Em poso a la VENDA o en LLOGUER :)

/Em poso a la VENDA o en LLOGUER :)

Canvi d’Orientació al Blog

Vist que la meva lluita estèril, contra la moda dels posts per encàrrec, només em comporta que enemics,  he decidit posar-me també en VENDA (o Lloguer)

Ja feia temps que ho meditava, però un  darrer mail rebut aquesta setmana, en que em reclamaven insistentment que no havia donat resposta a un anterior mail, que podeu veure a continuació, em va fer decidir. Normalment i fins ara ignorava aquests missatges, tret de fer conya per Facebook. Fixeu-vos amb la “naturalitat” amb que ho proposen. No deu ser pas un fet aillat.Hi ho pregunten amb NATURALITAT i insisteixen en cas de no resposa…

I he de reconeixer que també m’han animat alguns anònims, que en certa manera es burlaven de la meva ètica, dient que feia el primo, quan jo parlava de sospitosos silencis. Un de mostra…

CONDICIONS ECONÒMIQUES PER A PUBLICACIONS “A MIDA”

Post MOLT ELOGIÓS, explicant la visita al restaurant, amb sopar pagat per dues persones, begudes incloses, destacant les meravelles del lloc: 300€ i inclou:

 • desplaçaments, pàrquing i/o taxi
 • versions català/castellà
 • fotografies dels plats, del local buit i si ho desitgen, una de tot l’equip de cuina en “formació” (no patiu que ja vindré amb la reflex… per un dia not IPhone)

 SUPLEMENTS

 1. Ser atès per cambrers que no m’entenguin en català: 150€ de recàrrec.
 2. Carta de vins amb un percentatge de vins espanyols, que superi al de vins catalans: 120€ de recàrrec.
 3. Xeff/propietari que em doni la vara tot el sopar , explicant-me filosofies de qualsevol tipus (durada > 20 min): 90€
 4. Adaptació de post a Verema.com : 70€. Comentaris positius posteriors a Verema.com, al mateix post, utilitzant altres identitats: 45€/unitat .
 5. Comentaris a TripAdvisor , utilitzant diferents identitats : 40€ /unitat.

CONDICIONS ADDICIONALS

1.- Els plats que em serviran, cal que siguin totalment de sèrie, amb els mateixos components i presentació que els que serveixen els altres dies a clients anònims. Cal que aquests plats estiguin en oferta a la carta la resta de temporada (llevat de manques de abastiment esporàdiques). De fet seré jo qui triarà els plats de la carta.

2.- Cal que els que em contractin, siguin conscients de que els visitarà un “blogger patán”. Jo no ho tenia clar de si ho era o no, però es veu que fets com anar a La Lluerna i no posar-se “so excited”, són de “patán”.  M’han comunicat que una mena de blogger – fotograf, ha publicat recentment que La Lluerna (que a mi no em va Enlluernar) és un restaurant “NO APTO PARA PATANES”… (escriu en castellà “grandielocuente” i “patán” li queda bé en el context). Per tant si no voleu un post escrit per un “patán”, no em contracteu… 😉

3.- No sé apreciar massa, plats que comportin una elaboració complicada, que serveixi d’excusa per encarir  el preu i que acabin donant-me el mateix grau de satisfacció, que estalviant-se el procés. Que tinguin present que vaig a sopar… no a una exposició temàtica estil Cosmo Caixa. 

4.- Signaré tota aquesta sèrie d’hipotètics posts amb un “Sponsored by… XXX”. Tampoc puc perdre la dignitat així de cop a aquestes alçades de la vida. La factura la faré en “blanc” i el concepte serà consutoriaformació (així no us cal incrementar amb IVA).

REFLEXIONS FINALS

Ja podeu pressuposar, que tot el que he escrit, és pura ironia i no espero iniciar aquesta nova etapa. Però si rebo alguna oferta, igual medito una mica.


