Can Bosch. Un gran lloc… caldria anar-hi més sovint

/Can Bosch. Un gran lloc… caldria anar-hi més sovint



A Cambrils, amb estrella Michelin, oferint producte de primeríssima qualitat, cuina de molt alt nivell. Un lloc molt recomanable que val la pena visitar. .  

Can Bosch

Rambla Jaume I, 19 (Cambrils)

www.canbosch.com

Tel.: T. 977 36 00 19

 

 

Trobada especial nadalenca de 3(o+)aTaula i fent una excepció, lluny de BCN.

El projecte  3(o+)aTaula,  vam decidir limitar-lo inicialment  a restaurants de BCN. Però amb l’excusa de fer un dinar nadalenc i celebrar la bona marxa del nostre projecte,  vam fer una escapada a Cambrils i en concret a  Can Bosch.

La proposta la van fer l’Esther i el Jordi i jo vaig agraïr la idea de que em vinguessin “a visitar“, doncs com alguns ja sabeu, de fa un parell de mesos, m’he traslladat a viure a Cambrils.

Can Bosch és un dels meus llocs preferits, no ja de Cambrils, sinó de tot Catalunya. Té tots els ingredients que el fan atractiu per mi. Seleccionen i cuiden molt el producte i el tracte és molt natural.

A més de la carta, ofereixen diferents menús, dels que soc fan del que porta el nom “Tradició” i que sempre acaba amb un arròs negre, que és un dels plats que d’anys va donar fama a Can Bosch.

Fins la vista anterior, un dels punts forts del lloc, era el magnific tracte que oferia el Manel, que feia les tasques de sommelier i donava calidesa a la sala amb el seu tracte. Ara el Manel, treballa en un nou projecte, en del món del vi, però s’han sabut reinventar, dedicant el Joan Bosch, ànima del lloc, més temps a l’atenció del públic.

Segurament l’incorporació del seu fill a la cuina, l’ha alliberat de responsabilitat i li permet estar més en contacte amb la sala i puc donar fe de que dona gust escoltar les seves aportacions.

El dinar va ser tot un èxit i va complaure molt positivament als meus companys de grup, que era el primer cop que anaven a Can Bosch. I jo com a “cambrilenc”, molt content de que fos així…

Si voleu veure les fotos de tots els plats, així com el tiquet i el punt de vista, global, feu clic al següent link:

Si te ha gustado, comparte:
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
By | 2017-12-31T10:16:23+00:00 31 de desembre de 2017|Tags: , , , , |8 Comments

8 Comentaris

  1. Jordi Castaño 31 de desembre de 2017 en 19:51 - Respondre

    I t’asseguro que no serà l’últim cop… 😉

    Abraçada i bona nit de cap d’any!

    • Ricard Sampere 1 de gener de 2018 en 19:53 - Respondre

      Ja saps que encantat de que vinguis per aquí…. I compto que vindràs… 🙂

  2. Pepa 1 de gener de 2018 en 19:47 - Respondre

    hahaha, de seguida t’has fet al poble, cambrilenc!!!

    Salut!

    • Ricard Sampere 1 de gener de 2018 en 19:54 - Respondre

      De fet ja portava anys d’adaptació, però la veritat és que em sento a casa.

      Salut!!

  3. anònim 1 de gener de 2018 en 22:15 - Respondre

    Molt bon lloc Can Bosch i molt d’acord amb com el defineixes: molt bon producte i cuina amb tracte natural.
    Abraçada

    • Ricard Sampere 1 de gener de 2018 en 22:48 - Respondre

      Just. Així el defineixo.

      Per l’adreça mail associada, veig que ets el Carles, doncs no has signat.

      Bon any i abraçada!

  4. esther 3 de gener de 2018 en 17:00 - Respondre

    fantàstic àpat!!! tornaré! hauré de dur l’edu…. 🙂

    • Ricard Sampere 3 de gener de 2018 en 18:13 - Respondre

      I després passeu a fer copa per casa…. 🙂

Deixeu un comentari