Can Saia. Sorpreses agradables que té BCN

/Can Saia. Sorpreses agradables que té BCN

Can Saia, és un lloc poc conegut, que exteriorment té aspecte de bar. Amb bon nivell de cuina i molta cura pel producte. Un lloc que us puc recomanar sense dubtar.  

Can Saia

Bruc, 157

El seu Facebbok

Tel.: 931 62 36 61

Can Saia entrada

 

Can Saia

 

Quan ja penses que ho coneixes tot de BCN, o al menys a l’Eixample, em fa molt feliç descobrir llocs com aquest. Hi vam anar amb els de 3(o+)aTaula a partir d’una tria meva, però suggerida per l’Esther. I serà ella l’encarregada del post conjunt, que teniu enllaçat al final.

Poca informació trobareu de Can Saia per la xarxes. TripAdvisor i més tripAdvisor, del que ja sabeu m’agrada el morbo de les crítiques negatives, que ben llegides, poden resultar positives.

Can Saia és un lloc de producte. Però producte de veritat. Res a veure amb nous llocs que tot i venent-se de producte, no saben ni el significat del mot. Producte és producte, respectant temporades, proximitat i sense que calguin salts mortals amb doble tombarella.

La carta, versus els suggeriments

Pot resultar un inconvenient per alguns, que a més de la carta, canten els suggeriments del dia, sense que el client en sàpiga el preu. Però si algú els pregunta els hi diran.

En el meu cas, en llocs com Can Saia, em refio per intuïció, doncs s’intueix l’honestedat. Si anessin a enredar, ja no existirien. Són llocs que es nodreixen a partir del boca orella i no els veus cap intenció, de fer créixer el compte. En canvi, són coses que si notes de manera descarada, en molts llocs de «tendència».

També sé els preus de mercat i per tant tinc clar que que un plat de rovellons, no té el mateix preu final, que un de gírgoles.

Plats que repetiríem sense dubtar

Vam gaudir molt a Can Saia, de tots els plats, que podeu veure al post conjunt. És d’aquells dinars que si tornessis en pocs dies, repetiries qualsevol dels plats. Molt bon record de l’arròs que vam compartir a la valenciana a suggeriment nostre.

Però el plat que m’ha quedat a la memòria, com imatge de desig, van ser aquestes mongetes de Santa Pau, amb tripa de bacallà a la brasa i cansalada.

Can Saia mongetes

De fet havíem demanar arròs per a dos persones (s’havien ofert a fer per un, tot i que a la carta indica mínim 2). I també un dels peixos del dia que a Can Saia, tenen exposats en una vitrina a l’entrada i que dono fe del nivell. Però quan va arribar l’arròs, vam pensar que el peix ja venia de més. Vam demanar per anular-lo i vam ser-hi a temps.

El servei de Can Saia és molt destacable, per la seva professionalitat i tracte proper. De l’estil que t’hi faries amic aviat o que hi quedaries per sopar. I com sabeu, no soc molt fàcil en aquest aspecte. Ho podeu interpretar com el millor elogi.

Per acabar, dir que ho teniu fàcil si voleu fer un tast de Can Saia, sense gastar masses diners. Els migdies ofereixen el menú que podeu veure a continuació. I donem fé de que tenia molt bon aspecte i era l’opció triada en la majoria de taules.

Can Saia menu migdia

Can Saia preu

Punt de vista global de Can Saia

Si voleu veure les fotos dels plats, el tiquet i el punt de vista, global, feu clic al següent link:

Si te ha gustado, comparte:
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
By | 2018-09-22T21:05:04+00:00 22 de setembre de 2018|Tags: , , , |3 Comments

3 Comentaris

 1. Jordi Castaño 23 de setembre de 2018 en 11:01 - Respondre

  És curiós com arribem a coincidir en els respectius blogs sense haver pactat res abans…
  Mateixes percepcions, mateix plat destacat… i aquest cop, fins i tot la mateixa foto de l’agència… :-)))

  Abraçada!!

  • Ricard Sampere 23 de setembre de 2018 en 11:19 - Respondre

   I més gent coincidiríem si ho coneguessin …

   Les conyes com la que ens tocarà d’aquí 3 divendres, tenen la seva gràcia per un sector de gent que els agrada, menjar poc, practicar–se fel·lacions mútues amb el que cuina, una mica aplaudint el darrer triple salt a l’estil de “mira que sé fer…”

   Pels que ens agrada, anar a dinar/sopar, xerrar, riure amb qui ens acompanya i a més menjar bé, aquest és un bon lloc…

   Abraçada!!

 2. Pepa Lázaro 23 de setembre de 2018 en 18:55 - Respondre

  Aquestes mongetes fan mooooolt bona fila. La cuina sense triple salto mortal, com dius, que agrada sempre i que sempre tindrà un públic.

  Salut!

Deixeu un comentari