No hi ha CAP al·lusió a NUNGÚ en aquest post, EXCEPTE pel que opina que anar a la LLuerna, és no apte per un “patán”. Per cert, el que opina això,  pren vins com el següent i a sobre comenta …. “Que cumplió” … ves a saber que enten el paio aquest per “cumplir” en temes vi i en altres temes de la vida… 😉

Eis… cosa fina eh?… I de Gárcia – Carrion… “ai ez na..”. Jo seré patán, però això no m’ho prenc ni borratxo total…. 😉

AGRAIMENTS

 • Als amics i coneguts i fins i tot anònims que m’aporten idees i informacions. Sense ells mai m’hagués assabentat de que algú, de manera indirecta em diu “Patán”, ni molt menys que li agradin vins com l’anterior.. 😉
 • Als amics i familiars que m’heu donat la idea d’aquest post. Sense vosaltres no m’hagués passat pel cap.

Si te ha gustado, comparte:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn
By | 2017-10-12T12:57:05+00:00 13 d'abril de 2014|Tags: |54 Comments

54 Comentaris

 1. Anònim 13 d'abril de 2014 en 18:07- Respondre

  Hola Ricard, bona tarda
  fa un any aproximadament que segueixo el teu blog i fins ara no m'havia atrevit
  a fer cap comentari, peró el post d'avui s'ho val, he rigut molt,
  no sempre estic d'acord amb els teus comentaris, pero es normal al final no deixa de
  ser una questió de gustos personals, t'animo a seguir amb el blog,
  salutacions d'un de Castellar del vallés

  • Ricard Sampere 13 d'abril de 2014 en 19:05- Respondre

   Bon dia anònim de Castellar,

   Content de que hagis rigut… De fet és el que pretenc amb aquests posts com el d'avui. Són pura provocació, però busco el costat còmic de les coses.

   No m'agrada massa ser trascendent en res.

   Salutacions,

 2. Celler Sota l'Escala 13 d'abril de 2014 en 18:24- Respondre

  Quan un es talla les ales, mai més no por volar.
  Endavant, de tant en tant et llegeixo, i per un moment havia decidit borrar-te de la llista. Continuaré mentre segueixis la trajectòria com fins ara !

  • Ricard Sampere 13 d'abril de 2014 en 19:13- Respondre

   Ostres…. vaig fer alguna cosa que et desagradés quan dius que "per un moment havia decidit borrar-te de la llista"?.

   Pel que fa a la trajectòria, ja veus que en línia recta, que no vol dir que em pugui equivocar en ocasions.

   Salutacions i gàcies per passar.

 3. Pere 13 d'abril de 2014 en 18:31- Respondre

  Mola mazo…. y por un comentario así como denigrante, del que da el pego de saber mucho pero acaba no diciendo nada y que ponga mi chiringuito pretencioso y aparente como lo que relamente es (un engañabobos) ¿qué tendría la bondad de cobrarme?

  Per cert, a mi tampoc em va posar gens calent La Lluerna

  Pierre Nogoyuna

  • Ricard Sampere 13 d'abril de 2014 en 19:21- Respondre

   hahaha…. Suposo que és així com alguns deuen proposar a veure si els compren…. amb el mateix "toque" "espanyol gandielocuente" amb que ho relaten després… L'altre dia un restaurador em deia la llista de preus dels professionals que s'hi dediquen i fins i tot els que s'ofereixen gràtis…

   M'alegra de que tinguis la valentia de dir que tampoc et va posar calent la Lluerna… la Lluerna, crec que només posa calent, el dia que volen posar calent a algú que després escriurà i ho saben previament… la resta de dies "anar anant" per la gent del voltant que van a "celebrar alguna cosa al restaurant aquell de que parlen tant bé".

   Salut!!

 4. Míriam Clotet Campoy 13 d'abril de 2014 en 19:12- Respondre

  L'humor és la base de la vida. Gràcies per alegrar-nos el dia!

  • Ricard Sampere 13 d'abril de 2014 en 19:22- Respondre

   Gràcies Miriam..!!

   Tal com deia abans, intento donar un toc d'humor al que relato. I si ho aconsegueixo ja és el premi.

