La nit de les Garnatxes. Fira del vi a Falset 2018

/La nit de les Garnatxes. Fira del vi a Falset 2018

La nit de les Garnatxes, és una de les activitats principals de la Fira del Vi a Falset i comarca. Té lloc cada any a principis de maig i aquest serà el dia 4. Es presentaran les 4 garnatxes de 2017, que s’harmonitzaran amb tapes dels dos restaurants estrellats de Cambrils: Can Bosch i Rincón de Diego.  

La nit de les Garnatxes

Celler de Capçanes

www.cellercapcanes.com

Inscripcions: A la web

La nit de les Garnatxes-cuiners

La nit de les Garnatxes

És una de les activitats principals de la Fira del Vi a Falset i comarca. Té lloc cada any a principis de maig i aquest any serà el 4 de maig. Es presentaran les 4 garnatxes de 2017, que s’harmonitzaran amb tapes dels dos restaurants estrellats de Cambrils: Can Bosch i Rincón de Diego.

Es celebra cada any i coincidint amb la Fira del vi a Falset. S’organitzen activitats en tota la comarca i el Celler de Capçanes organitza una de les que any darrera any, brilla cada cop amb més força.

La nit de les Garnatxes-cartell

Es presenten 4 garnatxes del Celler de Capçanes, que es diferencien pel terreny del que procedeixen. Estem parlant de terrenys de panal, calissa, llicorella, i argila.

La nit de les Garnatxes-vins

En la nit de les garnatxes, que arriba aquest any a la 12a edició, s’harmonitzen aquestes garnatxes amb unes tapes de gran nivell, que aquest any han preparat conjuntament, els dos restaurants amb estrella Michelin de Cambrils. Aprofito per reivindicar el potencial gastronòmic de Cambrils, que a més d’aquests dos llocs emblemàtics, disposa també d’una notable oferta gastronòmica a diferents nivells.

Comentar també que els dos restaurants estrellats, que són de caire familiar, han incorporat la una nova generació a la cuina, que permet  i permetrà donar un aire nou, que garanteix la continuïtat. I perquè no, una millora i evolució, que promet molt.

Es van presentar al jurat –en que vaig tenir l’honor de participar- un conjunt de tapes, per a decidir quines harmonitzaven millor amb els vins presentats. Les 4 garnatxes, del 2017, presentaven un gran nivell i penso que aquest 2017, tot i les dificultats climatològiques, donarà que parlar.

Com a mostra una imatges del conjunt de tapes, així com diferents detalls del conjunt.

La nit de les Garnatxes-tapes

 

La nit de les Garnatxes-tomaquets

 

La nit de les Garnatxes-vitelo

 

La nit de les Garnatxes-formatges

Les 4 tapes seleccionades

Per a la garnatxa de panal, el Vitello tonnato amb emulsió de la cocció del seu rostit i taperes

Per a la garnatxa calissa, els musclos del delta, amb llagostins,  cogombre i escuma de pebrot verd i jalapenyos

Per a la garnatxa llicorella, la de celeri torrat, formatge de cabra i oli de romer.

I per a la garnatxa d’argila, el brioche planxat de cochinita pibil.

La Nit de les Garnatxes, és una activitat més que recomanable i en la que es preveuen més de 1000 assistents, segons les previsions i històrics d’anys anteriors. Us ho recomano amb la sinceritat que em caracteritza.

Podeu fer la inscripció fent clic a: ENTRADES Nit de les Garnatxes

Si te ha gustado, comparte:
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
By | 2018-04-25T12:19:02+00:00 25 d'abril de 2018|Tags: |2 Comments

2 Comentaris

 1. Pepa 25 d'abril de 2018 en 15:35 - Respondre

  Oooh, és una llàstima perquè es veu interessant, però aquell cap de setmana estarem per Barcelona. Gaudiu de l’esdeveniment.

  Salut!!

 2. Ricard Sampere 25 d'abril de 2018 en 16:55 - Respondre

  La Fira de Falset, té com 7 o 8 activitats, que per si soles, ja serien una festa.

  Per exemple aquests mateix divendres, al capvespre hi ha el tema de Vins Blancs que es munta al castell de Falset… i a les 11 això… Jo vaig a poques coses, doncs m’agrada la tranquil·litat i l’acte que avui explico, pot comportar més de 1.000 assistents…

  I sempre queda com molt restringida al Priorat, doncs venir de lluny costa (i tornar amb alcohol, encara més!!!) i al Priorat, les places hoteleres, són poques.

  Però és un conjunt d’actes al voltant de món del vi, que estan 2 esglaons per damunt, del que so fer-se normalment en aquest àmbit.

Deixeu un comentari