Can Bosch Cambrils. Un referent a la Costa Daurada

/Can Bosch Cambrils. Un referent a la Costa Daurada

Can Bosch Cambrils, és un restaurant del que la Costa Daurada, pot sentir-se orgullosa, lluint estrella Michelin i amb molt bon producte i tracte.

Can Bosch

Rambla Jaume I, 19 (Cambrils)

www.canbosch.com

Tel.: T. 977 36 00 19

Can Bosch Cambrils

 

Can Bosch Cambrils

Un altre cop publicant Can Bosch, però és un lloc que m’encanta. Vam tornar-hi amb l’excusa del meu aniversari. I  és sense cap mena de dubte la meva opció preferida, quan vull fer una celebració tranquil·la, estan a Cambrils.

A més d’un excel·lent producte, tens la garantia d’un servei professional i proper, així com una sala tranquil·la,  amb les taules grans i convenientment separades. I valoro de manera especial tots aquests factors,  igual que ho faig amb els plats que arriben a taula.

Si observeu l’oferta de Can Bosch a la seva web, a més d’una breu carta, tenen alguns menús. Per aquells que sou més aficionats al que s’anomena cuina creativa, trobeu el que anomenen estàndard. També un altre a base de peix, tot al voltant del producte de mar i per tant més costós i un de més econòmic anomenat tradició que per arrodonir-ho és el que em fa més gràcia i he demanat les 3 darreres vegades que he estat allà.

Ja vam fer una visita amb els de 3(o+)aTaula, ara fa uns mesos, quan em vaig traslladar a viure a Cambrils i ells que són més fans de llocs Michelin, que no pas jo, al·lucinaven veient un menú a només 43€ i que a més venia molt de gust.

La seva composició és manté més o menys estable en esquema, tot i que s’adapten a mercat i a temporada.

El menú tradició

Comença amb el que anomenen cruixents i aperitius.

Can Bosch Cambrils-cruixents

Can Bosch Cambrils-aperitius

Can Bosch Cambrils-aperitius2

Can Bosch Cambrils-aperitius3

Continua amb un plat fresc, que en aquesta ocasió era un ou cuit a baixa temperatura, amb llagostins, cruixent ibèric i consomé de pernil i alfàbrega. Un plat excel·lent que serveix per a començar el festival.

Can Bosch Cambrils-llagostins

Pop a la brasa, puré d’albergina fumada… Un clàssic d’aquest menú i que serveix per a recordar que encara queda pop bo…  🙂

Can Bosch Cambrils-pop

Arròs negre Can Bosch, un clàssic que no pot faltar..

Can Bosch Cambrils-arros-negre

I com darrer plat, donen sempre a escollir entre un peix o una carn. I en aquesta ocasió,  Lluç de palangre amb guarnició o jarret de vedella cuit a baixa temperatura, amb suc del seu rostit i guarnició de temporada.

Can Bosch Cambrils-peix

Can Bosch Cambrils-jarret

I finalment les postres, amb la seva versió del mític pijama i els Petits fours

Can Bosch Cambrils-postres

Can Bosch Cambrils-petits-fours

La carta de vins de Can Bosch, ha estat sempre destacable, amb gran varietat de vins, de tots nivells i amb un excel·lent assessorament. Però teníem al cap un vi de la DO Priorat i en concret La Basseta  del celler Mas Alta, que com sempre va resultar excel·lent , amb un cupatge de carinyena, garnatxa i sirà.

Algunes reflexions

Podem afirmar que Can Bosch és una verdadera joia al sud de Catalunya i tampoc massa lluny de BCN. Està a uns 70’ en cotxe. I sense entrar en polèmiques geogràfiques, si estès al nord de Catalunya, brillaria amb molta més força. Perquè a voltes dona la sensació que el Nord, està més valorat. 🙁

Queden lletges les comparatives, però just fa poques setmanes, vam estar en un estrellat no massa lluny d’Olot. I ni tan sols m’he dignat en publicar-lo. Si que la sala i l’edifici eren “de luju”, però el seu menú degustació, tenia molt poc sentit, a més de miserablement escàs. I mai he estat dels garrulos que expliquen que sortint d’un estrellat, van haver d’anar a fer un entrepà. Però hi ha uns mínims que no arribar-hi, és pura misèria.

Can Bosch Restaurant, és realment un lloc molt recomanable. I a més, amb la incorporació de l’Arnau a la cuina, fill d’en Joan, han guanyat en muscle. I això ha permés que el Joan, s’hagi pogut alliberar parcialment de l’estrès de portar la cuina. I per tant, pot dedicar-se una mica més a la sala, oferint les seves explicacions, que de gastronomia en sap molt…

I tot això ens porta a recomanar el lloc sense cap mena de dubte. Evidentment no és massa el complement adequat per un dia d’excursió a la platja. Però Cambrils té prou d’atractius com per fer-hi sortides diferents a “un dia de playa”.

I aquí teniu el compte per a 3 persones…

Can Bosch Cambrils-tiquet

RESUM

  • Un dels estrellats Michelin més planers de tracte i amb menys teiatru que trobareu
  • Producte de proximitat
  • Cuina molt ben treballada
  • Servei professional, amable, proper i sense gilipollades
  • Recomanable 100×100
Si te ha gustado, comparte:
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
By | 2018-06-17T09:44:21+00:00 17 de juny de 2018|Tags: , , , |4 Comments

4 Comentaris

  1. Jordi Castaño 17 de juny de 2018 en 11:02 - Respondre

    Felicitats d’un dels fans dels estrellats Michelin!!

    Tot un luxe aquest menú Tradició. Però un altre dia m’agradaria tastar un menú més significatiu de la seva cuina (ja ho trobarem…?).

    Abraçada des de Lipari!!

    • Ricard Sampere 17 de juny de 2018 en 12:04 - Respondre

      Ja saps que cap problema… com si vols que encomanem el de llagosta, que és sota encàrrec…. 🙂

      Jo ja saps que m’adapto…. rondino, però m’adapto…

      Els “mal carats” som així 🙂

      Abraçada!!

  2. Pepa Lázaro 22 de juny de 2018 en 14:23 - Respondre

    Els que diuen que han de menjar un entrepà (o fins i tot he sentit dir “anar al McDonald’s”) no han anat mai a un estrellat. Els menú degustació acostumen a ser prou abundats, llevat d’algun com aquest que esmentes d’aprop d’Olot.

    Haurem de canviar un dia de platja per una taula al Can Bosch. 😀

    Salut!

    • Ricard Sampere 22 de juny de 2018 en 15:45 - Respondre

      Si… ho veig com tu…

      Però fins i tot la Marta, que mira que és positiva, es va queixar de la poca quantitat en el lloc a “prop d’Olot”, que per donar pistes del nom, coincideix amb el nom de pila, del puto virrei que fins ara teníem imposat pel PP…. 🙂 I va ser impagable, quan la cambrera li va explicar a la Marta a l’hora de presentar un plat amb xai, que aquests animalons menjaven herbes… farigola, romer, com si fóssim tontos kamakus…

      I una de les gràcies de Can Bosch, que en té moltes, és que mai et fan aquestes sessions de teiatru dolent….

      Vaja, que val la pena canviar un dia de platja… 🙂

Deixeu un comentari