La nit de les Garnatxes. Fira del vi a Falset 2018

/La nit de les Garnatxes. Fira del vi a Falset 2018

La nit de les Garnatxes, és una de les activitats principals de la Fira del Vi a Falset i comarca. Té lloc cada any a principis de maig i aquest serà el dia 4. Es presentaran les 4 garnatxes de 2017, que s’harmonitzaran amb tapes dels dos restaurants estrellats de Cambrils: Can Bosch i Rincón de Diego.  

La nit de les Garnatxes

Celler de Capçanes

www.cellercapcanes.com

Inscripcions: A la web

La nit de les Garnatxes-cuiners

La nit de les Garnatxes

És una de les activitats principals de la Fira del Vi a Falset i comarca. Com cada any, té lloc a principis de maig. I aquest any serà el 4 de maig. Es presentaran les 4 garnatxes de 2017, que s’harmonitzaran amb tapes dels dos restaurants estrellats de Cambrils: Can Bosch i Rincón de Diego.

Com és tradició, es celebra cada any i coincidint amb la Fira del vi a Falset, amb activitats en tota la comarca i el Celler de Capçanes organitza una de les que any darrera any, brilla cada cop amb més força.

La nit de les Garnatxes-cartell

Es presenten 4 garnatxes del Celler de Capçanes, que es diferencien pel terreny del que procedeixen. Estem parlant de terrenys de panal, calissa, llicorella, i argila.

La nit de les Garnatxes-vins

En la nit de les garnatxes, que arriba aquest any a la 12a edició, s’harmonitzen aquestes garnatxes amb unes tapes de gran nivell. I aquest any les han preparat conjuntament, els dos restaurants amb estrella Michelin de Cambrils. Aprofito per reivindicar el potencial gastronòmic de Cambrils. Doncs a més d’aquests dos llocs emblemàtics, disposa també d’una notable oferta gastronòmica a diferents nivells.

Comentar també que els dos restaurants estrellats, que són de caire familiar, han incorporat la una nova generació a la cuina, que permet  i permetrà donar un aire nou, que garanteix la continuïtat. I perquè no, una millora i evolució, que promet molt.

Es van presentar al jurat –en que vaig tenir l’honor de participar- un conjunt de tapes, per a decidir quines harmonitzaven millor amb els vins presentats. Les 4 garnatxes, del 2017, presentaven un gran nivell i penso que aquest 2017, tot i les dificultats climatològiques, donarà que parlar.

Com a mostra una imatges del conjunt de tapes, així com diferents detalls del conjunt.

La nit de les Garnatxes-tapes

 

La nit de les Garnatxes-tomaquets

 

La nit de les Garnatxes-vitelo

 

La nit de les Garnatxes-formatges

Les 4 tapes seleccionades

Per a la garnatxa de panal, el Vitello tonnato amb emulsió de la cocció del seu rostit i taperes

Mentre que per a la garnatxa calissa, els musclos del delta, amb llagostins,  cogombre i escuma de pebrot verd.

També  la de celeri torrat, formatge de cabra i oli de romer, per la garnatxa calissa.

I finalment per a la garnatxa d’argila, el brioche planxat de cochinita pibil.

En conseqüència, la Nit de les Garnatxes, és una activitat més que recomanable i en la que es preveuen més de 1000 assistents, segons les previsions i històrics d’anys anteriors. Us ho recomano amb la sinceritat que em caracteritza.

Podeu fer la inscripció fent clic a: ENTRADES Nit de les Garnatxes

Si te ha gustado, comparte:
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
By | 2018-07-11T11:15:08+00:00 25 d'abril de 2018|Tags: |2 Comments

2 Comentaris

 1. Pepa 25 d'abril de 2018 en 15:35 - Respondre

  Oooh, és una llàstima perquè es veu interessant, però aquell cap de setmana estarem per Barcelona. Gaudiu de l’esdeveniment.

  Salut!!

 2. Ricard Sampere 25 d'abril de 2018 en 16:55 - Respondre

  La Fira de Falset, té com 7 o 8 activitats, que per si soles, ja serien una festa.

  Per exemple aquests mateix divendres, al capvespre hi ha el tema de Vins Blancs que es munta al castell de Falset… i a les 11 això… Jo vaig a poques coses, doncs m’agrada la tranquil·litat i l’acte que avui explico, pot comportar més de 1.000 assistents…

  I sempre queda com molt restringida al Priorat, doncs venir de lluny costa (i tornar amb alcohol, encara més!!!) i al Priorat, les places hoteleres, són poques.

  Però és un conjunt d’actes al voltant de món del vi, que estan 2 esglaons per damunt, del que so fer-se normalment en aquest àmbit.

Deixeu un comentari