Hetta… No ens entenem amb aquesta tribu :)

/Hetta… No ens entenem amb aquesta tribu :)Hetta, està ubicat on abans estava Celeri, alies la “estrella fugaz”. Amb estil una mica de guais i amb plats curiosos que elaboren amb diferents resultats..  

Hetta

Passatge de Marimon, 5

La web de la tribu

TEL.: 932 52 95 94

Hetta-entrada

 

Hetta

En cap cas, voldria semblar poc respectuós amb el meu títol i la paraula tribu.

El que passa és que aquest restaurant pertany al un grup que porta per nom Tribu Woki i ja he tingut algun desamor amb ells… Que ara recordi, Carmelites i Celeri. Però una cosa que quedi clara: Els dos estan actualment xapats.  Vull dir que tampoc anava tant errat amb el meu punt de vista no gaire positiu, que podeu llegir fent clic als noms.

Quan vaig triar aquest lloc, sabia perfectament on ens ficàvem. Però cal trepitjar-ho tot (fins uns límits però) per a poder opinar. I en tot cas, sabíem que la diversió estava assegurada. I no es pot dir pas que no ho vam riure.

Els tres vam estar d’acord en que els cal canviar moltes coses i no parlo dels plats, que alguns també. I els tres vam estar d’acord en que difícilment tornaríem.

La cuina és oberta

La cuina és oberta i fins i tot et fan passar per dins, o al menys ens hi van fer passar a nosaltres. Precisament en el post comú, faig una crítica d’això. Però com la tenia al costat, només comentaré que vaig observar, que obrien més bosses, que no pas cuinaven. I no vull dir res amb això, doncs segurament les bosses les deuen preparar ells mateixos… 🙂

També el post comú comento/comentem, alguns punts discutibles, però us faig sopoiler d’un d’ells. A mi no em fa res que a l’hora de triar unes postres, em calgui fer-ho amb aquest dibuix tan simpàtic i didàctic,  que mostra tot el que hi poden “tirar” i permet decidir que volem i que no… Cap problema…

Dibuixet didàctic

Hetta-postres

Però com després d’intimar amb aquests dibuixos, ja em sento una mica ‘colegui‘, tampoc els hauria d’estranyar, que jo em posi simpàtic i per demanar la carta de vins, que d’entrada no m’oferien,  els digui “¿Teneis uns dibujitos de estos, para escoger el vino?“.

Com a mostra de plats, podeu veure el OssoBuco que es va demanar el Jordi… El nom del plat és “OssoBuco amb os i envinagrats“, tot i que podria portar el nom “Ossobuco for Instagramers“. Fins i tot li van portar unes pinces per buidar el que hi havia dins l’os, que de fet ho havien encabit tot allà. I ens va quedar un dubte: reciclen els ossos?

Opinió conjunta

Si voleu veure les fotos de tots els plats, així com el tiquet i el punt de vista, global, feu clic al següent link:

Si te ha gustado, comparte:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
By |2018-12-31T18:50:55+00:0018 de març de 2018|4 Comments

4 Comments

 1. Jordi Castaño 18 de març de 2018 en 12:28 - Respondre

  Ara que m’hi fixo més en la fotografia dels ossos, si que sembla que estiguin ben fregats… però com no els vaig arribar a llepar, no puc opinar de si tenien o no restes de detergent. Si algú va per allà i s’ho demana, que faci la proba i ens expliqui.

  Res a destacar d’aquest lloc… El fet de que la qualificació més alta se l’emportin les copes, no diu molt d’un restaurant, oi?

  Esperem que torni a pujar el llistó a la propera sortida… 🙂

  Abraçada!!

  • Ricard Sampere 18 de març de 2018 en 12:40 - Respondre

   I tampoc les copes eren les Zalto de Alkimia… 🙂

   La veritat és que la cosa no té massa gràcia. Està pensat per un públic predisposat, amb tendències a humitejar-se quan li mostren aquells dibuixets, dels tipus de cocció o aquell dels postres amb fruites penjades de cordillets, indicant didàcticament, que poden posar-hi a la tartaleta.

   És una mica la moda, de que un restaurant, s’ha de vendre embolicat amb una història… En fi… a la llista del “no tornar” queda.

   Abraçada!

 2. Pepa 19 de març de 2018 en 20:00 - Respondre

  Uf, sí que estan nets aquests ossos. I dins estava la carn?
  No sé, no està perfecte per fer un insta, té una gota al plat!!!! Oh! quin horror!!!! 😛

  Salut!

  • Ricard Sampere 20 de març de 2018 en 10:42 - Respondre

   La foto es maca, però el plat ridícul…. 🙂

   Lo de la gota és imperdonable…. #nosinmiphotshop

   Salut!!

Deixeu un comentari