Due Spaghi. Un dels meu top a BCN

/Due Spaghi. Un dels meu top a BCN

Due Spaghi és un restaurant italià a BCN, però amb moltes arrels catalanes. Molt compromesos amb el producte i la proximitat. En conseqüència, un lloc ben recomanable.

Due Spaghi salaDue Spaghi

 

Sepúlveda, 151

TEL.: 935031930

www.duespaghi.es

De nou una trobada quinzenal dels “3 (o+) a taula”. Aquesta vegada em tocava triar a mi i vaig voler assegurar-me. Que d’acord que fem conya i superem les males experiències, però si a més de bon rollo, podem fer un bon àpat, millor que millor.

He anat varies vegades a Due Spaghi i sempre n’he sortit content. Just ara fa unes poques setmanes, vaig anar-hi per a un sopar harmonitzat amb vins italians i va ser espectacular, però no l’he publicat.

No és pot definir com un italià pur, doncs tenen plats amb influències catalanes que li donen aquest tret diferencial, que el fa especialment atractiu. Tal com diuen en la seva presentació, uneixen les tradicions gastronòmiques italiana i catalana, amb una oferta que reflecteix la cultura dels dos països.

També  al meu criteri, cal valorar la estabilitat del l’equip, que són una mostra clara de com un equip ben compenetrat, suma energies. I en conseqüència, fa que et sentis a gust a Due Spaghi

El dinar va anar perfecte, jo ja anava a pinyó fix per demanar com aperitiu el plat de parmesà. Així com el plat principal el ragú de conill. I és que quan un plat m’agrada, ja vaig a per ell…

 

Due Spaghi apareix en la Guia 3(o+)aTaula, en la versió de Tardor de 2018. La pòdeu baixar fent clic aquí:

Si voleu veure les imatges dels plats que vam demanar a Due Spaghi  i el cost, feu clic a:

 

I per acabar, si voleu saber més de qui escriu i els seus criteris, feu clic en la següent imatge:

Si te ha gustado, comparte:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
By |2018-11-19T11:49:45+00:007 d'agost de 2016|Tags: , |11 Comments

11 Comments

  1. Pepa Lázaro 7 d'agost de 2016 en 10:08 - Respondre

    El ragú de conill vaig estar a punt de demanar-lo a un restaurant a York la setmana passada. Llàstima, ara no podré comparar…

    Aquest local es tinc al llistat del foursquare de "per fer" des de fa dos anys. He de trobar el moment, està clar.

    Salut!

    • Anònim 7 d'agost de 2016 en 14:25 - Respondre

      El "problema" és que tots anem amb una llista de pendents, massa àmplia….. I els que queden per afegir-hi…. 🙂

      Salut!!

  2. Jordi Castaño 7 d'agost de 2016 en 16:58 - Respondre

    Era un dels que tenia pendents des de feia ja un parell d'anys… I les expectatives es van veure complertes. Un bon dinar!

    Abraçada!

    • Anònim 7 d'agost de 2016 en 18:00 - Respondre

      Realment va estar bé, però ja era anar sobre segur… 🙂

      Abraçada!

  3. comequetebebe 8 d'agost de 2016 en 07:10 - Respondre

    un dels bàsics de Barcelona! un àpat amb varis destacables. i axò no és fácil de dir…

    • Anònim 8 d'agost de 2016 en 09:34 - Respondre

      Pos si… i com més hi penso, cada cop m'agraden més els llocs petits o relativament petits en que hi personal estable i amb afinitats culturals…. I cada cop defujo més de llocs convertits amb fàbriques de donar menjar, per més que puguin venir decorats amb 'teiatru' i 'postureus'….

    • comequetebebe 8 d'agost de 2016 en 14:47 - Respondre

      aaaaa-meeeennnnnnn!!!

  4. Jaume Vilardaga 8 d'agost de 2016 en 07:59 - Respondre

    Vaig ser-hi fa un parell de setmanes. Vaig quedar sorprès i encantat. Amb moltes ganes de tornar-hi. El restaurant compta amb un gran equip i una carta suggerent i atractiva. Un gran descobriment, més que recomanable!

    • Anònim 8 d'agost de 2016 en 09:35 - Respondre

      Si Jaume, ho defineixes perfectament.

      Són llocs que et sents a gust i surts satisfet….

      Salutacions!!

  5. Eva 8 d'agost de 2016 en 21:29 - Respondre

    Qué excelente pinta tienen los platos (he visto también los de tresomesataula), y me gusta la originalidad de los platos! Este restaurante va directo a mi lista de pendientes 🙂
    Gracias por la recomendación, Ricard!

    • Anònim 9 d'agost de 2016 en 05:52 - Respondre

      Hola Eva,

      Es dels que jo anomeno d'anar sobre segur.
      Merci per passar per aquí.

      Salutacions!!

Deixeu un comentari