Fragments Cafè. Recomanable i amb un bon pati interior

/Fragments Cafè. Recomanable i amb un bon pati interior

Fragments Cafè, és un lloc ben recomanable. Ubicat a Les Corts, en una plaça molt agradable, amb carta curta, però ben dissenyada i un pati interior que per si sol, mereix la visita.  

Fragments Cafè

Plaça de la Concòrdia 12

Pàgina web del lloc

Tel.: 934 19 96 13

Fragments Cafè-pati

Fragments Cafè

Fragments Café a la Plaça de la Concòrdia a les Corts, dona la sensació de ser un bar més d’aquesta agradable plaça, ubicada a dos passos de l’Illa i el Corte Inglés. Just darrera de l’hotel Hilton Diagonal.

Però a la que travesses la porta, t’adones de que estàs entrant en un restaurant amb aire de bistró. I les bones sensacions augmenten a la que travesses aquesta sala i passes al jardí de darrera, un petit oasis on poder dinar i sopar a l’aire lliure. I fer un àpat en una torre noucentista, que fa cantonada en aquesta plaça, és una agradable experiència.

La direcció de Fragments Cafè, la porta actualment el xef Salva Gálvez, que comparteix les dues tasques. El conec d’etapes anteriors i és una persona que amb total discreció, coneix la feina que té entre mans. I ha sabut adaptar una oferta, adequada a aquest lloc, amb una carta reduïda, però alhora amb plats ben atractius per sopars informals o no tant. La carta és molt senzilla i adequada a l’entorn i públic. Amb plats molt ben pensats per a compartir, com poden ser el plat d’antipasti que vam demanar o el de vermut, en que ofereixen un combinat amb dau de salmó, croqueta, seitons, manxego, pebrotet picant i ensaladilla.

Que vam escollir a Fragments Cafè…

Després de mirar la carta, vam optar per compartir els antipasti, que recomano per la qualitat dels components. Prèviament ens havien servit com entreteniments, unes excel·lents olives i un salmorejo amb sardina fumada.

Fragments Cafè-olives

Fragments Cafè-salmorejo

Fragments Cafè-antipasti

I ja tot seguit els plats principals que van ser el peix de llotja, corball era el del dia. I jo vaig optar per una tagliata de tonyina amb sake vermell. El corball excel·lent tot i que presentat en un punt de cocció, una mica superior als nostres gustos. Però és el que sempre dic, que si el serveixen al meu gust, més d’un client el retornaria. I com sempre faig la reflexió –de fet burla- de que mai deixaran de meravellar-me, aquests presumptes gurus foodies, que critiquen els punts de cocció, com sinó hi hagués més món que ells… I algun d’aquests fins i tot feia abans de cuiner 🙂 🙂  La meva tagliata, em va sorprendre i agradar.

Fragments Cafè-corball

Fragments Cafè-tonyina

Vam compartir unes postres. Una sopa d’alfàbrega amb cremós de xocolata blanca i maduixes.

Fragments Cafè-postres

La carta de vins de Fragments Cafè, està ben dissenyada amb referències properes ben escollides. I la secció de vins naturals, també hi té cabuda, però permeten al client, decidir si escull o no aquesta opció. Que m’emprenya bastant quan em trobo només vins naturals, perquè l’il·luminat del restaurant així ho ha decidit. O perquè fa modern… #llibertat_en_escollir_el_vi 🙂

Fragments Cafè-Furvus

I recordem finalment, que Fragments Cafè, no és només un restaurant. S’hi pot anar a fer una cervesa, un vinet, un cocktail o un vermut, en la seva envejable terrassa que dona a la Plaça. I degut al seu horari, també a berenar, doncs hi han dies que no tanquen per la tarda. A la web, teniu els horaris…

Fragments Cafè tiquet

RESUM de Fragments Cafè

  • Ambient jove i molt agradable
  • Servei atent i amable, tot i que en moments de màxima afluència l’atenció lògicament pot disminuir
  • Carta curta , però molt ben pensada.
  • Interessant menú de migdia a preu molt raonable
  • El pati interior, és realment un objecte de desig
  • Preus moderats i amb producte de qualitat.
Si te ha gustado, comparte:
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
By | 2018-07-15T12:20:35+00:00 15 de juliol de 2018|Tags: , , , |14 Comments

14 Comentaris

  1. Pepa Lázaro 15 de juliol de 2018 en 19:50 - Respondre

    Uy! al costat de El Corte Inglés! Jo l’hagués titulat “perfecte per fer un break entre compres” i més ara que estan les rebaixes :-DDDDD
    Una terrassa molt bonica que tindré al cap quan m’acosti a fer unes compres. 🙂

    Salut!

