innocentada 2016: Nous projectes pel 2017

/innocentada 2016: Nous projectes pel 2017

innocentada 2016: Aquest post va ser una innocentada, de finals de 2016. Però a partir d’aquesta broma, va sorgir la idea de fer la Guia de veritat. I ara és una realitat que us podeu descarregar lliurement de la meva pàgina web.

50 RESTAURANTS

Recomanats per 3(o+)aTaula

a BCN ciutat
Data prevista: març/abril 2017

innocentada 2016 Guia

Amb els companys de 3(o+)aTaula, volem fer una Guia de restaurants recomanables de Barcelona ciutat. Inclourem aquells que han destacat en la web de 3(o+)aTaula i també aquells que sense haver coincidit els 3 del grup, venen avalats per al menys dos dels components…

I ho fem amb les garanties, que ofereix, anar als restaurants sense presentar-nos (ni tant sols per demanar permís per fer unes senzilles fotos), pagant sempre i rebutjant invitacions tant a l’hora de pagar, com aquelles d’inauguració, presentació de nova carta i ‘eventos varios’. I amb un bagatge, de molts, molts restaurants visitats…

De fa temps, que teníem previst fer-la i ara ens hem decidit. Veurà la llum els propers mesos i amb alguns paràmetres diferencials.

  • Serà gratuïta i d’accés públic en format PDF
  • i en un futur, segurament accessible per App
  • La renovarem i revisarem amb periodicitat trimestral
  • Cap dels llocs que apareixerà, haurà pagat NI UN EURO per aparéixer

En tot cas el llistó està alt doncs ja existeixen algunes guies especialitzades en BCN i ens caldrà molt d’esforç per poder superar-les… Mireu alguns dels reptes que tenim…

REPTE 1

SUPERAR la Guia dels 100 millors restaurants de Catalunya, que va aparèixer fa uns mesos i que incloïa molts de BCN, oferint moltes ‘genialitats’. Per citar-ne una que ja mostra l’estil, van “oblidar-se” del indiscutible i estrellat Hisop, posant Meatpacking #mayormentehamburguesas, ubicat a uns 200 metres i en podríem citar un munt més. Un crac el tal Raventós… !!. Quin gol els va marcar als de La Vanguardia, que van col·laborar en la difusió d’aquesta “Guia”  🙂

innocentada 2016 raventos

Copsats per aquesta genialitat i d’altres semblants, nosaltres anirem més lluny. En conseqüència, buscarem un Frankfurt d’aquells oliosos, per substituir cada un dels estrellats de BCN (epsss… a no ser que paguin els del estrellat, que llavors els posaríem a ells #quelapelaeslapela).

També fent un esforç de vidència, intentarem imitar-los, incloent algun lloc que encara no estigui obert quan tanquem l’edició, que això té un morbo especial….  A veure si som capaços…. Personalment crec que si…

 

REPTE 2

SUPERAR la més que famosa Guia Macarfi. Per aquesta ens caldrà créixer molt, doncs asseguren tenir no sé quants #ambaixadors que opinen de restaurants… Per marcar diferències, nosaltres NO tindrem patrocinadors… Volem ser lliures… Però no sé si arribarem als 500 o 1000 ‘gastromos/ambaixadors’ que diuen tenir #novedunpam. 🙂

innocentada 2016 macarfi

Per superar aquesta, tindríem que passar de 3(o+)aTaula a 500(o+)aTaula i no sé si a BCN, trobaríem tanta gent amb garanties. Ho intentarem, però aquest repte és molt difícil.

 

REPTE 3

SUPERAR la Guia “Barcelona Foodie Fever” que just acaba d’aparèixer… I aquesta si que ho tindrem xungo, bàsicament pel nivell gastronòmic dels creadors i perquè mai sabrem anunciar-nos amb aquest estil… Fixeu-vos….

“….Barcelona Foodie Fever, llega a Barcelona con 50 nuevos lugares: a cuál más moderno, seductor, delicioso y rompedor. 50 locales en los que deleitarse con su comida y en los que no sólo la comida engancha y seduce, sino también las personas detrás de la barra y la historia de sus proyectos…..”

