Període de descans al meu blog (INNOCENTADA 2014)

/Període de descans al meu blog (INNOCENTADA 2014)

Aquest post va estar publicat el dia 28/12 (dia dels innocents) i per tant l’heu de llegir en aquest context… #eraunabroma… 😉

—————————————————–

Heu  llegit bé. Em prendré un període de descans al meu bloc en el que porto des de el 2009 publicant  un restaurant per setmana, sense fallar pràcticament mai a la cita.

Però aquest darrer 2014, ha estat una mica nefast per mi i he decidit anar reduint la meva càrrega de treball i encarar el 2015, amb millor nivell de vida, fent coses que fins ara eren fantasies o desitjos ocults, però que ara he decidit fer aflorar.

Tot i que és cert que mai miro televisió, si que estic al dia de les programacions que ofereixen, a través de les crítiques que escolto per RAC1, en que m’informen dels diferents realitys que es fan i desfan.

I en una vida en que no he deixat cap fantasia per provar, no volia deixar aparcada, una que em provocava tremenda passió i per la que ara per ara no m’ha vetat ningú.

Vull anunciar que em vaig presentar  al càsting i he estat seleccionat per la propera edició de Gran Hermano VIP. No soc VIP, però tinc la meva trajectòria i després del darrer post de “Disfrutar”, en que em vaig enfrontar al món (només  al de la cuina tecnoemocional eh?), van pensar que ja era prou freak poder participar.

Realment estic molt il·lusionat i ‘so excited’ de poder compartir i competir amb gent que si són VIP’s de veritat i penso serà una experiència inoblidable. M’han autoritzat a anunciar-ho, justament ara que ja ho han anunciat a  la seva web. Altres participants confirmats, són els germans Juan Salazar y José Salazar, més coneguts com Els Chunguitos.

Em fa molta il·lusió conèixer-los en persona, doncs de sempre a casa hem estat fan d’aquest grup. Aquí us deixo una mostra del seu art. I em farà gràcia perguntar-lis en persona si és veritat que  aquest nom els ve de quan de petits apedregaven els trens que passaven prop del seu poblat i la mare els cridava “Qué chunguitos que sois”

També m’ha fet il·lusió assabentar-me a través de RAC1, que estava confirmada la participació a Gran Hermano VIP, del prestigiós futuròleg Sandro Rey. Ho van comentar dimarts al programa del Basté. Crec que farem bones “migas” també.

També i només a nivell de rumor, diuen que hi anirà una representació del món dels blocaires panxa- agraïts. Crec que amb aquests no tindré massa bon rollo, però amb els Chunguitos per allà, tot quedarà  pacificat, “echando unas parmas”… 😉

Per tant i mentre estigui en el concurs, ja sabeu que el reglament no permeten comunicacions amb el món exterior  i encara que deixes algun post programat, no podria respondre els comentaris.

També i fins que comenci el concurs, em vull concentrar en preparar-me i fer un curs intensiu de “Barriobajerismo for Dummies”, que tot i que alguns penseu que ja tinc prou nivell, sempre m’agrada superar-me i arribar als límits.

En fi… que espero que em seguiu per Tele-Sinco, que tinc clar que teniu sintonitzada com emissora “favorita” i m’acomiado amb un “fins que m’expulsin”, desitjant-vos un gran dia dels innocents… i un gran 2015.

Si te ha gustado, comparte:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn
By | 2017-10-12T12:57:03+00:00 28 de desembre de 2014|Tags: |24 Comments

24 Comentaris

 1. Núria Aymerich Rocavert 28 de desembre de 2014 en 10:48- Respondre

  Moooooltes felicitats Ricard!!!!!!
  Realment aconsegueixes tot el que et proposes!!!!
  El que és clar és que el teu blog m'és de molta utilitat una vegada més!
  No veig tele-sinco. Però llegint el teu blog he conegut més detalls del programa ! (no sabia que hi havia gran hermano VIP!!!)
  Tampoc coneixia aquest futuroleg! Mai n'havia sentit parlar! Si us plau pregunta-li com veu el 2015. M'interessen especialment les tendències gastroemocionals de futur!
  M'agrada molt conèixer novetats! El teu blog és una mina!!!!
  T'escric aquest comentari mentre escolto els xunguitos! Quant temps sense escoltar-los!
  Em donen tanta energia! Tanta força! Quin diumenge tant diferent amb aquesta música!
  Em plantejo, si cuinaràs allà… El que està clar és que tens moltes receptes per practicar… i coneixent-te alguns innovacions faràs…
  Quan surtis no t'atraparàs la feina!
  El que pots tenir per segur és que avui miraré el telenoticies tele-sinco. Segur que faràs portada!
  Per molts anys segueixis amb tant humor, provocant somriures, temps de relax, aportant coneixements, i tot plegat amb molta salut!
  Núria

