Casa CODER. Un clàssic a Reus

/Casa CODER. Un clàssic a Reus

Casa CODER

Plaça del Mercadal, 16 (Reus)
http://www.casacoder.com/
TEL.: 977 34 07 07

Fa uns dies, per un tema professional de la Marta, estàvem a Reus i es va fer hora de dinar. Coneixíem prous llocs que ens venien de gust, però sempre fa il·lusió descobrir coses noves, i com quedava estona per dinar, vam passejar xafardejant menús i locals.

Vam trobar molts llocs en els quals haguéssim entrat sense problemes, amb menús amb bona pinta i preu raonable. I fugint de les baratures, que tots sabem no hi han duros a 4 pessetes i les baratures solen pagar-se amb algun dels pecats capitals… menjar deficient, local incòmode i sorollós o servei de patacada.


El ràtio de llocs amb bona pinta, atenent a la mida de Reus com ciutat, ens va sorprendre positivament i m’agradaria tenir-lo a Sabadell. Reitero que es tracta només intuïció a través de la lectura de la carta, imatge del local i target de públic que hi entrava.

Després de passejar amunt i avall, per anar fent temps, vam decidir-nos pel menú de Casa Coder, que ja coneixíem d’altres ocasions, tot i que ara feia anys que no anàvem i així poder verificar si mantenia el nivell.

El menú de Can Coder, podria ser ben bé una carta, on el nom menú indica que saps el que pagaràs. Està format per 7 primers i 7 segons, tots de tall clàssic i que arriben a la taula ben presentats i amb qualitat considerable. Jutgeu vosaltres mateixos a partir de les imatges.

Ens vam decidir com primers per una sopa de ceba (de fet era un dia que feia fred i anava de cap a una sopa ceba clàssica) i per una canelons gratinats clàssics.  Els dos plats ben presentats i notablement bons.

Tot seguit un saltat de calamar amb botifarra negra, carxofes i alls tendres, de bon nivell i jo vaig optar per substituir el meu segon, per un primer que m’havia fet gràcia: el carpaccio de peu de porc amb salsa romesco, que quan va arribar, era més un peu de porc desossat i “aplanat”, que un carpaccio, però el sabor era el mateix i em va agradar igualment, tot i que aquest fet, li donava menys presència.

Com postres, et deixen escollir qualsevol de les postres de la carta, i vam triar un trencadís de fruites naturals amb gelat i Cointreau i un pastis d’avellanes amb crema anglesa.

Es tracta d’un molt bon menú, que podria ser una carta i que pot alegrar un migdia. I tot això amb les postres, aigua, una ampolla d’un senzill DO Terra Alta, per 16,50€ amb iva inclòs. Un autèntic regal que els dies feiners ofereixen també,  amb un petit suplement.

RESUM

 • Local tipus cafè -restaurant de tota la vida
 • Sales menjador interiors, còmodes i ben decorades
 • Servei amable i professional
 • RQP molt bona
 • Molt recomanable per un dia de visita a Reus
Si te ha gustado, comparte:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn
By | 2017-10-12T12:56:58+00:00 22 de febrer de 2017|Tags: , , |6 Comments

6 Comentaris

 1. comequetebebe 24 de febrer de 2017 en 17:55- Respondre

  Per favor, quina bona pinta fa la sopa de ceba!!!!!!

  • Anònim 24 de febrer de 2017 en 18:12- Respondre

   Era un dia que feia molt fred i de fet un factor que ens va decidir per aquest menú, va se la sopa de ceba…

 2. Escorpi69 24 de febrer de 2017 en 19:12- Respondre

  En general tot fa molt bona pinta. A tenir en compte si baixo per Reus.

  Suposo que la Pepa ja el coneix.

  PD: M'encanta la sopa de ceba, faci fred (millor) o no massa calor 🙂

  • Anònim 24 de febrer de 2017 en 20:15- Respondre

   Segur… la Pepa controla tot el sud i part de BCN 😄😄

   I d'acord amb el tema sopa de ceba… ve molt de gust..

   Salutacions!!

 3. Pepa Lázaro 26 de febrer de 2017 en 16:39- Respondre

  hahahaha, no controlo tant 🙂
  Doncs mira, quan he llegit el menú he pensat, "els peus de porc cauen", i mita'l, la foto!!
  Un clàssic que encara no he visitat, això de viure a Tarragona envoltada de tarragonins de tota la vida (ttv es diuen) i que el hi costa acceptar una excursió a Reus fa difícil anar tastant llocs de Reus. Però ja vaig aconseguint que vinguin i hem visitat uns quants locals.
  Aquest m'agrada, l'afegeixo al llistat de visitables. Un consell, a Reus eviteu "Lo bon profit". Encara estic pensant si fer l'entrada, però és un 1,5 o 2 com molt.

  Salut!

  • Anònim 26 de febrer de 2017 en 17:15- Respondre

   Ja veig que has entrat per al·lusions…. 🙂

   Realment Casa Coder, és una casa de menjars, que compleix els requisits…. BBB i a sobre amb taules no apilades, amb servei correcte… Vaja un lloc normal per fer un dinar, sense moltes de les capullades, que ens fan empassar avui en dia….

   I amb estovalles de roba i tot…!!

   Salut!!

Deixeu un comentari