Casa CODER. Un clàssic a Reus

/Casa CODER. Un clàssic a Reus

Casa Coder amb estil de cafè -restaurant de tota la vida, amb menjador interiors, còmodes i ben decorats. Servei amable i professional. RQP molt bona.

Casa CODER

Plaça del Mercadal, 16 (Reus)
http://www.casacoder.com/
TEL.: 977 34 07 07

Casa Coder entrada

Fa uns dies, per un tema professional de la Marta, estàvem a Reus i es va fer hora de dinar. Coneixíem prous llocs que ens venien de gust, però sempre fa il·lusió descobrir coses noves, i com quedava estona per dinar, vam passejar xafardejant menús i locals.

Panorama gastronòmic per dinar a Reus i com vam decidir Casa Coder…

Vam trobar molts llocs en els quals haguéssim entrat sense problemes, amb menús amb bona pinta i preu raonable. I fugint de les baratures, que tots sabem no hi han duros a 4 pessetes i les baratures solen pagar-se amb algun dels pecats capitals… menjar deficient, local incòmode i sorollós o servei de patacada.

El ràtio de llocs amb bona pinta, atenent a la mida de Reus com ciutat, ens va sorprendre positivament i m’agradaria tenir-lo a Sabadell. Reitero que es tracta només intuïció a través de la lectura de la carta, imatge del local i target de públic que hi entrava.

Després de passejar amunt i avall, per anar fent temps, vam decidir-nos pel menú de Casa Coder, que ja coneixíem d’altres ocasions, tot i que ara feia anys que no anàvem i així poder verificar si mantenia el nivell.

Menú recomanable ….

El menú , podria ser ben bé una carta, on el nom menú indica que saps el que pagaràs. Ja que està configurat per 7 primers i 7 segons, tots de tall clàssic. Però que arriben a la taula ben presentats i amb qualitat considerable.

Ens vam decidir com primers a Casa Coder, per una sopa de ceba (de fet era un dia que feia fred i anava de cap a una sopa ceba clàssica) i per una canelons gratinats clàssics.  Els dos plats ben presentats i notablement bons.

Casa Coder menú
Casa Coder canelons
Casa Coder sopa ceba

Tot seguit un saltat de calamar amb botifarra negra, carxofes i alls tendres, de bon nivell i jo vaig optar per substituir el meu segon a Casa Coder, per un primer que m’havia fet gràcia: el carpaccio de peu de porc amb salsa romesco, que quan va arribar, era més un peu de porc desossat i “aplanat”, que un carpaccio, però el sabor era el mateix i em va agradar igualment, tot i que aquest fet, li donava menys presència.

Casa Coder calamar
Casa Coder peu porc

Com postres a Casa Coder, et deixen escollir qualsevol de les postres de la carta. Que van ser un trencadís de fruites naturals amb gelat i Cointreau i un pastis d’avellanes amb crema anglesa.

Casa Coder postres
Casa Coder pastis avellanes
Casa Coder trencadis

Molt bon menú a Casa Coder, que podria ser una carta i que pot alegrar un migdia. I més tenint en compte, que amb les postres, aigua, una ampolla d’un senzill DO Terra Alta, surt per 16,50€ amb iva inclòs. Un autèntic regal que els dies feiners ofereixen també,  amb un petit suplement.

 

Casa Coder tiquet

RESUM de Casa Coder

 • Local tipus cafè -restaurant de tota la vida
 • Sales menjador interiors, còmodes i ben decorades
 • Servei amable i professional
 • RQP molt bona
 • En conseqüència, recomanable Casa Coder, per un dia de visita a Reus
Si te ha gustado, comparte:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
By |2018-12-30T21:02:15+00:0022 de febrer de 2017|Tags: |6 Comments

6 Comments

 1. comequetebebe 24 de febrer de 2017 en 17:55 - Respondre

  Per favor, quina bona pinta fa la sopa de ceba!!!!!!

  • Anònim 24 de febrer de 2017 en 18:12 - Respondre

   Era un dia que feia molt fred i de fet un factor que ens va decidir per aquest menú, va se la sopa de ceba…

 2. Escorpi69 24 de febrer de 2017 en 19:12 - Respondre

  En general tot fa molt bona pinta. A tenir en compte si baixo per Reus.

  Suposo que la Pepa ja el coneix.

  PD: M'encanta la sopa de ceba, faci fred (millor) o no massa calor 🙂

  • Anònim 24 de febrer de 2017 en 20:15 - Respondre

   Segur… la Pepa controla tot el sud i part de BCN ??

   I d'acord amb el tema sopa de ceba… ve molt de gust..

   Salutacions!!

 3. Pepa Lázaro 26 de febrer de 2017 en 16:39 - Respondre

  hahahaha, no controlo tant 🙂
  Doncs mira, quan he llegit el menú he pensat, "els peus de porc cauen", i mita'l, la foto!!
  Un clàssic que encara no he visitat, això de viure a Tarragona envoltada de tarragonins de tota la vida (ttv es diuen) i que el hi costa acceptar una excursió a Reus fa difícil anar tastant llocs de Reus. Però ja vaig aconseguint que vinguin i hem visitat uns quants locals.
  Aquest m'agrada, l'afegeixo al llistat de visitables. Un consell, a Reus eviteu "Lo bon profit". Encara estic pensant si fer l'entrada, però és un 1,5 o 2 com molt.

  Salut!

  • Anònim 26 de febrer de 2017 en 17:15 - Respondre

   Ja veig que has entrat per al·lusions…. 🙂

   Realment Casa Coder, és una casa de menjars, que compleix els requisits…. BBB i a sobre amb taules no apilades, amb servei correcte… Vaja un lloc normal per fer un dinar, sense moltes de les capullades, que ens fan empassar avui en dia….

   I amb estovalles de roba i tot…!!

   Salut!!

Deixeu un comentari