El Llagut. Un valor segur a Tarragona

/El Llagut. Un valor segur a Tarragona

El Llagut

Natzaret, 10 (Tarragona)
www.elllagut.com/
Tel.: 977228938

El-Llagut-Tarragona-entrada

Tarragona és una bona plaça gastronòmica, que potser exploto poc, degut a que quan estic per la zona, doncs acabo quedant-me a Cambrils.

Però l’altre dia vam quedar al Llagut amb un bon amic amb qui periòdicament ens agrada posar-nos al dia d’experiències gastronòmica i que si he de ser sincer, m’ofereix molt de coneixements en aquest àmbit, que jo aprofito per a aprendre.


Ja coneixia el Llagut d’alguna altre estada i el vaig publicar a Llagut_2015. És tracta d’un local petit, que quan fa bon temps, queda ampliat amb la terrassa que disposa just en front. Es caracteritza, per la seva cuina marinera, amb molt bon peix i molts bons arrossos, així com per la seva honestedat i amable servei.

El que allà vam menjar, va quedar dins d’un dels menús que recomanen, però potser pot quedar desvirtuat en positiu, degut a que qui m’acompanyava, era amic personal dels propietaris i en aquestes ocasions, el lluïment pot ser superior… No ho afirmo, però és possible.

Aquests són els plats que vam prendre i compartir. I tots a altíssim nivell
Vam començar per unes ostres del Delta, unes navalles, uns calamarsets i vam acabar amb un excel·lent arròs d’escamarlans.

El-Llagut-Tarragona-ostres
El-Llagut-Tarragona-navalles
El-Llagut-Tarragona-sepionets
El-Llagut-Tarragona-arroz

Vam prendre com beguda un excel·lent xampany Charles Heidsieck, una de les passions del meu amic, que va acabar d’arrodonir el dinar.

El-Llagut-Charles-Heidsieck

En l’apartat postres, vam triar-ne dos, però no vaig recordar de fer-e fotos, però he recuperat una del seu Facebook, que coincidia amb una de les opcions.

Aquest cop no tinc el tiquet, però pel que vaig observar, el cost va quedar dins d’un dels menús de 28€ que ofereixen,  amb el xampany cobrat evidentment a banda.

RESUM

 • Un dels llocs més recomanables de Tarragona
 • Local petit, però agradable i també terrassa exterior en una plaça sense circulació
 • Arrossos de molt bon nivell
 • Peix de primera qualitat
 • Preus continguts i per tant bona RQP
 • Una bona excusa per visitar Tarragona
 • Reserva obligada.. No us arrisqueu a anar-hi sense
Si te ha gustado, comparte:
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
By | 2018-06-25T14:10:07+00:00 23 de novembre de 2016|Tags: , , |8 Comments

8 Comentaris

 1. jaume 23 de novembre de 2016 en 16:58 - Respondre

  Fa 3 o 4 anys que el visito amb una certa regularitat, mai m'ha defraudat. El Llagut i El Barquet son els meus referents a Tarragona per menjar arrós. Els dos tenen una molt bona RCP.

  • Anònim 23 de novembre de 2016 en 17:05 - Respondre

   Si… totalment d'acord. Són dos llocs per anar amb els ulls clucs… No tinc publicat el Barquet per no tenir fotos, però també molt bé.

   La darrera diada, vaig intentar reservar als dos amb dies d'antel·lació i com era d'esperar, em vaig quedar sense taula. I vaig acabar a la Osteria del Lab, que tot i ser un altre estil, va ser una agradable sorpresa… Està publicat a la secció "sud de Tarragona".

 2. Jordi Castaño 23 de novembre de 2016 en 17:25 - Respondre

  Calamarsets? No sé a qui li poden agradar…

  Ja el vaig anotar quan el vas publicar l'any passat. Els arrossos semblen impressionants…

  Abraçada!

  • Anònim 23 de novembre de 2016 en 18:57 - Respondre

   La veritat és que va ser un dinar d'aquells que surts content…. Bon producte, mínima elaboració… L'arròs no sé si saps que em sol apassionar… :). I amb el Charles, ja tot rodó…

   La pega del lloc, és que al ser petit, pot arribar a ser aclaparador en funció del public que t'envolta, però aquells dia, teníem taules relativament tranquil·les… res a veure amb les darreres expes de Pineda ni Ipar…

 3. Anònim 23 de novembre de 2016 en 18:49 - Respondre

  M'estic partint de riure, comparant les fotos de les capullades que et vas menjar a Céleri i les fotos del post d'avui. I coneixent-te, m'imagino les teves reaccions. La foto de les navalles d'aquí, és pura provocació.
  Abraçada!
  CarlesP

  • Anònim 23 de novembre de 2016 en 18:59 - Respondre

   Ja ho pots ben dir Carles…. Potser el problema és que els dos tipus de llocs, caldria que es classifiquessin amb diferent nom… Parcs temàtics gastronòmics pels Celeris aquests i restaurants pels del tipus Llagut…

 4. Pepa Lázaro 24 de novembre de 2016 en 20:19 - Respondre

  A més a més tenen un menú de diari per 13€ que està molt bé. El tema reservar és obligat, a la que tanca la terrassa ja sense reserva és molt difícil tenir taula. Pel Santi és un lloc fantàstic, per a mi li sobra sal a més d'un plat… cadascú té el seu barem. 🙂

  Salut!

  • Anònim 25 de novembre de 2016 en 08:36 - Respondre

   Vaig veure el menú de 13€ a les altres taules i pintava bé.

   Era un dia amb bon temps i la terrassa estava també plena a més del local.

   Salut!!

Deixeu un comentari