Fismuler Barcelona. Ara per ara, pinta bé

/Fismuler Barcelona. Ara per ara, pinta bé



Fismuler Barcelona, és un restaurant obert no fa massa, que no deixa de ser un desembarcament del que porta el mateix nom a Madrid. La visita va resultar agradable, amb un servei i producte destacables i sorprenent en alguns plats..  

Fismuler Barcelona

Rec Comtal, 17

www.fismuler.es

TEL.: 935 14 00 50

Fismuler Barcelona-entrada

 

Fismuler

Nova visita dels de 3(o+)aTaula, en que la tria del lloc em va tocar a mi, mentre que la redacció del post conjunt, ha estat a càrrec de l’Esther, amb els consens del grup.

Fismuler Barcelona, ha obert recentment en els baixos de l’Hotel Rec, al carrer Rec Comtal. Ubicat per tant en el Born i a pocs metres del passeig de l’Arc del Triomf.

Els dels llocs que ha aparegut intensivament en notes de premsa, premsa escrita i en algunes publicacions , de les que qualifiquem de dubtosa credibilitat. Ja m’enteneu… de les del #todo_maravilloso 🙂

I per això el vaig triar, sabent que d’alguna manera o altre, en trauríem suc. Corríem el risc de trobar-nos una fantotxada, com va succeir recentment a Hetta que no aportava res interessant, però al menys fotíem conya. Però també podíem trobar-nos en un lloc interessant. I per sort nostra, aquesta darrer possibilitat, és la que ens vam trobar.

Tot va anar sobre rodes…No ens van rebre al crit de #hola_chicos, el servei semblava professional i la carta resultava atractiva. Per tant començàvem bé.

La carta de vins, ens va semblar prou equilibrada, sense totalitarismes cap al #tot_natural  i els plats que van anar arribant, estaven realment bons. Com a mostra, un parell dels plats que ens van semblar més ben resolts. El primer que veieu és l’orada semi curada, amb ametlla i raïm, que no havíem demanat i ens va arribar a la taula per error. Però vist el seu aspecte, ja els vam dir que de la taula no marxava… 🙂 I unes postres fetes a base de formatge blau, tipus cheesecake, que van resultar molt bones.

Fismuler Barcelona-dorada

Fismuler Barcelona-cheese-cake

Podeu llegir més detalls de Fismuler Barcelona, si aneu al link conjunt

Si voleu veure les fotos de tots els plats, així com el tiquet i el punt de vista, global, feu clic al següent link:

Si te ha gustado, comparte:
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
By | 2018-05-05T21:06:54+00:00 29 d'abril de 2018|Tags: , , |14 Comments

14 Comentaris

  1. Jordi Castaño 29 d'abril de 2018 en 10:07 - Respondre

    Tots els plats d’un gran nivell, però el pastís de formatge és dels que queden retinguts a la memòria. No sé si es podrà o tindran la cuina oberta al matí, però val la pena desplaçar-se només per fer un cafè amb llet i un tall d’aquest pastís. Quin bé de Déu… Fins i tot t’he de confesar que em vaig reprimir per no anar a la cuina a fer-li dos petons i una abraçada a la pastissera… 🙂

    Abraçada!!

    • Ricard Sampere 29 d'abril de 2018 en 12:20 - Respondre

      Estava molt bo el pastis de formatge, però crec que el tret diferencial amb altres, és que conté formatge blau que li dona el puntet… La textura / cremositat, estaven molt ben aconseguides… I la pastissera, no sé si dos petons, però al menys un “desagravi”, si es mereixia, després del nostre desinterès habitual per les postres i amb la bona voluntat que ens ho explicava…. I tu i jo redirigint-la a la secció femenina de la taula… #notenimvergonya

      Abraçada!!

  2. Pepa 29 d'abril de 2018 en 13:28 - Respondre

    Em quedo amb l’orada segons veig les fotos però si dius que porta formatge blau, ja és per considerar…

    Salut!