   Salut!!

 5. Anònim 13 d'abril de 2014 en 19:26- Respondre

  M'has fet riure molt amb lo de patán. Jo que et conec en persona, puc afirmar que quan et vols comportar com "patán", ho fas de primera, però en el dia a dia, no en tens gens de patán.
  El tema Lluerna, pel que he anat veient posterior al post que vau fer, ha provocat "seqüeles". I amb el que et diu de manera indirecta patan, ja teniu història i això dona salsa al blog.
  Abraçada!
  CarlesP

  • Ricard Sampere 13 d'abril de 2014 en 19:50- Respondre

   Gràcies Carles,

   I tens raó en que quan vull, sé interpretar el paper de "patán"…. però tampoc em prodigo massa… 😉

   Tb tens raó, en que el tema Lluerna va fer pupa. I aprofito el teu comentari, per deixar clar, que en CAP CAS dic que els que lloen la Lluerna menteixin. Només dic que és evident que si vas en plan "avui et publico", el cuiner d'allà, igual que altres grans professionals que hi han avui en dia, sap lluir-se i ves a saber si fins i tot "enlluernar"… 😉

   Una abraçada!

 6. bacoyboca.com 13 d'abril de 2014 en 19:55- Respondre

  Ei si amb aquests honoraris et contracten…necessites un soci?. Pot ser hem de fer una S.L. ;-). En qualsevol cas, el que està clar és que coherència no et falta. Com hem dit sempre i algú altre comenta, és una qüestió d'opinions, gustos i paladars i tots són vàlids…com diem, amb coherència!.
  Salut Company!

  • Ricard Sampere 13 d'abril de 2014 en 20:59- Respondre

   Eisss… que els honoraris no són cars…!!!…. 🙂

   Fer venir el "de Madrid", costa com 5 vegades més… i taxi i AVE… I com que el tio és bo, pot ser que tot i pagant, no et deixi bé del tot…. En canvi, algun més proper, té les tarifes en el mateix ordre de magnitut que la meva "proposta", tot i que sense suplements … però en aquest cas, tens el post positiu garantit…

   Salut!!

 7. Nuria 13 d'abril de 2014 en 22:55- Respondre

  Com sempre en la teva línea, tot i q ja fa anys q estic dsconectada de la blogosfera, Ets dels pocs Q encara visito.
  Gran Ricart,
  Molt bon post.

  Una abraçada.
  Petitacuina.

  • Ricard Sampere 14 d'abril de 2014 en 06:56- Respondre

   Gràcies Núria per passar per aquí.

   M'agradava molt el teu blog que sempre llegia, però ja veig que ara estàs lluny de tot aquest tema blogs.

   Una abraçada!!

 8. Anònim 14 d'abril de 2014 en 05:03- Respondre

  Ayyyy cuanta hipocresia…. tu pots opina y numes es la teva opinio pro si un altre dona la seva i no es com la teva ya saltas. Xcert no aurias d inventar historias com a tu at vingui be xq es mol facil aket joc xq e vist el post del lluerna y no va pendre un vinya del mar alla. El va pendre en un altre lloc y sauria d mira k i tenian en carta xq potse no i avia mol mes on tria. Com cambia la pelicula depen com u explicas no? Potse si k nets d patan sino not donarias x aludit

  • Ricard Sampere 14 d'abril de 2014 en 06:58- Respondre

   Déu nos en Guard…!!.

   Si trobo algun traductor que ho entengui, igual contesto i tot… 😉

  • Anònim 14 d'abril de 2014 en 11:31- Respondre

   si no entens aket idioma marevellos que es l catala potse tu miris, utilitza un correcto si u dius per las faltes, no ma b d gust escriure correktamnt

  • Ricard Sampere 14 d'abril de 2014 en 11:39- Respondre

   Ahhhhh…. Molt bé…!.