    • Ricard Sampere 15 de juliol de 2018 en 19:59 - Respondre

      Ostres… jo només compro al Corte Inglés, quan vull assegurar-me de que ho puc tornar…. 🙂

      Per mi la referència és el Hilton…. Un dels meus pàrquings wesmartpark preferits a BCN pels dies que vinc en cotxe…. 24h em costen 14€ i per això és un dels meus de referència…

  2. esther 16 de juliol de 2018 en 09:30 - Respondre

    La plaça Concòrdia és una meravella!!!!

    • Ricard Sampere 16 de juliol de 2018 en 11:00 - Respondre

      La veritat és que si… I els carrers que l’envolten també.

      Jo la vaig descobrir, fa no massa, quan vaig anar a aquell que em vas recomanar, a l’altre extrem.

  3. Frederic 16 de juliol de 2018 en 14:34 - Respondre

    A la plaça de la Concòrdia hi ha un bar molt interessant que es diu El Maravillas. Bons cóctels i platets senzills per acompanyar. Recomenat! Abraçada!

    • Ricard Sampere 16 de juliol de 2018 en 18:23 - Respondre

      Si… a l’altre extrem en diagonal. El vaig publicar al suplement QuèFEM de la Vanguardia just fa uns mesos…. I per aquest motiu no el tinc al bloc…

      Però molt bé i al menys quan hi vaig anar, amb moltes ganes d’agradar…

      Abraçada1

  4. Francesc Clape 17 de juliol de 2018 en 08:06 - Respondre

    M’agrada molt el Fragments, tot i que ara no em queda proper. Sopars, tapes, vermuts… l feien fins i tot menú migdia, que era una opció molt recomanable. No sé si encara el fan. Fan de l’assortiment d’antipasti i d’una “amanida” que té de tot.

    • Ricard Sampere 17 de juliol de 2018 en 09:29 - Respondre

      El tema menú de migdia, sé que el fan, però no l’he tastat i no en puc dir més…

      L’antipasti, em va semblar una molt bona opció per a compartir…

      Ens va agradar globalment….

      El que passa és que segurament, jo el tinc encara més lluny …. 🙂

      Salutacions….

  5. Felip 18 de juliol de 2018 en 12:08 - Respondre

    #llibertat_en_escollir_sempre_el_mateix_vi 😄

    • Ricard Sampere 18 de juliol de 2018 en 15:44 - Respondre

      🙂 🙂

      La veritat és que tinc 8/10 vins que quan els trobo en una carta, els demano. I aquest és un d’ells… #ylosabes

      Però el que vinc a dir, és que un restaurant cal que ofereixi opcions per a tots els gustos, prioritzant les produccions properes o relativament properes.

      I per la resta que trii el client…

  6. Jordi Castaño 19 de juliol de 2018 en 19:48 - Respondre

    Ostres… Quina ratxa portes… Un altre que em ve molt de gust tastar. Aquest estiu crec que faré una bona batuda per netejar llistes de llocs pendents.

    La terrassa, és coberta i amb AC? Ho sembla per la fotografia.

    La pinta dels antipasti, per flipar (i t’ho dic després de les meves últimes visites per terres italianes).

    Abraçada!!

    • Ricard Sampere 19 de juliol de 2018 en 22:53 - Respondre

      Ens va agradar i l’antipasti ve de “fijo”… 🙂

      La terrassa està coberta amb meterial transparent, però no hi aire condicionat….. I a més està oberta per un dels laterals que dona en un carrer de vianants.

      El lloc és agradable i amb públic agradable…. #tujaamentens 🙂

      Abraçada!!

  7. Esther 18 d'agost de 2018 en 10:32 - Respondre

    Espero que hagi millorat el tracte del servei. Hi he estat un parell de vegades i eren molt antipàtics. Una llàstima per que el lloc és bonic i el menjar era força bo. Potser els hauré de donar un altre oportunitat.

    • Ricard Sampere 18 d'agost de 2018 en 12:01 - Respondre

      Just parlant a posteriori del post, amb qui ara ho porta, em va dir que era conscient de la fama ‘guanyada’ pel lloc, que ja tenia orígens d’abans del canvi. I em va comentar de les dificultats que comportava, canviar aquesta imatge heretada. Esperem que ho aconsegueixin i si dones una nova oportunitat, ja em diràs… 🙂

Deixeu un comentari