La Guia de restaurants de Barcelona 2018

/La Guia de restaurants de Barcelona 2018



La Guia de restaurants de Barcelona 2018, versió primavera, ja la teniu aquí. Són les experiències viscudes amb els amics de 3(o+)aTaula. El seu esperit queda perfectament definit amb el hashtag #semprepaguem. En canvi i per higiene del sector, caldria que alguns posessin el hashtag #sponsored en totes les seves publicacions 🙂 

Guia 3(o+)aTaula

50 restaurants recomanats a BCN

Descarregar la Guia

TEL.: Edició Primavera 2018

La Guia de restaurants de Barcelona 2018

 

La Guia de restaurants de Barcelona 2018

Un dia, després d’un dinar de 3(o+)aTaula, vam començar a fer volar coloms, discutint la possibilitat de fer una Guia o recull de restaurants de BCN, que ens atrevíssim a recomanar, sense massa por al fracàs. I ens vam posar a la feina, de seleccionar, escriure, maquetar, etc.

 

No deixa de ser un recull de llocs que coneixem bé i que recomanem anant molt sobre segur. La majoria d’ells els tenim a la nostra web conjunta www.tresomesataula.cat.

La Guia de restaurants de Barcelona 2018-els-millors

La vam limitar a BCN ciutat. Dels tres components del grup, dos treballen i és difícil desplaçar-nos en dies feiners. I els festius, no quedem. Cada un dels tres components del grup, té vides independents…. #nofemcolleta 😂😂😂

 

Aquesta Guia o recull, ha estat possible a partir del nostre esforç i no hem buscat ni comptat, amb cap mena de esponsorització.

La Guia de restaurants de Barcelona 2018-financiacio

I per això i toc d’humor, l’anomenem la Guia del #todogratis…  La podeu baixar sense cap cost i de manera anònima (si, si… tu que em llegeixes d’amagat, no m’assabentaré de que has fet clic 🙂 🙂 ) i els restaurants que apareixen, no tenien ni idea de que han sortit… Ara veurem el senyoriu de cada un i qui dona les gràcies i qui no… 🙂 🙂

La Guia de restaurants de Barcelona 2018-todogratis

I per acabar, recordar els nostres principis… i algun final… 🙂

Lo d’anar de “manera anònima sempre que sigui possible”, vol dir que si en un lloc ens coneixen -que no són masses- no podem entrar disfressats, com pretén, algun troll llestet que circula per la xarxa 🙂 🙂

La Guia de restaurants de Barcelona 2018-principis

Si te ha gustado, comparte:
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
By | 2018-04-21T21:55:55+00:00 21 d'abril de 2018|Tags: |10 Comments

10 Comentaris

  1. ALFREDO VARELA EXPOSITO 22 d'abril de 2018 en 13:54 - Respondre

    Hola Ricard,

    Gràcies per aquesta guia molt útil per golafres com jo.

    Salutacions
    Alfred

    • Ricard Sampere 22 d'abril de 2018 en 14:12 - Respondre

      Hola Alfred,

      Content de que pugui ser d’utilitat

      Salutacions!!

  2. Joan 22 d'abril de 2018 en 20:54 - Respondre

    Moltíssimes gràcies per aquesta guia. Una abraçada.

    Joan.

    • Ricard Sampere 23 d'abril de 2018 en 09:31 - Respondre

      Encantats de que agradi Joan…!!!

      Una abraçada!!

  3. Pepa 23 d'abril de 2018 en 21:51 - Respondre

    Moltes gràcies per aquesta selecció, els tindrem en compte per visites a la capi. 🙂

    Salut!

    • Ricard Sampere 23 d'abril de 2018 en 22:13 - Respondre

      Ho hem passat molt bé fent-la… i com et deia a l’altre lloc, millorarà…. mapa, index….

      Salut!!

  4. Frederic 25 d'abril de 2018 en 11:47 - Respondre

    A part de fer-nos el gran favor de recopilar tota la informació, s’agraeix el tó del volum, didàctic i senzill alhora. Felicitats, Jordi, Ricard i Esther!

    Frederic.

    • Ricard Sampere 25 d'abril de 2018 en 12:39 - Respondre

      Gràaciessssss……!!!.

      El to senzill, és degut a la naturalitat amb que ho expliquem… Per amics, coneguts i saludats… 🙂

      El que passa és que estem habituats a llegir ressenyes, ampul·loses amb estil grandiloqüent, resultat de crònica pagada, o per intentar “seduir” un restaurant, perquè pagui la propera….

      Són les clavegueres de la gastronomia…

      • Frederic 25 d'abril de 2018 en 13:46 - Respondre

        De fet, aquestes clavegueres vaig començar a conèixer-les gràcies precisament a vosaltres. Per cert, per ressenyes-fel.lació la del vostre estimat Sorròs, que escriu aquesta setmana al suplement ON de El Periódico del lloc aquell de Santaló on fan pollastres a l’ast. Adorable.

        • Ricard Sampere 25 d'abril de 2018 en 16:49 - Respondre

          És un món penós…. però són molts i s’ajuden entre ells….

          I intenten emmudir qualsevol opinió discrepant…. Un bon exemple és la recent Guia que ens he currat… Sobre tot per Twitter ha tingut molts, molts retwits… I he anat controlant per morbo qui els feia i dels més de 300, cap ha estat dels presumptes sospitosos… 🙂 🙂

          Cap dels que escriuen habitualment sobre restaurants, a canvi de possibles remuneracions, reals o en espècies, ha fet cap detall… I dius “ostres… si són gent teòricament interessats en el tema”…!! .

          Però nosaltres a lo nostre…. anem cap a 4.000 descàrregues…

Deixeu un comentari