 9. encantadisimo 14 d'abril de 2014 en 07:14- Respondre

  Ja, ja, vaig llençar l’esquer no massa convençut i amb dubtes de que acabessis picant però ho has fet tant ràpid i amb tanta rellevància que només em puc sentir afalagat. Els teus amics i coneguts sembla que et coneixen molt bé: llegeixen "patán" per la xarxa i immediatament t’identifiquen i t’avisen ☺. I tu, com un bon minyó i per acabar d’arrodonir el meu guió, et dones completament per al·ludit. Èxit total. Segueix així, ets un solet ;-).  

  • Ricard Sampere 14 d'abril de 2014 en 07:41- Respondre

   Osti tu… a questes hores ja deu anar com una esponja de Vinya del Mar…L'acabaran fotent fora del Banc de Sabadell..!!. I a sobre jugant per Internet en hores de feina… Déu nos en Guard!!.

 10. A mi me proponen un arreglito de esos y me lo pensaría. Me voy a leer eso del Lluerna para poder comentar con conocimiento de causa. Ese vino sería lo que utilizaría para cocinar si no hay otro a mano. Y respondiendo a tu comentario en mi blog, si que existen blogeras de pago, visitadoras de restaurantes, aunque conozco a muchas más que acuden a inauguraciones de tiendas, salen cargadas de mercancía y esa misma semana publican un post que sorprendentemente no contiene ni una de las frecuentes y habituales faltas de ortografía. Saludos

  • Ricard Sampere 14 d'abril de 2014 en 09:01- Respondre

   El tema Lluerna, no deixa de ser molt marginal en aquest post, ja que el fil principal és la "compra de bloggers". I el tema Lluerna, el vaig posar de més a més a manera de divertimento. En realitat La Lluerna és un molt bon restaurant… però potser "no tant" com alguns ho relaten…;)

   El món dels blogs de la moda em queda molt lluny, però pel que dius ara i ja vaig intuir quan vaig llegir el teu post, vaig veure que "en todas partes cuecen habas".

   Penso que és important sentir-se bé amb un mateix i si un té un blog, oferir informació verídica.

   Salutacions,

 11. Pere 14 d'abril de 2014 en 08:52- Respondre

  Hola, Patan. Soc en Pierre Nogoyuna del comentari de més amunt. He tornat per llegir la teva resposta (gràcies) i he vist que això estava animat. En això dels blogs de teca, ni et segueixo a tu ni a cap altre; menys encara als consells falsejats i falsejables de TripsAdvissors i similars, però vaig arribar aquí pel riure de @La_Beaumont, en qui sí que fio. Això dit, tres comentaris més:

  – Penso que això de menjar i beure (que alguns diuen gastronoséquè) es viu de dues maneres complementàries: la del plaer (quan passa) i la de la memòria que deixa (quan marxes). En el meu cas La Lluerna no em va deixar cap memòria rellevant o persistent. Per això vaig dir que no m'havia posat calent. I mira que em sap greu, perquè està bé que hi hagi llocs de prestigi a pobles i ciutats ben maltractats com Santa Coloma (Santako pels amics, que jo soc d'una mica més avall, de Sant Adrià, tot i que ara exiliat a Gràcia) Massa sovint trobes propostes interessantíssimes que acaben sent víctimes de l'aparença i del soroll que generen (per pròpia voluntat o per èxit sobrevingut). "Cocinero a tus zapatos" cabria dir irònicament també aquí (en román paladino, que así se entiende).

  Respecte al que diu l'Anònim Encantat (de sí mateix?… Disculpa però això d'Anònim sempre queda lleig) crec que s'entenia perfectament que el comentari del Viña del Mar no es referia a La Lluerna. Era només un altre exemple de "literatura al uso". I tots som prou espavilats per no confondre La Lluerna (on segurament tornaré algun dia) amb el Mercadona (on ja no hi vaig mai, després de saber els calers que donava l'amo a la Faes)

  I tercer i fora de context: La consultoria de formació porta iva i del bo (excepte que sigui formació reglada o equiparable i no en tots els casos) És un tema discutible (i llargament discutit), en tot cas opinable, però com en aquestes coses sempre preval l'opinió d'Hisenda (i quan opina Hisenda s'acaba tota discussió) jo el poso a totes les factures. És avís per navegants.