 

innocentada 2016 foodies

Tampoc disposem de cap periodista que ens avali…. Ells tenen al Ferran Imedio, i nosaltres no arribem ni Altercio, però tampoc disposem del bagatge d’aquests “personal foodies”, amb webs tant prestigioses com, les dels autors d’aquesta Guia. No mostren quan de tràfic tenen les seves webs (no sé perquè tothom ho amaga, tot i que imaginem que deu tendir a  infinit ???). Però hem agafat un comptador de subscriptors, que això si és públic, i entre tots SUMATS QUASI arriben a 25 subscriptors (a 4/12/16)… Ahhh.. m’oblidava… també tenen 2 instagramers… #conestaswebsempezótodo 

  • http://www.petitesgourmandises.com (1 subscriptor)
  • http://danielarbos.com (11 subscriptors)  🙂 🙂
  • http://annalfaro.com/blog (1 subscriptor)
  • http://barcelonamordiscos.com (10 subscriptors)
  • http://www.barcelonafoodexperience.com (no en té cap)

I aquest repte és  INASOLIBLE. Ens caldrien molts de conflictes i fins i tot insults directes, per aconseguir BAIXAR dels més de 300 subscriptors, que té un bloc senzill com el meu, fins quedar-se en 25 … I sense comptar els dels altres participants a 3(o+)aTaula.

En conseqüència,  ens caldrà tirar la tovallola i abaixar el cap … REPTE  INASSOLIBLE  🙂 🙂

En fi…. que recordeu que ho publico el dia dels Sants Innocents. I tot i que la major part del que he escrit és cert, la innocentada pot ser l’anunci de la publicació d’una Guia de 3(o+)aTaula. …. #opotserno ??

Si te ha gustado, comparte:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
By |2019-01-02T00:10:33+00:0028 de desembre de 2016|Tags: , |27 Comments

27 Comments

  1. Anònim 28 de desembre de 2016 en 08:44 - Respondre

    ���������� ric sola… #opotserno #moltsreptes �� esther

    • Anònim 28 de desembre de 2016 en 08:52 - Respondre

      El més difícil, serà el repte 3… tot i que avui és possible rebi algun unfollow…. 🙂

      Però el 2, Déu ni do… El 500(o+)aTaula, seria feixuc…. A no ser que el Jordi es torni molt polígam… 🙂

    • toniokin 28 de desembre de 2016 en 09:08 - Respondre

      Ves, encara no agafin bots per guanyar subscriptors. jo potser em subscric a aquest annal faro XD

    • Anònim 28 de desembre de 2016 en 09:52 - Respondre

      Ara que ho dius…. 🙂

      Salutacions!!

    • comequetebebe 28 de desembre de 2016 en 09:53 - Respondre

      jajajaja….. hoome, algún unfollow tindrem!!! 😉

    • comequetebebe 28 de desembre de 2016 en 10:47 - Respondre

      algun…. puto corrector!!! gggrrr….

  2. Tomàs Cortés 28 de desembre de 2016 en 09:29 - Respondre

    Coneixent la teva tendència a la conya i més en aquests dies, he anat llegint fins al final …. i com diu aquell..y perquè no. Un repte sempre comença després d'una conya

    • Anònim 28 de desembre de 2016 en 09:47 - Respondre

      Com tu dius…. #perquèno?…. 🙂

      Salutacions!!!

  3. Jordi Castaño 28 de desembre de 2016 en 09:51 - Respondre

    Mai arribarem a assolir ni a nivell de grup, ni tu a títol individual, les altes fites d'aquestes guies tan fiables. Nosaltres, que som uns pobres desgraciats sense cap fiabilitat i que a algun dels seus components sembla ser fins i tot li tenen por alguns restauradors, mai arribarem a tenir aquesta elegancia en l'escriptura (algú va definir-ho molt encertadament com "escribidores de comida") de les vivències als restaurants. Però si fins i tot poden arribar a parlar de llocs que ni tan sols han estat!!! I això, mon amie, si que mai, mai, mai podrem arribar a aconseguir-lo. Això està només a l'abast d'uns quants escollits tocats per la mà d'Adrià…

    Però pot ser una idea… o un inici de quelcom que amb esforç pot estar (sempre pel darrera) entre les guies més influents de ciutat… 🙂

    • Anònim 28 de desembre de 2016 en 09:56 - Respondre

      La teva clarividència Jordi, ens ensenya el camí…. 🙂

      Però realment sempre estarem al darrera…..

      Abraçada!!

