KITSUNE Sushi-Bar. De Sant Cugat a BCN

/KITSUNE Sushi-Bar. De Sant Cugat a BCN

KITSUNE – SUSHI BAR

Montseny 13 (Metro Fontana)

www. kitsunesushi.com

TEL:. 620666885

Hem anat a quest restaurant, coincidint amb la visita número 12 que fem amb els de Tres o Més a Taula i amb la novetat de que a partir d’ara, la tria de quins llocs visitem, l’hem deixat de fer-la per consens, canviant a que cada un de nosaltres i de manera rotativa, triï un restaurant,  i els altres van sense “rondinar”.


Aquest cop no em va tocar a mi i he de confessar que aquest no em feia massa gràcia, tot i que no vaig dir res….  En el tema japonesos, sempre malfio una mica quan surto dels 3 o 4 de sempre o algun dels seus satèl·lits…. Sempre em fa por caure en xino-japos o altres ‘modernors’ que apareixen camuflades de sushi-bars.

Vaig entrar enlluernat per la llum del carrer i l’interior es veia molt fosc. Ja estava l’Esther esperant-nos (per un dia va arribar a l’hora!!) i jo vaig muntar el gag de caminar a les fosques buscant la cadira a palpentes, però he de dir que quan els meus ulls van adaptar, la percepció va desaparèixer i la mostra es que els fotos han sortit prou bé.

 

Vaig estar passiu a l’hora de la tria i la vaig deixar a criteri de l’Esther i del Jordi. La veritat és que vaig gaudir dels plats… senzills però molt ben trobats i la sorpresa va ser el preu, que sinó m’equivoco, és el lloc més econòmic dels 12 que hem visitat.

Fins i tot he estat a punt de tornar-hi aquesta setmana, però esperaré alguns dies fins que s’acabin les celebracions de les festes-batalles de moros i cristians pel barri de Gràcia.

Si en voleu saber més, veure les fotos temptadores i el preu que vam pagar, només cal que feu clic a

 

 

 

Si te ha gustado, comparte:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
By |2018-03-18T11:11:49+00:0029 de maig de 2016|Tags: , , |6 Comments

6 Comments

 1. Jordi Castaño 29 de maig de 2016 en 08:50 - Respondre

  No t'equivoques pas… És, amb diferència, el lloc més econòmic de tots els que hem anat tots tres fins ara. I si no en cuina, si que estaria entre els tops pel que fa al paràmetre RQP.

  I sortirem guanyant amb el nou sistema d'elecció de restaurants… Ja veuràs…

  Abraçada!!

  • Anònim 29 de maig de 2016 en 10:13 - Respondre

   Ho havia dit sense comprovar, però no ens havia passat mai, revisar un compte per si s'havien deixat i que estès correcte.

   Si que en ocasions , he revisat comptes (jo sempre m'he fet un càlcul previ mental… ja em coneixeu) i tenir raó jo de que s'havien oblidat de cobrar-me alguna cosa…. i a més avisar (!). Ja sé que això del ser inconcebible per molta gent, però és ben cert…

   Abraçada!!

 2. Pepa Lázaro 29 de maig de 2016 en 13:39 - Respondre

  Fas bé, jo també aviso tant si és de menys com de més.
  LA RQP fantàstica, els japos de qualitat no surten barats.

  Salut!

  • Anònim 29 de maig de 2016 en 14:29 - Respondre

   El preu dels japos, sempre m'ha semblat un misteri… I parlo dels típics makis, niguiris i tot això… Comptant els components i peix de primera, en ocasions els trobo excessius…

   Però llavors vas a un lloc més econòmic i segons com no tenen gust de res…

   Salut!!

 3. comequetebebe 1 de juny de 2016 en 14:06 - Respondre

  Ricard, no t'havia llegit encara aquest setmana… de bòlit!!!! ohhh… i veig que rebo per tots cantons!! jajaj…. en la tria del kitsune i en la meva súper puntualitat! 😉
  ja sabia que kitsune et robaria el cor…. i per no tenir malaya, eh!! sóc impuntual de 5' (excepte 1 dia…). el què passa és que vosaltres dos sou híper puntuals!!!! demà batré récords!

  • Anònim 1 de juny de 2016 en 16:55 - Respondre

   Era simple provocació…. 🙂

   I cert que em va robar el cor… més fins i tot del que reflecteixo al post. Fins el punt de que volia anar-hi amb el Ricard jr, aquest dijous passat, però ho he ajornat fins que s'acabin les festes de moros i cristians…

Deixeu un comentari