  Seguiu bé. Salut i bons aliments 😉

  • Ricard Sampere 14 d'abril de 2014 en 09:14- Respondre

   Hola Pere… Pel que fa a l'anònim, veient com escriu, ja he deduit que no ho ha entés… però a aquestes alçades, penso que encara que li expliqui, tampoc ho entendría…

   L'altre dia a Polleria Fontana a Gràcia, vaig posar al post un "em va passar per cap"… I una persona que ho va llegir (sospitosament interessada en aquest lloc), va interpretar que "ho havia dit"… Vaig intentar fer-li entendre el seu error (tot i que a la meva manera) i no ho vaig aconseguir… I no vegis com es va anar embolicant el tema als comentaris… En ocasions és cremar-se els dits fer pedagogia…

   I en quant al tema de "fora de context", tens raó en quant a consultoria. Pel que fa a formació, tot i que opinable, tot el sector de formació a empreses, feta per entitats només dedicades a això, ara per ara i de fa molts anys, es manifesta excempta d'IVA. Però si acabo venent-me i fent factura, la faré exclusivament de formació.. Lo de consultoria va anar de farol…

   Salutacions i gràcies per les teves aportacions i bon humor!!

  • jordi 14 d'abril de 2014 en 11:40- Respondre

   l'anonim es diu Jordi i entenc que la gent que va viura la segona guerra mundial i te un peu mes aprop de l'altre barri no entengui que en un context informal es pot escriure lliurament, que hi farem es lu que te la gent de la 3ª edad que no enten com funciona el mon, pero m'alegru que al menys t'esforcis per tenir un blog ben macu redactat i ben escrit

  • Ricard Sampere 14 d'abril de 2014 en 12:20- Respondre

   Quin crack aquest Jordi… Igual és "parent" de l'altre crack del Vinya del Mar… 😉

 12. Jordi Castaño 14 d'abril de 2014 en 10:09- Respondre

  Doncs encara trobo que són força econòmiques les teves tarifes…al menys l'inicial i sense tenir en compte els "suplements"… 😉

  Amb la quantitat de gent que imagino que et llegeix ("influencer" és la paraula?) i es ben refia dels teus comentaris, crec que no trigarien en amortitzar els diners pagats. Això si; sempre que l'experiència sigui positiva, i que molt malament haurien de fer les coses, si sabent que vas la caguen. Com també imagino que deixarien de contractar els teus serveis si la cosa no anés per on ells volguessin.

  En fi. Continua com fins ara, ja que de moment no he tingut cap mala experiència a les visites fetes a restaurants per tu recomanats (i ja són uns quants) i sempre he sortit ben satisfet.

  Un post per riure una bona estona.

  Salutacions!!

  • Ricard Sampere 14 d'abril de 2014 en 12:24- Respondre

   A la primera discrepància Jordi, ja no cobrava la factura…. hahaha.

   Però com tu dius, molt malament tindríen que fer les coses, per acabar-la pifiant si saben que vaig…

   Per això no accepto mai propostes d'aquests, ni sesne cobrar, perquè és anar a veure "teiatru del bueno" aquell dia…

   M'alegra que hagis rigut i el dinarillo de maig, segeuix en "on".

   Salut!!

 13. Jalasupi 14 d'abril de 2014 en 11:26- Respondre

  Ricard, no tinc n'idea de com afecten els posts aquests però realment crec que hauries de deixar-te de guerres superflues, tu tens un blog, que el fas com et dona la gana, perquè et penses que tanta gent et visita? Perquè la majoria de gent està d'acord amb els teus comentaris. Vamos jo no buscaria fantasmes on no els hi ha. Sempre hi ha una part de gent que estarà en contra teu, només t'has de quedar amb la critica constructiva, tot ho altre és fer publicitat gratuita.
  He llegit molts blogs i només segueixo el teu… hi ha molts que sel's veu que son uns venguts, i evidentment si sempre t'agrada tot es un drama… jo entenc que si publiques algo negatiu sobre un lloc la gent es molesti… però si són tan retrasats d'agafar i pagar-ho aquí en comptes de ser objectius i entendre la critica… tenen un problema molt més greu…

  Jo et dic que concordo bastant amb les teves opinions i puc dir que soc bastant sibarita pero una bona RQP em motiva molt…

  Segueix escribint com escrius i no entris en guerres que et desorienten del teu objectiu inicial del blog.

