Germans Miquel’s a Restaurant a Cambrils.

/Germans Miquel’s a Restaurant a Cambrils.

Germans Miquel’s és un Restaurant a Cambrils,  senzill i entranyable. Bons peixos, arrossos i marisc, a preus continguts atès la qualitat del producte. En dies de temporada alta, imprescindible reservar. La tardor és llarga a Cambrils i aquesta pot ser un bon moment… 🙂

Germans Miquel’s

Consolat del Mar 28 (segona línia de mar, al centre-centre)
Facebook
TEL.: 977791653

Germans Miquels entrada

Germans Miquel’s

Els que aneu seguint els meus posts, ja sabeu que Germans Miquel’s, és un lloc que m’encanta. Any rere any, he anat publicant àpats fets allà i no en publico més per no semblar publicitat. La darrera publicació, va ser fa 14 mesos. Diferents factors que coincideixen a Germans Miquel’s, fan que el lloc sigui especial per a mi.

  • La seva poca sofisticació, portada amb total dignitat
  • L’honestedat dels qui ho porten
  • El producte que ofereixen
  • I les diferents possibilitats que ofereix el lloc…

I dic que es pot anara Germans Miquel’s amb diferents objectius, perquè podem…

> Compartir plats com vam fer en aquesta darrera visita….
> Gaudir dels seus entremesos de peix
> Anar amb l’idea d’algun dels seus arrossos, compartint algun plat previ
> Anar de mariscada, sense deixar la VISA en l’intent
> I fins i tot per la canalla i els rarets, demanar carn 🙂  (en Sorrós ho va fer segons ell mateix confessa en la seva crònica)

Com que estic remodelant la meva web i intentant evitar duplicitats, en aquest post d’avui de Germans Miquel’s . Explicaré aquest darrer àpat i al final afegiré resum de publicacions anteriors, per tal de mostrar les altres possibilitats. I ja eliminaré els posts anteriors, redirigint-los a aquest.

Abans de continuar, vull deixar clar que amb tantes visites a Germans Miquel’s, hem acabat creant uns llaços d’amistat amb els dos germans que porten el lloc. Però això no treu que podeu confiar de la meva objectivitat per fer les descripcions. I aquesta objectivitat, la baso sempre en una mirada al plat, una altre (de reüll) al seu preu i amb els criteris dels costos de producte, sempre presents.

Que vam demanar a Germans Miquel’s aquesta darrera visita…

Ja anàvem a pinyó fix a compartir 4 plats, que van venir precedits pels seus entreteniments típics: uns seitons carnosos i exquisits, i el seu temptador duet de salses i el pa. He de reconèixer, que amb això i prou  ja podria sopar 🙂 .

Tot seguit van arribar els cargols de punxes que a Germans Miquel’s, tenen dimensions i un sabor, que no aconsegueixo en els meus intents casolans. Uns musclos marinera, que la salsa es pren a cullerades i cal parar per no acabar malalt de tip, els seus llucets fregits , que són de vici i imprescindibles. I uns escamarlans planxa, oberts per la meitat, que van fer el final de festa.

Les postres a Germans Miquel’s, són senzilles i aquest cop van ser unes lioneses, banyades en xocolata, que no vam pensar en fotografiar.La carta de vins en canvi, ha anat evolucionant i d’una primera crònica de ja fa uns anys, en que em reia una mica d’ella, ara ha evolucionat a nivells superiors com aquest excel·lent Artigues blanc del Celler Mas Alta, de la DO Priorat.