  4. comequetebebe 28 de desembre de 2016 en 09:54 - Respondre

    bravooooooo!!!! que bien me escribe el niño! #averstudiao

    • Anònim 28 de desembre de 2016 en 10:18 - Respondre

      Ho fa l'ingestió generosa de mol·luscs bivalves… 🙂

    • comequetebebe 28 de desembre de 2016 en 10:46 - Respondre

      es veu que donen molta memòria i energia!!! jajajaja

    • Jordi Castaño 28 de desembre de 2016 en 11:11 - Respondre

      Déu mos en guard… Quin parell…Quin paligru!!
      Vaig a que em doni una mica l'aire… :-)))))

    • Anònim 28 de desembre de 2016 en 11:32 - Respondre

      🙂 🙂

      Vaig a celebrar la diada a la Cooperativa de Porrera…

    • comequetebebe 28 de desembre de 2016 en 11:51 - Respondre

      ohhhh, petonets a tots! que bé dinareu! jo vaig a tastar "la falconera"! jau diré! 😉

  5. pipo perez peluquero 29 de desembre de 2016 en 08:57 - Respondre

    Me lo crei hasta el ultimo parrafo. Buena broma de los inocentes, aunque como ya dijo algun lector la idea es buena y lo wue empieaza como una coña se podria hacer realidad.
    Buen 2017 y muchas comidas y cenas en buena compañia

    • Anònim 29 de desembre de 2016 en 09:01 - Respondre

      Moltes gràcies Pipo!!.

      I si que podria arribar a ser una realitat…

      Salutacions i gran 2017!!

  6. jcreig 29 de desembre de 2016 en 09:17 - Respondre

    Seria collanut!
    Però i, per què no? Com ja t'han dit.
    De fet, seria una recopilació del bloc, senzill?
    Bon Any i bons restaurants!
    Visca la Festa Major..
    pep

    • Anònim 29 de desembre de 2016 en 09:22 - Respondre

      Just…. I perquè no?…. 🙂

      De fet més d'un cop ens ho hem plantejat i de fet seria tal com dius, una prolongació del bloc. Precisament diumenge publicaré el "resum de 2016" i això junt amb material dels meus companys de 3(o+)ataula, podria ser un embrió.

      Salutacions i un gran 2017 també per tu Pep!!

  7. Hector Duarte 29 de desembre de 2016 en 09:56 - Respondre

    Oh! Incorruptibles! Bravo! Tot i que soc poc amant de les guies i si de les recomacions dels amics, coneguts i saludats "qualificats". Salut.

  8. Pepa Lázaro 31 de desembre de 2016 en 00:16 - Respondre

    :-))))))
    Amb les festes i viatges ja arribo sabent que es una innocentada però això de la guia colava del tot, eh! A la broma broma, veureu com l'acabareu fent, hahahahaha.

    Salut i bon 2017! Petons!

    • Anònim 31 de desembre de 2016 en 08:52 - Respondre

      Tu si que sabes…. 🙂

      Salut, petons i abraçades per un gran 2017!

  9. Abuwelove 31 de desembre de 2016 en 13:07 - Respondre

    Si ho fessiu de veritat, jo m'ofereixo com agent lliure!

    • Pepa Lázaro 31 de desembre de 2016 en 14:16 - Respondre

      hahahahaha, i jo m'ofereixo d'ambaixadora, amb instagramer i tot, oiga!! oferta, me lo quitan de las manos!!

      Bon any 2017!
      Salut!

    • Anònim 31 de desembre de 2016 en 14:18 - Respondre

      La veritat, és que no sé si ho acabarem fent o no….. Comporta feina i diners al no ser #gastrocanaperos… I en tot cas és una batalla perduda, doncs els gastrocanaperos són molts i es fan costat entre ells….

      Vull dir que a sobre mal vistos, pel sector i per tot un subsector palmero dels anteriors que a sobre troben normal l'escriure a partir de convidades…. Si un dia parlem en directe, t'explicaré un cas concret que jo anomeno el "critic farsarius", que a sobre entre la seva claca, fa el pena dient que ell no pot pagar restaurants i la claca, el recolza… "pobret… si no pot pagar, és lògic que vagi de convidat"… I encara quedo com el pijo, que li vol espatllar la guitarra…. 🙂

      #putos_foodies_gorreros …. 🙂 🙂

Deixeu un comentari