  Això passa a les empreses ens quedem amb les coses negatives, i hem d'agafar i valorar les coses bones! Costa però és la clau…

  • Ricard Sampere 14 d'abril de 2014 en 12:29- Respondre

   Mirat en fred, tens tota la raó i no ets la sola persona que ho diu.

   Però si em coneixeissis en directe, sabríes que m'ho passo bé amb aquests jocs. I tinc un entorn que a sobre m'anima, tot i que algú també em diu com tu.

   En aquest post volia mostrar la "naturalitat" amb que em pregunten que cobro i no és pas el primer cop que em fan la pregunta. Després m'he embrancat amb lo de "patán" que de fet i en realitat en fa molt de riure. Soc totalment impermeable a aquestes coses…

   Però també entenc que pot despistar a lectors del blog i que no m'he de prodigar massa…. En tot cas, t'agraeixo fortament les teves aportacions.

 14. Cesc 14 d'abril de 2014 en 12:38- Respondre

  jajajaja

  Post graciós. Val la pena tenir una mica d'integritat avui dia, encara que sigui per un àpat gratis.

 15. ALFREDO VARELA 14 d'abril de 2014 en 12:53- Respondre

  Molt bó, però tú no has de canviar res del blog. Qui vulgui menjar de "gorra" allà amb la seva conciència.
  Salutacions

  • Ricard Sampere 14 d'abril de 2014 en 14:55- Respondre

   Jo segueixo igual que tu Alfredo… a la meva o a la nostra.

   Gaudim del dinar/sopar … paguem i publiquem. I som lliures!

   Salutacions!!

 16. Montse 14 d'abril de 2014 en 17:53- Respondre

  Enhorabona pels teus principis! Et segueixo precisament pq ets objectiu! L'unic blog de gastronomia que segueixo! Montse.

  • Ricard Sampere 14 d'abril de 2014 en 21:42- Respondre

   Moltes gràcies Montse,

   Agraeixo molt aquest comentaris de gent que en principi no conec… Són el contrapunt dels #panxa-comprats q s'allunyen enmig de sospitosos silencis…

   Aquests post van bé per clarificar contactes.

   Salutacions,

 17. Anònim 16 d'abril de 2014 en 16:11- Respondre

  Bona tarda. Primer de tot agraïr el teu esforç per publicar cada setmana… Sempre podem descobrir llocs nous ! Et segueixo desde fa un temps justament per els comentaris que realitzes de cada un dels restaurants que trobes d´interès. Sempre és molt fàcil interpretar el que hi dius i reflexes ( poder perque sembla que tenim bastantes afinitats a l´hora de sentar-se en una taula ). Aquest ultim post es mereix un comentari, cosa que no habia fet fins ara ! Continua amb la feina que fas i nosaltres continuarem llegint, descobrint i emocionant ! Gràcies de nou i endevant amb el blog. Salutacions desde Areu-Pallars Sobirà

  • Ricard Sampere 16 d'abril de 2014 en 16:42- Respondre

   Bona tarda,

   T'agraeixo les teves paraules en positiu, com també les agrairía si fossin a nivell crítica, sempre que fos en sentit positiu. Una de les coses bones que té el blog, és la resposta dels que em llegiu.

   M'agrada comentar els llocs on vaig i als que d'entrada sembre vaig en positiu, esperant gaudir-los i que en sorprenguin.

   Salutacions..!!.