Resum global del punt de vista a Germans Miquel’s Restaurant a Cambrils …

  • Restaurant a Cambrils senzill i entranyable, amb clientela habitual
  • Bon peix, arrossos i marisc
  • Preus continguts atès la qualitat del producte
  • En temporada alta i caps de setmana, molt recomanable reservar
  • Germans Miquel’s , és un dels llocs en que globalment gaudeixo mes, per producte, tracte i senzillesa
  • En conseqüència, un Restaurant a Cambrils, molt  recomanable


Germans Miquel’s en visites anteriors…

Imatges del sopar de març d’aquest mateix 2018 i que no vaig publicar 

En aquella ocasió també vam anar de plats, compartint-ne 4: Unes cloïsses, un combinat de peix fregit, turbot i llenguado. La foto del turbot està feta, quan ja havíem menjat més de mig tall…

Germans Miquel's cloisses

Germans Miquel's freginada

Germans Miquel's turbot

Germans Miquel's llenguado

Al no tenir pensat publicar-lo en aquesta ocasió, com Restaurant a Cambrils, no vaig guardar el tiquet 🙂



Publicació de juny de 2017 (entremesos)

En aquesta ocasió vam tornar a demanar a Germans Miquel’s, els entremesos de peix, plat típic a Cambrils i que rarament es troba amb aquest mateix nom en altres poblacions. Es prenen  com plat únic i no deixen de ser una successió de plats de peix, com la que mostro tot seguit.

Els dos primers, arriben independentment del que demanis. Els seitons són un fix i el duet de salses a Germans Miquel’s , són de vici per acompanyar el pa i matar la gana prèvia … #cal_moderar-se

Germans Miquels seitons
Germans Miquels salses
Germans Miquels pa

Tot seguit comença a arribar els plats de peix freds en aquest Restaurant a Cambrils… pop a la gallega, que potser és el més aliè a la filosofia ‘entremès’, cargols de punxes (impressionants sempre), musclos

Germans Miquels pop
Germans Miquels cargols
Germans Miquels musclos

I tot seguit els entremesos a Germans Miquel’s, ja passem a plats calents…. Els escamarlans, sempre impecables. Les gambes de mida mitjana i suposo que l’acompanyament de sèpia -no massa ortodox- deu ser per atipar…  Però no perdem el nord… tota aquesta festa, surt a uns 30€ per cap i el peix, no és econòmic de compra i menys quan és bo…

Germans Miquels escamarlans
Germans Miquels gambes

Però això no s’ha acabat. Encara queden per arribar,  la secció de fregit dels entremesos de Germans Miquel’s.  Calamar a la romana, peixet fregit (en general són llucets) i xipirons o puntes. I he de dir que a aquesta part, sempre s’arriba just de forces. En conseqüència, quasi et passa pel cap demanar un tupper pel vermut de  l’endemà 🙂

Germans Miquels calamar
Germans Miquels peixet
Germans Miquels xipiro

I aquest va ser el cost del sopar amb un vi DO Priorat, Les Brugueres blanc...

Germans Miquel's compte 2017


Publicació de juny de 2015 a Germans Miquel’s (Mariscada!)

Continuant amb visites anteriors, per mostrar diferents possibilitats, toca la mariscada. Aquesta correspon a una sortida el  2015, amb el Jordi Castaño, que volia conèixer aquest Restaurant a Cambrils. Vam compartir una mariscada. Les fotos son de fa 3 anys i tenen menys qualitat que les actuals. Però són les que tinc… 🙁

Amb preu contingut que en aquell moment eren 40€ per cap, podeu veure la descripció. Tots els plats que veureu a les fotos, són per compartir dues persones i reitero a em disculpeu per la baixa qualitat de les fotos, quasi vintage.

Comencem amb els seitons que arriben com entreteniments en aquest Restaurant a Cambrils….

Germans Miquel's entreteniments

Comença la mariscada a Germans Miquel’s, amb la secció de marisc cru: Les ostres i les cloïsses. Com per tripitir… 🙂

Germans Miquel's ostres

Tot seguit ja comencen els plats cuits: Escopinyes i cloïsses, obertes a la planxa

Germans Miquel's escopinyes

Just després va arribar aquest combinat una mica «heterogeni», però estava prou bé…

Germans Miquel's

També unes navalles o canyuts que estaven espectaculars….

Germans Miquel's canyuts

I unes gambes a la planxa que va ser el plat menys valorat per la nostra part de la mariscada a Germans Miquel’s…

Germans Miquel's gambes

Vam oblidar de fer la foto dels llagostins, que estaven excel·lents…

Germans Miquel's llagostins

I amb aquests escamarlans vam donar per acabada la festa..

