Can Josep. Una bandera republicana, avui 1-Oct, molt significativa

/Can Josep. Una bandera republicana, avui 1-Oct, molt significativa

Can Josep  

Roger de Flor, 237  

Sense web ni facebook 

TEL.: 630 816 565  

La nostra aventura de 3(o+)aTaula, ha arribat a les 50 visites a restaurants i per tant a les 50 publicacions.!!

En aquesta ocasió, la tria la vaig fer jo i el post està a càrrec de l’Esther, amb el consens de la resta del grup

Just aquest mateix dia, dos anys abans, publicàvem el primer post, corresponent a la Bellvitja que no vam deixar massa bé i que ara la ni existeix…

Els que seguiu el món de la restauració, recordareu amb quanta excitació, parlaven de la Bellvitja, tota la troupe habitual, mentre que nosaltres no li vam trobar cap gràcia i el record més divertit, va ser quan ens van recomanar un gazpatxo a compartir i que vam menjar els tres del mateix plat, que per a més inri, ens coneixíem molt poc.

I vull deixar clar, que no m’alegro del tancament de cap empresa i un restaurant és una empresa (ho dic perquè algun dels meus atacats habituals, ho va dient… és el problema de ser sorrut). En tot cas m’alegra el tenir bon cop d’ull…

Can Josep és una bodega familiar, que ja he publicat en més d’una ocasió, per la zona  del Passeig Sant Joan, amb decoració senzilla, de la que destaca  la mítica bandera republicana a la paret.

Un lloc no massa conegut, però que si sou fans de la cuina tradicional catalana, us agradarà. I per no semblar excloents, dir que un dels plats estrella de la casa, és la seva mítica morcilla de Leon.

Si te ha gustado, comparte:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn
By | 2017-10-12T12:56:57+00:00 1 d'octubre de 2017|Tags: , , |2 Comments

2 Comentaris

  1. Maresmeny (que no marismenyu) 2 d'octubre de 2017 en 14:41- Respondre

    Vagi per devant que no es cap critica, que hi tens tot el dret i que solament es per curiositat i amb afany de descobrir noves sensacions, pero, que hi tens amb Can Josep? No nego que no ofereixi una bona relació QP i que no sigui un lloc entranyable, pero tant com per que li dediquis la ja el tercer post desde aquell primer al 2011 quan podriem dir que no hi ha practicament cap novetat? … N'estic ben segur que hi ha algo que t'arriva més dins que no pas les propies sensacions gastronomiques. Insisteixo, de bon rotllo. Una abraçada

    • Anònim 2 d'octubre de 2017 en 14:54- Respondre

      Hola… 🙂

      No ho agafo pas com a crítica.

      En realitat, publico els llocs que vaig anant (i no tots, doncs em limito a 1 per setmana o com a màxim 2) i per aquest motiu, alguns es repeteixen… (Topik, 9 de la Borriana, Germans Miquels, etc.). Són llocs on vaig de manera habitual i quan ja fa mesos de la darrera publicació, hi torno…

      No hi ha altre motiu… i repetir la morcilla un lloc l'any, em ve prou de gust…

      Salutacions i merci per passar….

Deixeu un comentari