    • Pepa 29 d'abril de 2018 en 15:12 - Respondre

      volia dir el pastís, si el pastís porta formatge blau…

      • Ricard Sampere 29 d'abril de 2018 en 17:54 - Respondre

        Ja ho entés… el peix amb formatge blau, faria una mica de iuiu…. 🙂

        Els dos plats em van encantar i per això els he posat al meu post…

        Salut!!

  3. esther 30 d'abril de 2018 en 11:02 - Respondre

    el pastas estava enorrrme!! tannn cert, aquets homenots passant de la pastissera i vam delir com mai! 🙂

    • Ricard Sampere 30 d'abril de 2018 en 17:42 - Respondre

      Els homenots semos asín Esther…. 🙂

      • esther 7 de maig de 2018 en 10:38 - Respondre

        jajaja….. cert! i jo tan contenta siempre amb els mes homenots, tu….

  4. Joan 4 de maig de 2018 en 21:47 - Respondre

    El link que heu posat porta a l’Artesana, no al Fismuler

    Joan

    • Ricard Sampere 5 de maig de 2018 en 20:59 - Respondre

      Gràcies Joan…

      Ho arreglo en 2 minuts…

      Fins ara no havia pogut accedir a l’ordinador on puc fer aquests canvis.

      Salutacions!

  5. Amadeu Papiol 9 de novembre de 2018 en 01:42 - Respondre

    Benvolgut Ricard.
    Un nou encert amb la carta i què dir del servei ?

    Però suposo que hi heu anat a dinar.

    Sopar. Al telefonar estava ple i em reservaven taula a les deu tocades. Res a dir. Pensavem que això en aportaria un plus d’intimitat.

    Valga’m Déu. Si que s’han buidat unes taules a l,hora que s’instalava un micro i “amenitzava” el sopar un cantant que ha provocat què, de forma immediata, els decibels ja alts s’incrementessin exponencialment.

    Per colmo dos…..Cumpleaños feliz ! Cumpleaños feliz !

    Entre el comensals algun beautiful people pels amants d’aquests detalls.

    Crec que m’entens si dic que el bosc no ens ha deixat veure l’arbre

    • Ricard Sampere 9 de novembre de 2018 en 11:09 - Respondre

      Ostres Amadeu….. ja veig que et van espatllar el dia…. 🙁

      De fet nosaltres hi vam anar per dinar i al principi que havien obert. Si t’he de dir la veritat, el dia que vam anar amb 3aTaula ( i va ser per tria meva!!), anava una mica a fer un post de «catxondeo». De tant en tant i per la salut de la meva web, és bo rajar una mica…

      Però sorprenentment tot va anar sobre rodes. Els plats molt aconseguits, el servei impecable i el preu força contingut en relació a tot el servei rebut… Tot va anar tant bé, que em vaig quedar amb el dubte, que no fos que m’haguessin reconegut. És ben sabut i obvi que tots els que són coneguts o es donen a conèixer, viuen realitats paral·les… Però vaig pensar que no…

      Després la crònica va ser una mica excited , però sincera….

      En tot cas ho transmeto als companys de 3aTaula i t’he de dir que el teu és el segon “toque” que rebo referent a aquests lloc… Fa no massa vaig rebre un en que es queixaven de que els preus ja havien pujat…

      Salutacions Amadeu!

  6. Amadeu 9 de novembre de 2018 en 12:31 - Respondre

    Doncs sí. me’l van ben espatllar. Però per això val la pena comentar-ho.

    Els preus estic d’acord, vaig intentar quadrar amb el teu promig i gairebé impossible, diria que ara el promig apurant la memòria fotogràfica estaria sobre els 42/43

    Repeteixo el servei molt atent.

    PS.- No se si vaig comentar el sopar ALKOSTAT. però davant d’una critica negativa sempre les positives. Genial, allà no només vam gaudir sino que hi va haver complicitats amb el servei.

    I això que també hi havia un aniversari a la taula reconera del costat de la nostra. Però no van incomodar ningú

    • Ricard Sampere 9 de novembre de 2018 en 13:10 - Respondre

      Són divisions diferents…. 🙂

      Alkostat és un dels llocs que repetiria i repetiria….

Deixeu un comentari