Dos Pebrots. Un lloc ben original i amb «història»

/Dos Pebrots. Un lloc ben original i amb «història»

Dos Pebrots és un lloc curiós i que pot resultar sorprenent per la seva oferta original i ben resolta. El servei es veu preparat i eficient i amb les seves explicacions al voltant dels orígens històrics de cada plat, segur que satisfan als que estan encuriosits en aquests temes. Un lloc original, que cal conèixer.  

Dos Pebrots

Doctor Dou, 19

www.dospebrots.com

TEL.: 938 539 598

Dos Pebrots

Dos Pebrots

En aquesta ocasió, amb els de 3(o+)aTaula, vam anar a Dos Pebrots. La tria la va fer l’Esther, i el post conjunt, l’ha escrit el Jordi i com sempre amb el consens del grup.

Ens va acompanyar un convidat, en Manel Xicota, al que volíem agraïr el seu desinteressat assessorament en l’edició de la Guia, que hem publicat recentment i que recordeu podeu descarregar gratuïtament, fent clic a Guia_2018_primavera.

Personalment anava una mica desmotivat, degut a les informacions que havia llegit del lloc. Ja sabeu que no soc massa fan de les historietes i contes a la vora del foc, relacionats amb la gastronomia. Però ja avanço que no va ser tant greu… 🙂

Tots els plats venien amb l’explicació del seu origen històric. I si que en alguns plats les explicacions eren obvies. Però en altres vam aprendre detalls curiosos.

Una de les coses que em feia rebuig del lloc, era el conegut i sobre-fotografiat plat dels mugrons de porca. Mira que és estrany que jo rebutgi un plat, però ho vaig fer per primer cop en un 3(o+)aTaula. I com podeu imaginar, el Jordi, ja va entrar amb la idea de demanar-lo.

Dos Pebrots-mugrons

Però del conjunt de plats que vam demanar, si que alguns eren força ben aconseguits. I potser el mes destacat al meu criteri, va ser el bacallà al pil pil. Molt melositat degut a que el fan amb el cap del bacallà. I imprescindibles les patates fregides, que serveixen per acompanyar la emulsió un cop servit el bacallà.

Dos Pebrots-preu

Si voleu veure el post conjunt

Amb les fotos de tots els plats, així com el tiquet i el punt de vista, global, feu clic al següent link:

Si te ha gustado, comparte:
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
By | 2018-05-13T10:35:50+00:00 13 de maig de 2018|Tags: , |6 Comments

6 Comentaris

  1. Jordi Castaño 13 de maig de 2018 en 12:35 - Respondre

    Ha,ha, ha…. ja saps que els vaig demanar només per portar-te la contraria… 😉

    I coincidim tots dos en el bacallà com a plat destacat.

    Abraçada!!

    • Ricard Sampere 13 de maig de 2018 en 13:51 - Respondre

      La sabia, lo sabia…. 🙂

      Com li comentava ara mateix a algú per Twitter, lo meu va ser #postureo al #postureo…

      Abraçada!!

  2. Pepa 13 de maig de 2018 en 18:03 - Respondre

    Deuen estar ben bons aquests mugrons però la presentació la trobo bastant “hortera” (que no sé com es diu en català)

    Salut!

    • Ricard Sampere 13 de maig de 2018 en 20:23 - Respondre

      Just…. ben definit….

      Per això, vaig fer el numeret de #postureo al #postureo

      🙂

      Salut!!

  3. jcreig 14 de maig de 2018 en 11:19 - Respondre

    Jo el vaig trovar un restaurant divertit. Les dues vegades que hi he anat m’he colocat a la barra i això dona una perspectiva agradable de com treballen, que de tant en tant m’agrada. Els mugrons no són cap cosa, una posada en escena més. Hi han plats completament desconeguts però que existien des de fa milers d’anys i en diferents civilitzacions, això ho trovo excel.lent.

    • Ricard Sampere 14 de maig de 2018 en 11:30 - Respondre

      Passar-ho bé, si ho vam passar… i alguns plats prou bons.

      Però no em va generar ganes de tornar-hi… Que no és pas res negatiu.

      Com jo em bellugo amb una sèrie de sectors bastant inconnexes entre ells, quan vaig un lloc per primera vegada, sempre al sortir em plantejo “Em vindria de gust suggerir aquest lloc per una trobada amb els altres grups?”. I sempre ho analitzo i en aquest cas la resposta va ser negativa… No ja per mi, sinó per la radicalitat dels altres 🙂

      Vaja… que m’he enrotllat, per dir que em va agradar, però no em va convèncer…

      Salut i gràcies per passar.

Deixeu un comentari