Can Vallés. Té un públic fidel que el defensa a mort…

/Can Vallés. Té un públic fidel que el defensa a mort…

Can Vallés, ofereix cuina de sempre, ben executada, i cuidant el producte. La sala pot resultar aclaparadora pel poc espai entre taules i si els veïns demanen carn a la llosa, els fums poden molestar. Però té un públic fidel i en general està ple.  

Can Vallés

Aragó, 95

No tenen web

TEL.: 932 26 06 67

Can Vallés-entrada

Can Vallés

Primera trobada de3(o+)aTaula d’aquest 2018. La tria del restaurant ha estat a càrrec del Jordi i la redacció del post conjunt és meva, amb el consens del grup.

Personalment ja coneixia Can Vallés i tenia el record d’un lloc amb bon menjar, però també com una mica angoixant. I desprès del darrer àpat, la meva opinió no ha variat. I segueixo dient que té el seu public i que en funció de qui em demana recomanació, el puc recomanar amb convicció. Però passa a la meva llista de desitjos.

Els plats, les seves fotos, el preu, els podreu trobar a l’enllaç a 3(o+)aTaula, que trobareu al final de la pàgina. I en conseqüència, jo em limitaré a dos detalls que no m’agraden gens del lloc.

El (no) sistema de reserves…

El primer cop que volíem anar, ara fa unes setmanes, vaig fer un munt de trucades sense resposta. I per la meva part ja el vaig deixar a banda, doncs les heroïcitats sempre les he deixat pels lluitadors nats.

El Jordi, més pacient que jo, crec que els va trucar amb un sistema d’aquells automàtics, que insisteixen fins que contesten. I per tant van acabar responent i dient que com tenien molta demanda, ja no despenjaven el telèfon.

I és que al 2018, existeixen un munt de tecnologies per gestionar reserves. A determinats tipus de públic rústic, això li pot arribar a fer gràcia… “Mira… de tanta gent que tenen, ja ni contesten“. Però jo personalment ho trobo lamentable.

La distribució de la  carta de vins…

El segon detall, que em sembla impresentable, és la distribució de la carta de vins. Secció “Riojitas“, Secció “Riberitas” i secció calaix de sastre, contenint els vins catalans, entre d’altres i sense cap coherència… Però barrejats amb un “Hombre Bala” i amb un únic vi italià… #Déu_nos_en_guard

No m’allargaré…. si és per ignorància o per descuit, ja és prou greu… i si és per despit a les DO`s d’aquí (que espero que no), ja m’autoimposaria boicot al lloc.

Can Vallés-carta

Can Vallés-vins

I tot això, amb un bon assortiments de vins d’aquí i a preus raonables. Vam demanar un Furvus de la DO Montsant, però vam oblidar fer la foto.

Can Vallés-preu

Al post conjunt, que també he escrit jo, surten més ben parats, doncs reflectim una opinió de consens. I en conseqüència, fent clic al següent link, podreu veure la versió “poli bueno”:

Si te ha gustado, comparte:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
By |2018-11-11T09:36:20+00:0021 de gener de 2018|Tags: , , |11 Comments

11 Comments

 1. Pepa 21 de gener de 2018 en 12:24 - Respondre

  No fan cas de DO ni res a l’apartat a banda perquè l’ordre escollit és el preu de menys a més. :-DDDDD De fet, a les Riojas Ribera també.

  Jo sempre he volgut anar sense sort, sempre està ple. Ara ja pot ser que no tingui tantes ganes. Vaig a mirar el 3 o més.

  Salut!

  • Ricard Sampere 21 de gener de 2018 en 12:40 - Respondre

   Menys amb l’italià, que el tenen allà solet al final….

   Em fa pensar que un dia devien tastar un vi italià portat per algun client assidu de la gamma “rustics” i van dir… “està bo!”, el posarem per donar un toc internacional a la carta…. 🙂

   Salut!!

   • Pepa 21 de gener de 2018 en 16:50 - Respondre

    hahaha, ahí solet, fa llàstima i tot!

 2. Jordi Castaño 21 de gener de 2018 en 20:27 - Respondre

  Doncs tret d’aquests dos “petits” detalls, la resta ja sé i veig que et va agradar. Em sembla més lamentable lo del tema reserves, dons és més fàcil de solucionar, mentre que lo dels vins ho veig més com si hagués redactat la carta el nen de la familia ordenant-la amb un full d’excel… :-))

  Abraçada!!

  • Ricard Sampere 21 de gener de 2018 en 20:39 - Respondre

   Mira… jo sempre quan surto d’un lloc em faig les preguntes…

   —- Tinc ganes de tornar?
   —- M’agradaria anar-hi amb la Marta o amb el jr?

