Fonda Espanya. A la tercera va la vençuda

/Fonda Espanya. A la tercera va la vençuda



Fonda Espanya, és un restaurant, que té com valor afegit, l’estar ubicat en un espectacular edifici modernista, que per ell mateix, ja mereixeria una visita. Si li afegim que la cuina ofereix bon nivell, ja passa a la categoria de recomanables

Fonda Espanya

Carrer de Sant Pau, 9-11

www.hotelespanya.com/

TEL.: 935 50 00 00

Fonda Espanya-interior

Fonda Espanya

Nova trobada amb els de 3(o+)aTaula i aquest cop lo va tocar escollir al Jordi. El post comú que trobareu al link, ha estat al meu càrrec i com sempre amb el consens del grup.

Aquesta ha estat la tercera visita, que he fet a la Fonda Espanya, en els darrers temps. La primera, no em va acabar de convèncer i de fet va ser quan encara no havien canviat l’equip de cuina. La segona va tenir lloc ara no fa massa i tot i que ens va agradar, al fer el menú de migdia, vaig preferir no publicar-la. I aquesta tercera, amb els amics de 3(o+)aTaula i ja escollint a la carta, m’ha convençut en positiu. D’aquí el títol “A la tercera va la vençuda”.

La cuina està ben treballada, el servei professional i proper i les presentacions ben cuidades. A ben segur algunes estan pensades pel públic visitant, però són ben acollides pel públic local.

Fonda Espanya-galeta

Molt interessant també que l’hotel que ubica el restaurant, disposa d’una molt agradable terrassa, on gaudir de sobretaules, prenent els cafès o les copes corresponents.

Fonda Espanya-terrassa

Quan us fixeu en el tiquet que mostrem al post conjunt, veureu que el preu va ser força moderat. Més que el que mostro tot seguit com a preu mitjà. I això és degut a que enlloc d’escollir els típics plats principals de carn o peix, vam optar per plats de la secció entrants. Vaja… que ens venien més a gust, que els clàssics de la secció principals.

Fonda Espanya-preu

Fonda Espanya: Post conjunt de 3(o+)aTaula

Si voleu veure les fotos de tots els plats, així com el tiquet i el punt de vista, global, feu clic al següent link:

Si te ha gustado, comparte:
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
By | 2018-05-27T10:05:50+00:00 27 de maig de 2018|Tags: , , |4 Comments

4 Comentaris

  1. Pepa Lázaro 27 de maig de 2018 en 19:11 - Respondre

    Quin contrast entre l’interior i el mobiliari de la terrassa, no?

    Mirem el post conjunt a veure si els plats també tenen aquests extrems!

    Salut!

    • Ricard Sampere 27 de maig de 2018 en 21:45 - Respondre

      Si… l’edifici és tot així i la terrassa deu ser l’únic detall de “modernor”…. Bé també els lavabos, tenen “modernor” 🙂

      Però l’edifici, val la pena….

      Salut!!

  2. Jordi Castaño 28 de maig de 2018 en 11:46 - Respondre

    Doncs jo sempre he sortit satisfet de les meves visites allà. I això sense haver anat amb donotes…

    Abraçada!!

    • Ricard Sampere 28 de maig de 2018 en 17:14 - Respondre

      Jo ja saps que soc sensible a detalls concrets ….

      Del primer cop recordo la poca gràcia de qui feia de sommelier, quan degut a no disposar del vi que vaig demanar (cosa que em passa freqüentment). Era un Nelin… I llavors el rollo i presa de pel explicant-me que el substituïa per un altre, que era el “mateix”… Ja saps que aquests detalls de poca gràcia de servei, a l’estil #toma_cabron, m’emprenyen una mica…

      També he de dir que ara la cuina i direcció, han canviat de mans i aquest darrers cop, no vaig trobar res negatiu…

      Abraçada!!

Deixeu un comentari