riure un dia que en el Denver, uns turistes de parla anglesa, quan els hi van mostrar, van entendre que era tot per ells i estiraven la safata…. i la pobre cambrera en plan "La estaca"

      De veritat que ens partíem de riure

    • Anònim 12 d'agost de 2016 en 20:36 - Respondre

      jaja que bo! que golafres!

  2. Tomàs Cortés 11 d'agost de 2016 en 19:43 - Respondre

    M'has agafat a contrapeu, acostumat a llegir-te els diumenges això ha estat un atracament entremig de setmana i jo prop de Cambrils. Cal reservar taula? Per cert quan tingui un moment em passaré per la teva experiència de Louis 1856, he estat dues vegades en una setmana

    • Anònim 11 d'agost de 2016 en 20:55 - Respondre

      Jo hi vaig molt en dies feiners i actualment els migdies s'omple degut al menú… O anar molt aviat o reservar… I els vespres no et se dir, doncs només he anat un cop…

  3. bacoyboca.com 12 d'agost de 2016 en 06:40 - Respondre

    Aquest és un dels teus clàssics oi?

    • Anònim 12 d'agost de 2016 en 07:03 - Respondre

      Es q està a tres passes de l'apartament i em soluciona migdies q estic per allà, tant anant a menú, com tirant de suggeriments…

  4. Pepa Lázaro 12 d'agost de 2016 en 07:03 - Respondre

    Dels deu anys que he viscut a Cambrils no l'he tingut en compte i mira que el meu fill tenia un amic en aquesta cantonada i feia sovint de xófer fins allà.
    Ja el visitaré…

    Salut!

    • Anònim 12 d'agost de 2016 en 07:47 - Respondre

      Ara q ja més o menys ens coneixem els gustos, els dels que tinc clar us agradarà…

      Salut!!.

  5. Jordi Castaño 13 d'agost de 2016 en 09:31 - Respondre

    Redéu… Havia oblidat de llegir aquest post i ara que he entrat a la teva pàgina per copiar un link teu, l'he vist i he bavejat…

    I és que a banda del bon preu del lloc, els plats són totalment espectaculars (els raors m'han fet venir ganes de sortir corrent a comprar-me mitja dotzena, però ara mateix no sabria a on anar…). I això dels callos de rap m'ha arribar a l'ànima…

    No sé quan, però he de passar uns dies a Cambrils. Ja parlarem, ja…

    Abraçada!!

    • Anònim 13 d'agost de 2016 en 10:25 - Respondre

      Si…. Hem de fer alguna estada gastro allà, però quan s'acabi l'estiu que aquests dies Cambrils, està com per no apropar-se… Cambrils és un poble gastronòmic i no deu ser casualitat que tingui 2 restaurants Michelin….

      Però deixant els Michelins, hi ha una oferta que no s'acaba….

      Abraçada!!

  6. Anònim 9 d'abril de 2017 en 16:50 - Respondre

    Avui hem dinat a Cal Siscu.
    Crec que no era el seu millor dia. 1 hora per demanar i 1 i 20 per menjar el primer troç de pa.
    Salvant això, musclos, calamars i cocotxes fluixetes i un arròs marinero bo.
    No era el seu millor dia.

    • Anònim 9 d'abril de 2017 en 18:45 - Respondre

      Hola anònim. S'ha tardat en publicar perquè a voltes, Google, qualifica com spam alguns comentaris anònims i ara l'he recuperat de la carpeta brossa.

      Dit això, estic d'acord en que segurament avui no era el millor dia 🙂

      Diumenge pre Setmana Santa, bon temps, encara no platja, fa una barreja perillosa… Jo no m'hagués pas atrevit, però he de dir que de sempre soc molt al·lèrgic als dies punta.

      Salutacions!!

Deixeu un comentari