   I quan la respo és no-no… queda en el “baul de los recuerdos”

   I un tercer detall que m’he callat al cos del post, per ser subjectiu…. No em va agradar l’actitud del pavo que cobrava… em va donar la sensació de que i molestava que un de nosaltres pagués amb targeta.. #mehequedaoconsucara 🙂

   I lo de la carta de vins… no sé… però porten anys d’existència. No són pas de nova volada… Encara que siguin “abstemis” , poden aprendre… 🙂

   Abraçada!!

 3. jcreig 22 de gener de 2018 en 14:41 - Respondre

  És una bona cuina en una mala sala i amb un servei només correcte. La cuina és molt bona, treient algunes coses, el txuletón és molt bo, per exemple però cansa l’atapeïment i, sobretot el trovar taula que ha fet que tinguin una mica de fumets. Ara bé, sempre que hi he anat, gràcies a un habitual que consegueix taula per la vía directe, he sortit content.A mi no m’han fet mai cas. Una abraçada
  Josep Carles

  • Ricard Sampere 22 de gener de 2018 en 16:22 - Respondre

   Ho defineixes bé Josep . Just com ho dius…

   Però té un públic que allà se sent “segur” i dificilment sortiria dels paràmetres que allà troben…. Fins i tot els expliquen que és una salsa ponzu…

   I que els agrada això de poder aconseguir taula de manera alternativa… “Em coneixen!”…. 🙂 🙂

   Salutacions,

 4. Marcel Puig 22 de gener de 2018 en 15:59 - Respondre

  Tu si que ets lamentable; Igual que el títol: té un públic fidel… quina merda de títol és això?

  Així el problema d’aquest lloc es que no tenen els vins catalans (m’encanten, Priorats sobretot…) en un altar?

  Que feu això tan d’adol·lescents de pagar un per un? Jo també et fotria mala cara… homeeeeeeee almenys pageu-ho tot amb cash… per favoooor… Sigueu seriosos.

  Què vol dir públic rústic? que no es tan expert com tu? que de fet en el fons saps que no tens ni puta idea i que ets un trist!

  En jr??? jajaja m’ha fet gracia això. Ets com en Sean Connery a Indiana Jones y la última cruzada… Gueno… de fet ja t’agrdaria tenir una calva amb tanta classe com la de l’escocès… tu sembles més el Shrek a la foto aquesta que t’has posat.

  • Ricard Sampere 22 de gener de 2018 en 16:38 - Respondre

   Feia temps que no tenia trolls…. Ho trobava faltar…. Feia temps que no passaves ….

   Lo del públic fidel, cal llegir-ho entre línies…. (era per no ofendre massa… va relacionat amb la paraula rústic)

   Le de vins catalans ni ho has entès…. En tenen com 20 i la quantitat, no és el problema…. Torna a llegir-ho.. #tu_puedes!!

   Lo del cinema “popular”, no en soc massa seguidor i no puc jugar aquí… El que diguis val….

   I si a tu t’agrada Can Vallés, doncs ja tens lloc per tornar… igual ara trobes més assortiment de blancs…

   Apa… a baixar bilis… que em tens ganes i així rebaixes bilis…

   Encantat de saludar-te… 🙂

 5. Marcel Puig 22 de gener de 2018 en 16:54 - Respondre

  No has vist Indiana Jones???? No m’ho puc creure! quina vida més trista… A sobre mires cine independent? el què et faltava… segur que tampoc tens tele com tots els que se les donen de modernas i outsiders.

  Tranquil que no ofens a ningú xatu… no ofèn qui vol sinó qui pot.

  No et queixes perquè els vins catalans no surten els primers de la llista i com a títol no porten DE LA TERRA? s’entén això… potser ets tu que no t’expresses com cal…

  No he entès això del assortiment de blancs. Però en fi… tampoc entenc les persones com tu… ni ganes!

  Muaaa guapu!

  • Ricard Sampere 22 de gener de 2018 en 17:07 - Respondre

   Jo estic Encantadissim de que segreguis bilis per aquí…. 🙂 🙂

   Però estava amb uns amics de sobretaula i al rebre avís de comentari nou, els he llegit el contingut… Et faig un resum d’opinions…

   – Que no coneix Foro-Cotxes? (el que ha dit això, és dels teus… mira cinema comercial)
   – Com pot ser que aquest paio estigui tant socarrat?
   – Que hi fot llegint els teus posts i els detalls dels comentaris, algú que sembla detestar-te?
   – Passa-li l’adreça d’algun psicòleg, que ho necessita….

   I que consti que jo només m’he limitat a comentar que estava Encantadissim 🙂 de tenir troll…. A mi no em molesta, però no et donaré més corda en aquest post, que desprestigia si tinc masses comentaris trolls de seguit… T’espero la setmana vinent…

Deixeu un comentari