Dos Palillos. Feia temps que no anava i segueix bé

/Dos Palillos. Feia temps que no anava i segueix bé

Dos Palillos, porta 10 anys a BCN, i amb un estil molt personal.  El que era trencador, amb els anys s’ha anat difuminant entre tanta oferta de fusió. Però mantenen el nivell, estant un esglaó pel damunt de la mitjana.  

Dos Palillos

Elisabets, 9

www.dospalillos.com

Tel.: 933 04 05 13

Dos Palillos cuina

Dos Palillos

Tocava de nou dinar de 3(o+)aTaula i la tria era a càrrec del Jordi. I ens va portar a Dos Palillos. El post conjunt ha estat escrit per l’Esther, tot i que aquest em tocava a mi. Vam fer una excepció.

Quan em van dir que anàvem a Dos Palillos, vaig recordar que feia temps que no hi anava. I ho tenia previst de feia bastants mesos, però va ser precisament la celebració del desè aniversari i tot el seguit d’esdeveniments que van fer per celebrar-lo, que em va tirar enrere. Masses reportatges so exciteds… 🙂

El meu darrer escrit de d’aquest lloc, és de fa quasi 7 anys. Posteriorment he tornat allà, però no sempre faig crònica de les vistes.

Com resum del lloc i sense entrar en els detalls de cada plat, que els trobareu al post conjunt que teniu enllaçat al final del text, dir-vos que el lloc ens va agradar i a mi en especial.

Dos Palillos ous-salmo

Dos palillos pesosl

Potser ha perdut l’encant que tenia al principi en que el lloc semblava un concepte trencador. Però els plats un a un, els vaig trobar de força nivell. Potser algun va desentonar una mica, però tampoc vam agafar cap menú dels més llargs.

Segurament el tema de que sigui una barra, és el que em fa més mandra. I especialment si vas més de dos, doncs dificulta el diàleg. Però quan reserves allà, ja saps el que hi ha. I vull deixar clar que no em queixo pas de la incomoditat, doncs fins i tot m’agrada la posició, però si que trenca molt la comunicació.

Si voleu veure les fotos de tots els plats, així com el tiquet i el punt de vista, global, feu clic al següent link:

Dos Palillos tres-a-taula
Si te ha gustado, comparte:
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
By | 2018-07-25T15:29:30+00:00 4 de març de 2018|Tags: , , , |4 Comments

4 Comentaris

 1. Jordi Castaño 4 de març de 2018 en 22:17 - Respondre

  Home… i molt còmode tampoc és, eh? Que quan portes una estona, ja tens ganes d’estirar les cames i allà costa una mica. Imagino que si vas en romàntica i acaramelada companyia, tot se’t fa més portable i no l’hi dones més importància. Però la postura allà assegut, je t’he dit al meu post el que em recordava… 🙂

  Pel que fa al menjar, plats molt ben resolts amb ingredients d’encara més nivell. Tot i que el menú triat pel meu gust queda una mica curt. Però entenc que a d’altres, per quantitats o temps, els hi resulti el més atractiu.

  Abraçada, i amb ganes de saber la propera parada!!

  • Ricard Sampere 5 de març de 2018 en 10:55 - Respondre

   Ho deia perquè les barres m’agraden , jo que no soc gaire de sobretaules… però si que és cert el que dius 🙂

   Però lligant al lo anterior, el binomi barra- menu curt, em va bé…. Barra- menú llarg, segur que acabaria pujant-me per les parets…

   Abraçada!!

 2. Pepa 4 de març de 2018 en 23:30 - Respondre

  Però només hi ha barra? Mira que he sentit parlar bé, i des de fa temps, però no sabia que només hi ha barra.
  A veure el post del 3 o més…

  Salut!

  • Ricard Sampere 5 de març de 2018 en 10:56 - Respondre

   Si, si… aquest és barra i prou… 🙂

   Salut!!

Deixeu un comentari