Ekubo Restaurant. A nosaltres ens va agradar

/Ekubo Restaurant. A nosaltres ens va agradar

Ekubo restaurant, ofereix cuina japonesa. Està ubicat en un local molt bàsic i senzill. El taulell de peix que mostren a l’entrada, ja promet i el servei és dels més amables i propers que m’he trobat darrerament  

Ekubo restaurant

Carrer Comte d’Urgell, 108

ekubo.es

Tel.: 934 88 42 78

Ekubo Restaurant

Ekubo

Ekubo no estava pas en la meva wish list. El coneixia i en tenia bones referències per part de l’Esther del grup 3(o+)aTaula, però no el tenia previst.

Però just fa uns dies, quan algú que rarament raja, va publicar això a twitter, a modo de “calenton“, em van agafar ganes d’anar-hi per a comprovar que hi havia realment, darrera el cop de sang i ves a saber qui era el “lector de los de confianza”… 🙂 🙂

Vaig reservar a través de la seva pàgina web. Per a confirmar la reserva ho fan a través d’una resposta robotitzada en anglès i quasi a nivell de “we are so excited de que vinguis…”. De fet utilitzaven el mot “Awesome”, per mostrar el seu estat d’ànim… 🙂

Vaig anar cap allà, al carrer d’Urgell i em vaig trobar un lloc molt petit. Pel taulell de peix de l’entrada, podia donar la sensació de petita peixateria amb molt bon producte.. Vaig entrar i amb una atenció exquisida em van dir quina taula volia… I dic expressament el mot “exquisida”, perquè en el twit de queixa que mostro més amunt, sembla que el servei va ser el problema.

Com va passar una estona fins que va arribar qui m’acompanyava, vaig poder observar com alguna altre taula feia comanda. I amb ganes de donar solució als «obstacles» que la gent solen posar avui en dia per demanar… Un bon exemple, va ser una noia de fora de BCN, que estant bastant embarassada, entrant en un lloc de peix cru i remarcant els seus temors al peix cru… I li van donar solució…

La nostra tria

A l’hora de la nostra tria i en front d’una carta amb bastantes possibilitats, la noia que feia de cap de sala, ens va ajudar i torno a insistir que amb gran amabilitat.

La nostra tria va ser tàrtar de tonyina i ventresca, separat per capes. Sense dubtar, ja dic que entraria en la categoria de tàrtars prèmium de BCN. També una tempura de llagostins i una selecció de 12 niguiris, que a la carta està com selecció del sushi-man, crec. I van resultar espectaculars. Però a les fotos, només us en mostro 4 dels 12.

Ekubo Restaurant-tartar

Ekubo Restaurant-tempura

Ekubo Restaurant-niguiris

Ekubo Restaurant-niguri-moll

La secció de vins era prou correcta, però com jo venia d’un dinar complicat, vaig preguntar per si tenien l’opció a copes i em va dir que cap problema. Però ens va recomanar un cava de la casa i al veure que el seu preu era prou econòmic, vam optar per demanar l’ampolla i el que sobres cap problema. Prou correcte i econòmic.

Ekubo Restaurant-Soleya-cava

En la secció postres, ens van mostrar una selecció de pastissos, per tal de que triéssim visualment. Jo vaig deixar l’elecció a càrrec de qui m’acompanyava. I qui m’acompanyavae ho va deixar-la a mans de la cap de sala. I ens va arribar això per a compartir: Pastís selva negra amb te matcha. Però dels realment bons!.

Ekubo Restaurant-selva-negra

Conclusions de la visita

En resum, es tracta d’un lloc petit, que juga en la categoria de japonesos de molt bon nivell i petit format. No són llocs dels que posaríem en la categoria de imprescindibles a BCN, però si recomanables, si et va bé la zona i l’estil s’adapta als gustos.

No vull fer sang amb el twuit que mostro al principi. I juro que ho diria igual, sense ell, però el servei em va semblar dels més propers i amables, que m’he trobat darrerament. Tampoc puc garantir que aquest servei el trobis el dia que el restaurant estigui a tope. I ho dic perquè la cap de sala dedicava molt de temps a cada taula i el temps és finit. Però va tenir detalls que mostraven un gran savoir faire.