 18. Pepa Lázaro 17 d'abril de 2014 en 08:24- Respondre

  hahahahaha, no sabia jo que el món dels blocs tenia aquest transfons amb baralles, piques, atacs… Com que sóc una recent nascuda…
  Un bloc està per escriure el que penses, sempre amb respecte però sense faltar a la veritat. Això és el que fas tú, oi? Doncs jo no perdria el temps en respondre aquestes comentaris, alguna cosa semblat a la dita espanyola "a palabras necias, oídos sordos"
  En tot cas, he rigut molt amb aquesta entrada.
  Salut Ricard!!!
  Ah, i el Viña del Mar l'he begut amb gasosa i no he perdut el glamour 😉

  • Ricard Sampere 17 d'abril de 2014 en 09:43- Respondre

   Si vols que et confessi la veritat Pepa… he de reconeixer que en ocasions busco les pessigolles de la gent… 🙂

   No sé si amb respecte o manca de… Però si que amb el meu sentit de l'humor (no sempre entés), punxo i punxo i m'encanta ficar-me amb els post "publi-reportatge" i també amb qui en alguna ocasió s'ha ficat amb mi…

   Ahhhh…. I em tranquilitzes amb lo de que el Vinya del Mar amb gasosa, no fa perdre el glamour… Estava realment preocupat pel meu "amic"…:)

   Salutacions i gràcies per aportar també el teu humor.

 19. deviatge 17 d'abril de 2014 en 19:43- Respondre

  Genial !!
  Els teus post sempre valen la pena, a pesar de que rarament et fagi comentaris, en aquest cas no m'he pogut resistir.
  Estic segur de que a pesar de que adverteixes de que va en conya, algú s'ho pendrá en serio i acceptará las "teves tarifes" per si de cas piques…

  Salut !!

  • Ricard Sampere 17 d'abril de 2014 en 20:22- Respondre

   Gràcies deviatge..!!.

   No crec que ningú s'ho prengui seriosament i les agències que es dediquen a això, ja em comencen a conèixer. De fet fa mesos rebia més "propostes", però a conseqüència de les meves negatives i en algun cas conyes, darrerament només rebo propstes de despistats..

   A més en l'ambient dels panxa_venuts, prou que s'avisen de que no m'assabenti, per evitar meves conyes-denuncia… 🙂

   Salutacions i gràcies per passar i comentar!!.

 20. Bet 18 d'abril de 2014 en 16:36- Respondre

  Ricard,
  no he escrit mai aquí, però segueixo el teu bloc. M'agrada. És senzill i entenedor. Em dóna moltes pistes quan baixo a Barcelona.
  Endavant.
  Bet

  • Ricard Sampere 18 d'abril de 2014 en 17:17- Respondre

   Gràcies Bet,

   M'alegra que et sigui d'utilitat i que t'agradi.

   Està fet al meu estil, que a molts agrada, mentre que a altres desagrada.

   Salutacions,

 21. Montse {Rhu and Sam} 20 d'abril de 2014 en 09:11- Respondre

  Bon dia Ricard! Espero que estiguis passant unes bones vacances. Acabo de llegir el post i m'ha fet riure molt, fins i tot he après una mica de fiscalitat!! Per cert, tot i que jo era més de Penelope Glamour, Patán era un del meus personatges preferits dels Autos Locos ;-))))))

  • Ricard Sampere 20 d'abril de 2014 en 11:38- Respondre

   Bon dia Montse,

   Estem per Cambrils. M'alegro que t'hagi fet gràcia… Mentre a uns els fa gràcia, a altres els pica (cosa que tb m'agrada). I sense haver vist els "Autos Locos", el nom patán, de sempre m'ha fet gràcia… :))

   Salutacions,

 22. Cuina Cinc 21 d'abril de 2014 en 06:28- Respondre

  L'humor que ens ajuda a tirar endavant….
  Em perdo en tot això.
  Proposta un dia podries escriure sobre el cortar-pegar (?)
  o sobre aquestes web/agències que envien correus amb propostes de tot tipus a canvi de ?
  Seria interessant saber la teva opinió.

