La Perla. Imprescindible si us agrada aquesta cuina

/La Perla. Imprescindible si us agrada aquesta cuina

La Perla, és un d’aquells llocs de BCN, que no es poden perdre. Amb producte i cuina de primer nivell i on gaudir de cuina clàssica i catalana.

La Perla

Passeig de l’Exposició, 62
Facebook de la Perla
Tel.: 933292052

La Perla entrada

La Perla és un d’aquells llocs de peregrinació, per a tots aquells que ens agrada tastar la cuina catalana clàssica, tot i que actualitzada per tal de facilitar-ne les digestions.  Ja el vaig publicar fa un any i el recomano sempre a tots aquells que no el coneixen, ja que es troba en un carrer poc transitat, i, que en el cas que hi arribessiu a passar, el restaurant no destaca per una entrada que convidi especialment a accedir-hi. De fora dona la sensació de bar de barri i no t’imagines tot el que pots trobar allà dins.

La cuina de La Perla

La diferencia més destacable amb la cuina que s’ofereix en molts dels llocs que obren i és reinventen darrerament a BCN, és que aquí és mima el producte, que sempre és de gran qualitat. També darrera la seva imponent barra, podem observar una cuina oberta i de grans dimensions, amb una exposició de producte. Quasi quasi posa nerviós haver de decidir entre tantes temptacions. I compte que la petita porció de barra que mostro a continuació, correspon només a la secció vegetal..

La Perla assortiment

Evidentment alguns menjars ja estan preparats, doncs per posar un exemple, no et poden cuinar una cuixa de cabrit al moment o un porcell en 10 minuts. I tots sabem que molts plats de cuina catalana, guanyen molt d’un dia per altre. Però tenim la garantia de que tot ha estat preparat allà fa unes hores o el dia abans, i en cap cas surt d’una d’aquests bosses al buit, que molts restaurants de nova creació, ja compren preparades als mateixos proveïdors. Vaja… el tema de la enèsima gamma, que possibilita restaurants amb un mínim de cuina, per no dir absència.

Tastar uns canelons o unes croquetes a La Perla, és entrar en una altre dimensió. Molt allunyada de les uniformitats que estem habituats trobar avui en dia.

Tot seguit com a mostra,  algunes imatges  que corresponen a safates exposades. El bacallà el vam veure arribar ja dessalat i amb un aspecte impressionant i just quan acabàvem, ja l’havien cuinat… I el porquet si que va formar part del’àpat

La Perla bacallà
La Perla garrí

I tot seguit, el punt de vista global de 3(o+)aTaula

Amb les fotos i el cost, que podreu veure fent clic a

Per acabar, si voleu saber més de qui escriu i els seus criteris, feu clic en la següent imatge:

Si te ha gustado, comparte:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
By |2018-12-30T17:38:36+00:0016 d'octubre de 2016|Tags: , |7 Comments

7 Comments

 1. comequetebebe 16 d'octubre de 2016 en 14:09 - Respondre

  excel·lent restaurant!!!!

 2. Pepa Lázaro 16 d'octubre de 2016 en 18:03 - Respondre

  Aquest lloc és garantia de bon menjar.

  Salut!

  • Anònim 16 d'octubre de 2016 en 19:42 - Respondre

   Tu si que sabes…. 🙂

   Per una propera visita a San Sebastian, m'estava mirant les teves sidreries…. 🙂

 3. Jordi Castaño 16 d'octubre de 2016 en 22:37 - Respondre

  San Sebastià? Gastronomika? Fòrum?
  Amb la foto del bacallà que has penjat, m'has fet venir molt bons records de la primera visita…

  Abraçada!!

  • Pepa Lázaro 17 d'octubre de 2016 en 17:46 - Respondre

   Acabareu a la Grastronomika sense gaudir d'una bona taula. Reserveu un dia per dinar com cal.

   Salut!

  • Anònim 17 d'octubre de 2016 en 18:38 - Respondre

   No… a San Sebastià, anem el mes vinent. I tot i que coincideix amb una fira de formatges, la World Chesse no sé què, anem per lliure.

   Gastronòmika ja ha passat (mentre érem a Berlín) i es veu que està en decadència total… de fet l'any passat ja feia una mica de peneta…

   I fent cas a la Pepa, ja reservarem alguna cosa de els que m'agraden…. Alguna recomanació concreta Pepa?… de la secció sidreries eh?

Deixeu un comentari