Germans Miquel's escamarlans

I voldria deixar clar, que aquesta mariscada a Germans Miquel’s, té exl·lent  RQP. En conseqüència, s’han de fer malabarismes per servir marisc  de qualitat a 40€ i seria mesquí  utilitzar arguments a l’estil “he menjat gambes millors” o “els escamarlans són petits”, sense tenir en compte que el total son 40€. Encara que només sigui per ampliar la informació, aquesta mateixa mariscada pot ser amb llamàntol o sense tal com vam triar nosaltres…

El vi va ser la garnatxa blanca Rebels de Batea, ben recomanable i amb bona RQP. Vam necessitar dues ampolles… 🙂

Germans Miquel's Cambrils-vi

I aquest va ser el compte de la mariscada a Germans Miquel’s…

40 + 40 + 14 + 14… Amb 4 cafès… I que en el moment actual, any 2018, el preu de la mariscada, s’aproparia als 50€.

Germans Miquel's compte mariscada

Però abans d’acabar, us vull recordar, que la zona és molt bona a nivell gastronòmic. I us deixo un link, fent clic a zona_sud, on trobareu altres  propostes i algun altre Restaurant a Cambrils .

Si te ha gustado, comparte:
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
By | 2018-08-30T16:26:53+00:00 26 d'agost de 2018|Tags: , , |8 Comments

8 Comentaris

  1. Tomàs Cortés 26 d'agost de 2018 en 12:55 - Respondre

    Poc puc afegir a la teva crònica ( el arròs caldós de llamàntol fantástic). Són gent molt plana que dominan perfectament l’ofici i funcionan con un rellotge.

    • Ricard Sampere 26 d'agost de 2018 en 18:37 - Respondre

      Just…. com un rellotge. Això és el que faltava a la meva crònica…. 🙂

      I comparteixo el gust pel ser arròs de llamàntol també!

  2. esther 27 d'agost de 2018 en 10:56 - Respondre

    és de visita obligada propera parada per la zona!!!! 🙂

    • Ricard Sampere 27 d'agost de 2018 en 12:11 - Respondre

      Cambrils té llocs com aquest, que sense fer soroll, ofereixen molta dignitat…. Queden difuminats amb el silenci, però valen la pena…

  3. Pepa Lázaro 27 d'agost de 2018 en 22:17 - Respondre

    Molt bé això de mostrar totes les ressenyes seguides, així es pot mirar l’evolució del restaurant, que en aquest cas veig que segueix fidel al seu estil i cuina.
    Aquest és un dels pocs restaurants de Cambrils que no he tastat. Els dels costats sí (Montserrat i Lekeitio). Bona opció per menjar productes del mar.

    Salut!

    • Ricard Sampere 27 d'agost de 2018 en 23:49 - Respondre

      Si… estic fent coses internes a la Web i a partir d’ara, quan publiqui un que ja el tenia, eliminaré els anteriors o els inclouré com ressenya a la darrera publicació…

      Estic revisant llocs publicats, tirant cap endarrera…. Ja vaig per principis del 2017 🙂

      Salut!!

  4. Jordi Castaño 3 de setembre de 2018 en 17:14 - Respondre

    Poc o res a afegir… Ja saps que l’he visitat també en altres ocasions i tanmateix l’he recomanat també al meu àmbit gastro. Dels llocs honestos que paga la pena, per descobrir que encara hi ha gent honrada i treballadora a la restauració. MOLT BON LLOC.

    Gràcies per la menció i abraçada!!

    • Ricard Sampere 3 de setembre de 2018 en 17:39 - Respondre

      Ben bé que vam gaudir aquell dia……

      Tot va començar amb la senyora que em preguntava pel tren de Múrcia…. 🙂

      I tot seguit la mariscada…

      Tal com dius “encara hi ha gent honrada i treballadora a la restauració”

      Abraçada!!

Deixeu un comentari