  PD: No tinc gaire temps per mirar el que va fen un i l'altre però de vegades descobreixes la teva feina en altres llocs o veus qui et visita i llavor ja pots treure alguna conclusió.
  Un dia vaig escriure:
  "tot" no està a l'abast de tothom!
  darrera d'una foto i un post, hi ha feina, kms, hores, comprar el producte, preparar l'estilisme, cuinar, investigar, buscar el moment, escriure, no dormir per aconseguir un projecte. Quan algú faci "el cortar, copiar pegar" seria d'agrair que poses d'on ho ha tret la informació i la imatge.
  Gràcies,

  • Ricard Sampere 21 d'abril de 2014 en 11:22- Respondre

   En certa manera el tema de les propostes, és el que ja parlo en aquest post. Tot s'inicia amb una proposta de fer un post a "mida" a canvi de diners…

   En el tema del copiar i enganxar, no estic massa sensibilitzat. Potser perquè a la meva vida professional, m'han copiat molts manuals o guions de treball i m'he anat acostumant al tema, fins veure-ho amb positiu i dient-me "si que ho faig bé, que em copien directament".

   I si a la vida professional, m'ho he agafat amb aquesta filosofia, per pura lògica, en el món lúdic dels blogs (al menys en el meu), em donaria igual que em copiesin o no. Potser faria alguna conya, però no més enllà…

   I si busquessim l'origen del que em diu "patán", va ser un enfadament per posar jo una foto d'una façana d'un restaurant, que vaig trobar per Google i que es veu era d'ell (la foto). I em va enviar un mail, demanant que el fes constar com autor… I ho vaig fer amb escreix, però al mateix temps burlant-me en petit comité de la seva demanda (una foto de façana d'un restaurant gens aritístic!!). I això va provocar la trifulca, que encara segueix amb mútues provocacions, al descobrir ell la meva burla, que havia fet en un comentari en un blog amic.

   Per tant… ja veus… m'acuso d'haver copiat jo mateix una foto… :). Tot i que després de l'incident, ja sempre he vigilat més.

 23. Cuina Cinc 21 d'abril de 2014 en 13:58- Respondre

  No hi ha diners Ricard
  Del q parlo
  …Picasso també deia això si et copien és q deus fer una bona feina segurament.
  Pel q sembla poder és millor deixar.ho córrer i no embolicar més.
  Gràcies i fins aviat. Bon dia de festa

 24. Xibeca 22 d'abril de 2014 en 14:50- Respondre

  A mi també m'ha fet gràcia tot i la mala baba que es gasten alguns.
  Ja fa temps que alguns blogs sobre restaurants han passat d'amateurs a "professionals" del ram perque se'ls veu el llautó.
  A ells els deu anar bé per anar fent tiberis de franc alhora que escalfen butxaca i ego.
  I un apunt, vaig anar a un dels restaurants caríssims que un d'aquests blocs va recomanar i l'alt nivel que tan recomanava només es va veure reflexat a la nota. Això ja ho diu tot.

  • Ricard Sampere 22 d'abril de 2014 en 15:04- Respondre

   Hola Xibeca,

   El més trist és que alguns fan aquesta feina bruta, només a canvi del tiberi…. Per tant l'únic que alimenten, és la panxa … 🙂

   I a sobre alguns es creuen que fan un favor "social", doncs ni tant sols tenen la picardia de pensar que el dia que els conviden, tot va de "bonito" en plan "comed cabrones"… I escriuen la seva realitat virtual o paral·lela.

   L'exemple de Pork és dels més evidents i parlo d'ell per lo recent. Fins i tot el Capel (que aquest si que cobra per anar i cobra bé), es va carregar el concepte… Però el Capel s'ho pot permetre… però la resta saben que si no escriuen elogis, s'ha acabat el "papear gratis" o els toquen la cresta allà on treballen, per no perdre publicitat..

   Salutacions,

 25. Restaurants in delhi 25 d'abril de 2014 en 12:55- Respondre

  I am so grateful to find your particular post. I have bookmarked this website and I will keep visiting you for further such interesting posts.

Deixeu un comentari