 2. Ricard Sampere 28 de desembre de 2014 en 10:57- Respondre

  Gràcies!!

  Em feia molta il·lusió això de GH-Vip i ja imagines qui m'ha ajudat en el tema.

  Faré els encàrrecs que em dius i et portaré alguns cassets signat dels Chunguitos…. (crec que cd's no en tenen).

  Molt bon 2015 (tot i que preguntaré al tal Sandro)

 3. Joan Massana 28 de desembre de 2014 en 11:14- Respondre

  Molt be, Ricard! No deixare de veure ni un capitol! A mes, es parla del Losantos com darrera incorporacio…

  Molt bon any!
  Joan Massana

 4. Ricard Sampere 28 de desembre de 2014 en 14:36- Respondre

  Molt bon any també per vosaltres Joan.

  Amb el Losantos, la convivència jas pot ser més difícil..:)

 5. cesca sanmarti 28 de desembre de 2014 en 14:53- Respondre

  Ah! Vale! Escolta, ara q no ens sent ningú, vols dir q la neu i el fred et proven?

 6. Ricard Sampere 28 de desembre de 2014 en 15:50- Respondre

  🙂
  🙂
  La veritat és que no massa… Tinc pànic a la neu al carrer i en canvi m'agrada en pistes i espai rural…

 7. Jordi Castaño 28 de desembre de 2014 en 17:22- Respondre

  Mare de Déu… Estàs com un llum de ganxo… Bones festes i una gran abraçada!

 8. rsampere 28 de desembre de 2014 en 17:38- Respondre

  No havia pensat en lo dels diners del premi…

  No crec però, que tingui llarga vida a GH

  Salutacions<1

 9. Ricard Sampere 28 de desembre de 2014 en 17:41- Respondre

  Ja ho pots ben dir Jordi..!!

  I com et vaig comentar, això deu ser una característica de la família…:)

  Abraçada i gran 2015

 10. Baco y Boca 28 de desembre de 2014 en 20:19- Respondre

  Que avui és dia 28 de Desembre!!! No m'ho puc creure Ricard JA,JA,JA

 11. Albert Vilas 29 de desembre de 2014 en 07:49- Respondre

  Jo tampoc m'ho crec.
  No per què no pugui anar a T5, on precisament va qui s'ho proposa…si no per què sent com és no cauria tant baix d'anar a GH.
  MENTIDA PODRIDA!!!!

 12. Ricard Sampere 29 de desembre de 2014 en 09:01- Respondre

  I si em coneguessis en directe, encara t'ho creuries menys…

  No saps com detesto aquests programes…

  Molt bon 2015..!!

 13. Ricard Sampere 29 de desembre de 2014 en 09:02- Respondre

  Just Albert,

  Caure baix seria això del GH. Ha estat la brometa que faig cada any en el dia 28/12.

  Salutacions!!

 14. Baco y Boca 29 de desembre de 2014 en 12:09- Respondre

  És que no podia ser… si els detestes tant com jo, han begut oli!. Ni un he vist! De fet no sé ni on està sintonitzada T5.
  Bon any!

 15. Pepa Lázaro 29 de desembre de 2014 en 15:05- Respondre

  Segur que hauries fer pujar l'audiència Ricard. I has pensat en la labor social que faries ensenyant a menjar a uns quants??? Jo m'ho replantejaria…

  Molt bo 2015!
  Slut!

 16. Pepe Pineda 29 de desembre de 2014 en 20:04- Respondre

  Home RICARD, aixó, dit el día que ho dius, ……… És moooooooolt sospitós,no?
  No ens coneixem, però fa temps que et segueixo i no fas massa pinta de participar en aquest frykyprogrames.
  Espero seguir gaüdint amb mès o menys mesura del teu blog, del que et faig saber, me sentó molt identificat.
  Salut i bon any!!!