El preu va ser aquest i el plat que puja més, va ser la selecció de niguiris. Però  he de dir que jugaven en la categoria campions.

Ekubo Restaurant-tiquet

RESUM

  • Japonès d’aspecte rústic, però agradable
  • Servei molt amable i procurant la satisfacció del client
  • Producte de gran nivell
  • No és econòmic, perquè el producte s’ho val
Si te ha gustado, comparte:
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
By | 2018-06-07T17:27:56+00:00 6 de juny de 2018|Tags: , , , |10 Comments

10 Comentaris

  1. anònim 7 de juny de 2018 en 10:58 - Respondre

    Qui va escriure el twuit que poses en mig del text?. Ens dones la informació a mitges.

    Ara feia temps que no en veies per aquí. Coses de feina.

    Abraçada

    CarlesP

    • Ricard Sampere 7 de juny de 2018 en 11:18 - Respondre

      Ja que preguntes i per twiter i ja ho vaig deixar anar, és un twit del Regol.

      I amb el post, no és pas que jo negui el seu criteri, però aquesta gent que escriu de restaurants, donant la cara, de tant sentir-se pilotejats en un munt de llocs (la por a una mala crònica), acaben sentint-se “importants”… I llavors, quan per tracte no se senten “especials”, poden reaccionar així….

      I el producte que ofereixen a Ekubo, és excel·lent. I el tracte també, però ves a saber que va passar el dia que va anar. Dedueixo que el lloc molt ple i no li van fer “prou cas”.

      Aquesta gent, espera que els posin catifa vermella, encara que el restaurant estigui a tope.

      Abraçada Carles!!. I passa més sovint per aquí 🙂

  2. Joan 7 de juny de 2018 en 20:16 - Respondre

    Els niguiris fan una pinta increíble, però…al veure el preu final, uffff

    • Ricard Sampere 7 de juny de 2018 en 22:34 - Respondre

      Però que consti que eren niguiris amb xitxa…. 🙂

      Vull dir que el peix no era testimonial….

      Però si que l’hora de pagar, dius “ostres!”

      Salutacions!

  3. Tomàs Cortes 10 de juny de 2018 en 11:25 - Respondre

    Aquesta especie de peixeteria restaurant si la memoria no em falla abans era La Maroteca, que van marxar perque els va quedar petit el local. Vaig pasar un dia pel devant pero no em va inspirar, pero si tu dius que esta bé ho provarem

    • Ricard Sampere 10 de juny de 2018 en 11:43 - Respondre

      A veure… com japo de petit format i amb molt bon producte, val la pena…

      El local és petit i rústic i la zona, queda una mica en “terra de ningú”, però els niguiris, estan de mort….

      Salutacions!!

  4. esther 11 de juny de 2018 en 09:44 - Respondre

    A mi em va agradar moltíssim! el servei súper agradable! el local molt bàsic, però la qualitat del producte… i coses molt especials. i no tinc paraules per describe aquella sopa freda. increïblement fantàstica es queda curtíssim! el preu pica, sí… i al barri on és, no sé jo… tan de bo duri molt de temps obert!

    • Ricard Sampere 11 de juny de 2018 en 09:49 - Respondre

      Ho veig igual que tu…. No vaig tastar la famosa sopa, pels motius que ja et vaig comentar…. 🙂

      Però pel que fa al tracte i menjar, està molt bé…

      Jo no el tenia previst, però la “pataleta” mostrada a Twitter, per part del cuiner (que ja no cuina), que no sé si aquell dia portava el xofer i no, em va cridar l’atenció i vaig anar…

      Penso que la gent de Ekubo, no es mereixien aquesta pataleta….

  5. Pepa Lázaro 12 de juny de 2018 en 22:21 - Respondre

    Jo també he pensat, com el Joan, que el preu dels nigiri es va una mica. Deuen valdre molt la pena pel que llegeixo.

    Salut!

    • Ricard Sampere 12 de juny de 2018 en 22:35 - Respondre

      Raó pels dos costats…. Molt bons i amb peix abundant…. però també una mica cars….. 🙂

      Salut!!

Deixeu un comentari