 17. rsampere 29 de desembre de 2014 en 20:23- Respondre

  Hola Pepe,

  En primer lloc gràcies per seguir-me i sentir-te identificat. I com ja has deduït, ha estat la meva broma anyal del dia 28/12.

  Per la meva part intentaré fer el possible per poder publicar cada diumenge, sense deixar el meu estil.

  Salutacions i bon any!

 18. Cuina Cinc 30 de desembre de 2014 en 06:42- Respondre

  Bon dia Ricard!
  Que t'haig de dir?: Sorpresa!! però entenc que cadascú faci el que més li convé , li agrada o té ganes de fer. La vida és breu.
  Realment hi ha una gran feina en portar un blog. I a més a més setmanalment Incansable.!!
  Doncs, que t'haig de dir?. No miro gaire la tv, però estaré atenta o avisa quan surtis.
  Ja he mirat, però, encara no he llegit els teus posts de França. MB!! els llegiré aquests dies.
  Gràcies pel m'agrada del plat alsacià de patates amb formatge munster. bo bo. (si vols mira el post de l'ànec… a punt d'arrribar a les 5000 vistes, aquest dies treu fum)
  Una abraçada i molta sort. Esperarem la tornada:))
  Un Bon Any 2015!
  Fina

 19. rsampere 30 de desembre de 2014 en 10:23- Respondre

  Per fi…!!…. Algú que s'alegraria..!!
  Ho estava esperant… algú que s'alegrés de que "plego", tot i que tinc clar que no ets l'únic.
  Però la resta ni s'atreveixen a dir-ho… ni tant sols sota la capa d'anònim pertorbat que utilitzes…
  (ahhhh… i has acabat el crèdit per avui… els propers clic i esborrats, però m'agrada deixar algun de publicat, com mostra del teu enginy)

 20. luca brasi 30 de desembre de 2014 en 10:58- Respondre

  Calli! BUUUUUUUUUU T'ho tens mol cregut tot això del blog no??? A la gent tan li fot q pleguis o no, creus q influencies a algú?? Creus q algú va o deixar d'anar algun lloc pel q publiques tu?? No fotem, la gent és més inteligent del q et penses! Bé, de fet a mi si q minfluencies jo si q no vaig a cap lloc dels q publiques que no hagi anat ja abans q tu el valoris, nhia pocs…pero dentre tots els llocs de baixa estofa se'n salven alguns, lultim el disfrutar.

  PD em borraras pero em llegiras abans, q es el q minteressa. Perdona lortografia es q escric dsd el mobil q estic per la vall d'aran (coneixes casa irene a arties?? No es un merendero dels teus, prepara cartera)

 21. Esther Meya 30 de desembre de 2014 en 11:03- Respondre

  no es perdona l'ortografia MAI!!! quines patades al diccionari… ets un mal educat! i seriosament creus que els llocs valen la pena només per la cartera? noi, que n'hi ha que la tenen més gruixada que tu (la cartera)…. et llegim, si el Ricard no t'esborra, però riem força… merci!

 22. rsampere 30 de desembre de 2014 en 11:15- Respondre

  hahaha….. No l'esborro… Vull que el llegeixi la gent…. Fa molta gràcia…!!.

  M'encanten tantes contradiccions….

  influencer / not influencer (tot i que amb tu si ho soc)
  'Disfrutar' de baixa estofa?

  I si el que et preocupa es que jo ho llegeixi, pensa que ho gaudeixo… Sempre m'han provocat un cert morbo els pertorbats… Pots anar fent per mi eh?.

 23. rsampere 30 de desembre de 2014 en 11:18- Respondre

  És molt bo aquest paio Esther…!!. Només l'esborro quan ja entra a l'insult o es fica amb persones alienes a mi… Però l'imagines pringat a la Vall d'Aran (segons diu), controlant el meu blog amb el mòbil?…

  No crec ni que el deixin entrar a casa Irene… Déu nos en guard!!.

 24. li palpita la xona 30 de desembre de 2014 en 13:29- Respondre

  Com es q has borrat l'ultim?? Si es tot veritat el que dic…

Deixeu un comentari